تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه به نماز ايستادى، با دل به خدا رو كن تا او نيز به تو رو كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871404978




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پایان سال ،آخرین مهلت به واحدهای آلاینده پایتخت/حکم خروج کارخانه قو 21 ساله شد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: پایان سال ،آخرین مهلت به واحدهای آلاینده پایتخت/حکم خروج کارخانه قو 21 ساله شد
واحدهای آلاینده در پایتخت و فعالیت آنها در 100 حوزه صنعتی،از دغدغه های جدی زیست محیطی محسوب می شود که بنا بر اخبار منتشر شده،مقرر است خروج برخی از آنها در تهران اجرایی شود.

پایان سال ،آخرین مهلت به واحدهای آلاینده پایتخت/حکم خروج کارخانه قو 21 ساله شد
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،بنابر اعلام محمد هادی حیدر زاده مدیرکل مجموعه حفاظت از محیط زیست استان تهران ،واحد های صنعتی فعال در استان تهران حداقل در 100 بخش صنعتی و تولیدی مشغول به فعالیت هستند،مراکزی که بعضا تعدادی از آنها به دغدغه و مخاطره ای زیست محیطی جدی مبدل شده اند.

آنچنان که محمد حسین بازگیر در گفتگو با رسانه ها عنوان می کند:واحدهای صنعتی مساله دار پایتخت موظف هستند تاپایان سال نسبت به رفع آلایندگی واحدهای صنعتی خوداقدام کنند.

این اظهار نظر رئیس اداره حفاظت از محیط زیست پایتخت در شرایطی منتشر شد که چندی پیش،مدیرکل مجموعه محیط زیست استان تهران به فعالیت 30 هزار واحد صنعتی در استان مذکور اشاره کرده بود که تعدادقابل توجهی از آنها مشمول فرسودگی و عمر بالای 5 سال می شوند،صنایع روغن کشی یکی از واحدهایی به شمار می رود که حیدرزاده بر لزوم خروج آن از تهران تاکید کرده است.

معادن شن و ماسه غرب استان تهران،کارخانه پارس متال و...از دیگر مجموعه ها و واحدهای فعالی به شمار می روند که در لیست خروج قرار گرفته اند،البته در خصوص معادن شن و ماسه محدوده استقرار آنها در شهریار و قدس قابل تعریف است اما در واقع امر پایتخت نشینان از مضرات آن مصون و در امان نیستند.

*حکم21 ساله کارخانه قو برای خروج!

یکی از اصلی ترین معضلات خروج کارخانه ها و واحدهای صنعتی آلاینده به فقدان مدیریت یکپارچه و واحد معطوف می شود که حصول و تحقق این امر خطیر را دشوار و پیچیده ساخته است.

خروج کارخانه روغن نباتی قو از تهران یکی از مصادیق این پیچیدگی و دشواری به نظر می رسد که بعد از گذشت 21 سال از حکم خروج این کارخانه،همچنان فعالیت این واحد تولیدی صنعتی استمرار دارد و گویا مسئولان دلخوش به این موضوع هستند تا در اثر فرسودگی و استهلاک تجهیزات این واحد صنعتی،خود به خود فعالیت آن به حاشیه رانده شود و در نهایت به تعطیلی ختم شود.

یکی از عمده ترین مشکلات کارخانه قو معطوف به بوی نامطبوع آن می شود که گویا در شب هنگام بسیار آزار دهنده است و بر اساس اظهارات بازگیر،در قانون،ماده و بندی برای برخورد با واحد صنعتی که بوی نامطبوع از آن منتشر و ساطع می شود وجود ندارد و در خصوص دیگر الزامات زیست محیطی نیز واحد تولیدی مورد اشاره موارد قانونی و استانداردهای لازم را رعایت کرده است.

عدم وجود مدیریت یکپارچه ،فعالیت واحدهای شن و ماسه غرب استان تهران را نیز تحت الشعاع قرار داده و خروج آن را با دشواری همراه ساخته است.

آنچنان که معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان تهران عنوان داشت:در صورت عدم اعمال نظارت مداوم و مستمر،تخلفات گسترده ای در این معادن واقع خواهد شد.

خاکی بودن مسیرهای منتهی به این معادن و تردد کامیون های مرتبط با این حوزه که عمدتا با سوخت گازوئیل 500 پی پی ام آلاینده مشغول به فعالیت هستند از دیگر دغدغه ها و مخاطراتی به شمار می رود که لزوم رفع و بهبود آن برای حصول و افزایش ضریب سلامت زیست محیطی احساس می شود.

به هر تقدیر،تهدیدات فعالیت واحد های آلاینده در پایتخت و اطراف آن از موضوعاتی است که رفع و مدیریت اصولی آن اجتناب ناپذیر به نظر می رسد،در غیر اینصورت در آینده در میان معضلات و مشکلات ریز و درشت تهران باید لیست و فهرستی دیگر از نارسایی ها و تهدیدات را افزود که شاید مرتفع ساختن آن به سادگی میسر نباشد و شرایطی سخت تر از امروز را برای پایتخت نشینان ایجاد کند.




۰۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن