واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: قيمت فعلي سهام، زيبنده ايرانخودرو نيست
از بدو ورود به ايرانخودرو، همزمان با تلاش براي خودروساز شدن، تصميم گرفتهايم شفاف عمل كنيم و چيزي براي پنهان كردن نداشته باشيم.
به گزارش ايكوپرس، مهندس هاشم يكهزارع در مجمع عمومي سالانه ايرانخودرو خطاب به سهامداران اين شركت ضمن بيان سخنان فوق افزود: از همه سهامداران به خاطر صبوري و وفاداري تشكر ميكنم، چراكه حفاظت از منافع آنها وظيفه، مأموريت و رويكرد اصلي ماست و آيندهاي بسيار روشن را ترسيم خواهيم كرد. مهندس يكهزارع با بيان اينكه قيمت فعلي زيبنده سهام ايرانخودرو نيست، اظهار كرد: پس از مجمع امروز و در نخستين روز بازگشايي نماد، شركت سمند با نگاه و رويكردي كاملاً متفاوت عمل خواهد كرد تا ايرانخودرو به عنوان ليدر بازار سرمايه، جايگاه مناسبي داشته باشد. وي افزود: تجديد ارزيابي فرصت بسيار خوبي براي همه شركتهاست، اما هر حركتي انجام ميشود بايد به گونهاي باشد كه منافع همه ذينفعان داخلي و بيروني شركت در نظر گرفته شود. وي ادامه داد: به تجديد ارزيابي اعتقاد داريم و به دنبال اين هستيم كه از همه فرصتها استفاده كنيم.
واگذاري 28شركت زيرمجموعه
مديرعامل گروه صنعتي ايرانخودرو به زيان انباشته اين شركت نيز اشاره كرد و گفت: متأسفانه زيان انباشته حاصل برخي اتفاقات گذشته است، اما با تمام توان و جديت در حال تلاش براي كاهش اين عدد هستيم. در اين راستا براي به صفر رساندن اين زيان از هر ابزار مديريتي و مالي استفاده خواهيم كرد. وي افزود: واگذاري 28شركت زيرمجموعه ايرانخودرو را در سال 95 در دستور كار قرار دادهايم و براي تعدادي از آنها نيز مشترياني اعلام آمادگي كردهاند. همچنين سال 93 نزديك به هزار ميليارد و در سال 94 نيز بيش از 300ميليارد كاهش هزينه را مديريت كردهايم كه اگر اين اقدامات نبود، امروز زيان بسيار بيشتري را شاهد بوديم. وي به ذكر مثالي در خصوص حل مشكلات بزرگ باقي مانده از سالهاي قبل پرداخت و گفت: در شروع كار تيم مديريتي جديد، شركت ليزينگ خودرو كار ايرانخودرو 1400ميليارد تومان به بانك پارسيان بدهي داشت كه اين بدهي فشار مالي فراواني به گروه وارد ميكرد. يكهزارع گفت: در جلسه با هيئت مديره بانك پارسيان ابتدا 300ميليارد تخفيف لحاظ كرديم و در ادامه با فروش املاك و مستغلات ليزينگخودرو كار هزارو 100 ميليارد باقي مانده را تسويه كردیم و بدهي اين شركت به حدود 300ميليارد تومان رسيد.
بهار فروش ايرانخودرو
مديرعامل گروه صنعتي ايرانخودرو با اشاره به رفع اشكالات موجود گفت: سال 93 ايرانخودرو در حوزه توليد عملكرد خوبي داشت و بيش از 600هزار دستگاه خودرو توليد كرد. در چهار ماهه نخست سال 95 توليد در مقايسه با سال 93 حدود 7 درصد رشد داشته و فروش نيز در بهار امسال نسبت به سه ماهه نخست سال پيش حدود 40درصد افزايش داشته است. مهندس يكهزارع با بيان اينكه در سال 95 سه اتفاق خوب را شاهد خواهيم بود، افزود: همراه با عرضه دناي جديد در سال 95، خودروي 207 هاچبك با تكيه بر توان مهندسان و متخصصان ايرانخودرو، داخليسازي شده و بدون اتكا به پژو از شهريور به بازار عرضه خواهد شد. همچنين مدل صندوقدار اين محصول با گيربكس اتوماتيك با قيمت زير 50 ميليون تومان اسفند امسال روانه بازار خواهد شد.
رونمايي از ايرانخودروي پسابرجام
مديرعامل گروه صنعتي ايرانخودرو در ادامه با بيان اينكه مذاكره با هيچ يك از شركاي خارجي كه قبلاً اعلام شده، متوقف نشده است، افزود: اولين شركتي هستيم كه در پسابرجام قرارداد همكاري مشترك با شريك خارجي خود امضا كرديم و نخستين سرمايهگذاري و سهامداري مستقيم يك خودروساز مطرح خارجي در صنعت خودروي ايران را با واريز سهم پژو در شركت ايكاپ محقق كردهايم. مهندس يكهزارع ادامه داد: پژو 2008 به عنوان نخستين محصول مشترك همكاريهاي جديد ايرانخودرو و پژو تا پايان امسال روانه بازار خواهد شد و آماده هستيم تا توليد محصولات مشترك با پژو را تا 200هزار دستگاه افزايش دهيم.
سياز، بالرو و ويتاراي جديد هم ميآيند
مديرعامل ايرانخودرو در ادامه از مرحله جديد همكاري اين شركت با سوزوكي ژاپن سخن گفت و افزود: با اين شركت مذاكرههاي بسيار خوبي داشتهايم و علاوه بر ويتاراي جديد، دو محصول جديد «سياز»و «بالرو» را نيز به صورت مشترك توليد و به بازار عرضه خواهيم كرد.
ايجاد 2 شركت مشترك با بنز
مهندس يكهزارع جزئيات بيشتري از همكاري ايرانخودرو با بنز را نيز تشريح كرد و افزود: قرارداد همكاري ايرانخودرو و بنز نيز تقريباً نهايي شده و تا دو ماه آينده به امضا خواهد رسيد. وي گفت: براساس اين قرارداد دو شركت مشترك در زمينه «توليد» و «فروش و خدمات پس از فروش» با بنز ايجاد خواهد شد كه در شركت توليدي 51درصد ايرانخودرو و 49درصد بنز سهم خواهد داشت و اين ميزان سهم در شركت فروش و خدمات پس از فروش بالعكس خواهد بود.
ايرانخودرو؛ شريك تجاري داتسون
يكهزارع افزود: مذاكره با شركت داتسون ژاپن نيز از مدتي قبل آغاز شده و براساس آن ايرانخودرو شريك تجاري اين شركت ژاپني در ايران خواهد بود. وي افزود: همكاري با داتسون در مرحله مذاكره است تا به انعقاد قرارداد منجر شود، البته بايد در نظر داشت كه مذاكراتي از اين دست، معمولاً بين يك تا 5/1 سال طول خواهد كشيد.
شريك 75درصدي
مديرعامل گروه صنعتي ايرانخودرو گفت: قرار است رنو با سهم 80درصدي با يكي از خودروسازان ايراني همكاري داشته باشد و دو محصول «سيمبل» و «داستر» را توليد كند، اما طبق قراردادي كه به امضا خواهد رسيد، ساير محصولات خود را با همكاري ايرانخودرو در ايران عرضه خواهد كرد. مهندس يكهزارع گفت: ميزان همكاري ايرانخودرو و رنو به گونهاي خواهد بود كه 75درصد فعاليتهاي رنو در ايران را شامل خواهد شد، به عنوان مثال فقط در يكي از محصولات توليد مشترك 300هزار دستگاه پيشبيني شده است. يكهزارع در پايان گفت: نتيجه مجموعه اقداماتي كه در گروه صنعتي ايرانخودرو در حال انجام است، به گونهاي خواهد بود كه شرايط بسيار مطلوبي براي شركت به ارمغان ميآورد.
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]