تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيّت ها فاسد باشد، بركت از ميان مى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852650751




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قانون‌پنجگانه‌طلایی‌برای‌کاربران‌شبکه‌های‌اجتماعی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جمعیت کل جهان حدود ۷.۴ میلیارد است. در اواخر سال ۲۰۱۵ فیس بوک حدود ۱.۵۹ میلیارد کاربر داشت. با افزایش هفده درصدی سالانه شبکه‌های اجتماعی این درصد همچنان در حال افزایش است و این رشد برای تمامی شبکه‌های اجتماعی صدق می‌کند.

به گزارش افتانا، ۳۱۰ میلیون از کاربران فعال توییتر به‌طور متوسط در دقیقه ۳۴۷,۲۲۲ بار پست می‌گذارند. بسیاری از آنها توییتر خود را در روز بیش از صدبار چک می‌کنند و بعضی از آنها هم کمتر از یک‌بار در روز چک نمی‌کنند. بالای ۴۰ میلیارد عکس در روز در اینستاگرام منتشر می‌شود و در روز بیش از ۸۰ میلیون عکس منتشر شده وجود دارد.

مقدار زیادی از این اطلاعات پر‌ اهمیت هستند، برخی از آنها جالب و برخی بی‌فایده‌اند. شبکه‌های اجتماعی با روند و قوانین خود، دنیای واقعی را گسترش می‌دهند که تاثیر زیادی بر زندگی آنلاین ما دارد. در این مقاله، ما پنج قانون ساده را که فکر می‌کنیم هر کاربر باید در حین کار با شبکه‌های اجتماعی لحاظ کند ارائه می‌دهیم.

1. ترول‌ها را پرورش ندهید
ترول‌های اینترنتی که بسیار تحریک‌کننده هستند عموما به بحث‌هایی می‌پیوندند که افراد را تحریک کرده و سرگرمی محسوب می‌شوند. شما ترول‌ها را در همه‌جا می‌بینید: در فروم‌ها، چت‌ها و پلتفرم‌های دیگر برای ارتباطات آنلاین. نظرات رسانه‌های خبری به‌علت داشتن مشارکت بالا با ترول‌ها خوب شناخته می‌شوند. می‌دانیم که مجموعه‌ای از آنها در شبکه‌های اجتماعی هم حضور دارند.

بهتر است خودتان را درگیر آنها نکنید و آنها را نادیده بگیرید. بسیاری از مردم طعمه آنان می‌شوند و در بحث‌های گرم آنان به‌منظور شرح نقطه‌نظرهای خود شرکت می‌کنند و مقدار زیادی از زمان و انرژی خود را بیهوده صرف می‌کنند.

اگر شما بدشانس باشید ممکن است ترولی را ملاقات کنید که به‌دنبال انتقام است، ایمیل‌تان را اسپم کند و یا حتی تلاش برای نابودی زندگی شما کند؛ برای مثال نتیجه مزاحمت سایبری که باعث درگیری و تهاجم به دنیای آنلاین شد زمان، پول، شغل و زندگی زناشویی یک زوج آمریکایی را از بین برد.

۲. از ارسال هر پست غیرقانونی بپرهیزید
در امارات متحده و نیوزیلند قوانینی در مورد ترول و مزاحمت سایبری پابرجاست که مجازات سنگینی دارد. جریمه ۳۵۰۰۰ دلاری به همراه حبس مجازات قانون‌شکنی در این کشورها است. بهتر است که باتوجه به قوانین کشور خود پست بگذارید تا اجازه گذاشتن پست در فیس‌بوک و توییتر را داشته‌باشید.

۳. مطالب مجرمان را بازنشر نکنید
کلاهبرداران اغلب قربانیان را با داستان‌های تکان‌دهنده در مورد نوزادان در حال مرگ، غرق‌شدن توله سگ یا تقلای سربازان فریب می‌دهند. چنین پست‌هایی در شبکه‌های اجتماعی درخواست کمک می‌کنند. در واقع آنها برای سرقت مالی، حملات فیشینگ و انتشار بدافزار از این روش استفاده می‌کنند.

مخاطب پیام‌های این‌چنینی اغلب کلاهبرداران هستند. درخواست‌های واقعی برای کمک معمولا از جانب خانواده، دوستان و یا دوست دوستان است و اگر واقعی باشند از صفحات رسمی و نه صفحات شخصی فرستاده می‌شوند. بهتر است هنگامی که قصد لایک کردن و یا اشتراک‌گذاری پست را داشته‌باشید کاملا هوشیار باشید. اگر نمی‌خواهید چنین پست‌هایی را چک کنید پس آنها را لایک نکنید و خود و دوستان‌تان را به خطر نیندازید و محکم‌کاری لازم را انجام دهید.

۴. به عکس‌العمل خوانندگان فکر کنید
شما احتمالا همکار، رئیس و دوستانی دارید که جزء اعضای فیس‌بوک و اینستاگرام شما باشند. زمانی‌که شما برای یک موقعیت کاری جدید اقدام می‌کنید به‌احتمال زیاد پروفایل شخصی شبکه‌های اجتماعی شما مورد بررسی قرار می‌گیرد. این را حتما لحاظ کنید که آنها چه چیزهایی را از شما خواهند دید و به این نکته توجه کنید که نمی‌خواهید آنها چه‌چیزهایی را ببینند.

همچنین دقت کنید که پست‌های شما بر روی صفحات افراد دیگر و صفحات عمومی مثل شرکت‌ها و دانشگاه‌ها نمایش داده می‌شود؛ به‌عنوان مثال در سال 2013، یک معلم از واشنگتن از کار اخراج شد زیرا زنی که هیچ وقت وی را ملاقات نکرده بود از معلم بابت پستش شکایت کرده بود. باید عکس‌ها و پست‌های نامفهوم خود را تنها بین دوستان واقعی خود به اشتراک بگذارید. اگر نیاز دارید که پست‌های شما برای افراد غریبه پنهان باشند به قسمت privacy settings در فیس‌بوک، توییتر، اینستاگرام، لینکدین و تامبلر بروید.

۵. اطلاعات شخصی خود را در معرض عموم قرار ندهید
بسیار از شبکه‌های اجتماعی برای عکسی که می‌گذارید و پستی که قرار می‌دهید یا مکانی که شما آنجا را بازدید کرده‌اید، پیشنهاد می‌دهد موقعیت خود را مشخص کنید. اگر شما به رویداد علاقه‌مندید، شبکه‌های اجتماعی می‌توانند دوستان شما را برای شرکت در این رویداد از طریق تگ‌کردن آگاه کنند. به‌طور پیش‌فرض هر کسی می‌تواند به اطلاعات دست یابد و جنایتکاران هزار و یک روش برای استفاده از این اطلاعات، از برهم‌ریختن خانه شما گرفته تا دزدیدن هویت دیجیتالی دارند. به همین دلیل اطلاعات خود را در اختیار همه قرار ندهید و تنظیمات امنیتی خود را در فیس‌بوک ایمن کنید.

هر کسی ازجمله ربات‌ها، ترول‌ها و حتی مجرمان می‌توانند برای شما پیغام دوستی بفرستند و حتی اگر فیس‌بوک به شما پیغام داد و دوستان مشترک را به شما معرفی‌کرد دوستی با آنها را تا زمانی که مطمئن نشدید دوستان واقعی‌تان هستند، نپذیرید.



۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن