تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه پرهيز از حرامها است همچنانكه شخص از خوردنى و نوشيدنى پرهيز مى‏كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867989227




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگرانی کارگران از زمزمه حذف یارانه


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دبیرکل شورای اسلامی کار استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه حقوق ۸۱۲ هزار تومانی کارگران فاصله زیادی با هزینه های واقعی آنها دارد گفت: در این فضا زمزمه حذف یارانه کارگران که اقشار آسیب پذیر کشور هستند به گوش می رسد.
 

به گزارش تسنیم، رحمت الله پور موسی از وضعیت نا به سامان حقوق و دستمزد کارگران گلایه کرد و گفت: در چنین شرایطی برخی از کارگران نگران حذف یارانه خود هستند.

دبیرکل شورای اسلامی کار استان خراسان رضوی با بیان اینکه یکی از اقشار آسیب پذیر جامعه کارگران هستند افزود:کارگران با حداقل حقوق کارمی کنند  در چنین شرایطی وضعیت معیشتی آنها جوابگو نیست. هرچند که میزان یارانه رقم بالایی نیست اما برای کارگران مفید است و می‌تواند بخشی از مشکلات کارگران را حل کند.

این فعال کارگری افزود: از آن روزی که موضوع حذف یارانه مطرح شد بارها دولتی‌ها بیان کردند به حذف یارانه کارگران کاری نداریم اما مشاهده  می‌کنیم هر از چند گاهی زمزمه حذف یارانه کارگران پیچیده می‌شود که این موضوع برای جامعه کارگری  نگرانی ایجاد میکند. حذف یارانه کارگران و بازنشستگان به ضرر جامعه است.چرا که انگیزه نیروی کار که اکثر قشر کارگر هستند را برای ساختن اقتصاد موفق کاهش می دهد.

 پورموسی اظهار داشت:در حالی که سبد هزینه خانوارهای کارگری نزدیک به 3 میلیون تومان است که حقوق 812هزار تومانی کارگران فاصله زیادی با واقعیت های جامعه دارد و این روزها دستمزد کارگران خیلی پایین‌تر از خط فقر است.

 وی گفت:دستکم یک سوم کارگران حقوق و مزایای واقعی را دریافت نمی کنند. زمانی که حقوق کارگر به اندازه کافی نباشد، قطعاً ضرر و زیان آن به جامعه باز خواهد گشت، چون حداقل مزدهای فعلی تأمین کننده هزینه های زندگی نیست.

این مقام مسئول کارگری کشور تصریح کرد: هم اکنون کارگرانی که در حاشیه شهرها زندگی می کنند، حدود 50 درصد درآمدهای خود را صرف اجاره بها می‌کنند علاوه بر این موضوع هزینه‌های دیگری دارند که باید تأمین شود.

دبیرکل شورای اسلامی کار استان خراسان رضوی با بیان اینکه مسائل معیشتی و کمبودهای درآمدی باعث شده است تا برخی افراد روزانه 18 تا 20 ساعت هم کار کنند گفت: این نوع کار کردن اولاً بهره وری نیروی کار را زیرسئوال می‌برد و کارگر مجبور است برای 18 ساعت کار روزانه، انرژی خود را تقسیم کند و این مسئله باعث می شود تا نتواند در هیچ یک از محل های کاری خود بهره وری لازم را داشته باشد.



۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن