تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):قلب‏هاى ما جايگاه خواسته ‏هاى الهى است؛ هرگاه او بخواهد ما نيز مى‏&...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821256352




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شیوع سرطان کیسه صفرا در میان زنان


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
شیوع سرطان کیسه صفرا در میان زنان
شیوع سرطان کیسه صفرا در میان زنان یک متخصص گوارش گفت :شیوع سرطان کیسه صفرا به دلیل افزایش وزن و دیابت در بین زنان بیشتر است.


به گزارش فرهنگ نیوز،ناصر ابراهیمی دریانی متخصص گوارش گفت: سرطان کیسه صفرا بیماری که در آن کیست های کلانژیوکارسینوما در بافت های کیسه صفرا دیده می شود، این سرطان شکل کمیابی از این بیماری بوده که در لایه میانی صفرا آغاز و از طریق لایه های خارجی رشد می کند.

وی با بیان اینکه کیسه صفرا عضو کوچک گلابی شکل است که زیر کبد و در بالای شکم قرار دارد تصریح کرد: صفرا مایعی است که توسط کبد ساخته شده و به هضم چربی غذاها کمک می کند.

ابراهیمی دریانی تاکید کرد: این بیماری به دلیل دیابت و چاقی در بین زنان شایع تر است و متاسفانه به دلیل اینکه علائمی ندارد ، بیماران با نشانه های حاد سرطان و زردی به پزشک مراجعه می کنند .

این متخصص گوارش گفت: مجرای صفراوی افراد مستعد PSC یا بیماری التهابی روده تنگ و باریک شده، صفرا وارد روده و پس از مدتی  فرد در معرض خطر تومور مجاری صفراوی ، کیسه صفرا و همچنین کلون یا سرطان روده بزرگ قرار می گیرند.

وی با اشاره به تومور ناشی از کیست های مادر زادی در دختران جوان تاکید کرد: افرادی که به طور مادرزادی دچار اختلال در مجرای صفراوی هستند، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان کیسه صفرا قرار دارند . پولیپ های کیسه صفرا تومورهای غیر سرطانی و خوش خیمی هستند که در بدن برخی افراد وجود دارد و ممکن است در شرایطی بدخیم و سرطانی شود.

ابراهیمی دریانی افزود: عفونت‌های ویروسی مزمن مانند هپاتیت B و C هم در ایجاد کیست های صفراوی موثر هستند.

این متخصص گوارش گفت: سنگ کیسه صفرا جزو موارد نگران کننده در تولید کیست مجاری صفراوی است که گاهی خطر ابتلا به تومور کیسه صفرا را به همراه دارند.

وی تصریح کرد: پولیپ های کیسه صفرا نیز مانند سنگ ها صفراوی حتما باید برداشته شود زیرا به مرور زمان تبدیل به سرطان می شوند.
 

منبع: باشگاه خبرنگاران


95/4/31 - 08:02 - 2016-7-21 08:02:42





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن