تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چيزى زكاتى است و زكات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826866937




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دنیای هالیوود قبرستانی برای استعدادها و بازیگران اروپایی!+تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: اروپا همیشه از مهم ترین تامین کنندگان نیازهای هالیوود به فیلمسازان مجرب و موثر بوده است. اولین جریان مهم مهاجرت به هالیوود در دهه 30 رخ داد.

دنیای هالیوود قبرستانی برای استعدادها و بازیگران اروپایی!+تصاویر
هالیوود نگاهی به سرنوشت 5 فیلمساز معاصر اروپایی بعد از رفتن به هالیوود و اینکه چگونه در کارخانه رویاسازی حل شدند و تقریبا از بین رفته اند.اروپا همیشه از مهم ترین تامین کنندگان نیازهای هالیوود به فیلمسازان مجرب و موثر بوده است. اولین جریان مهم مهاجرت به هالیوود در دهه 30 رخ داد. سایه هیتلر بر اروپا و مهاجرت فوج فوج سینماگران آلمانی و فرانسوی لانگ، زینه مان، سیودماک،داگلاس سیرک، افولس و یا ژاک تورنور و رنه کلر.در دهه 70 این سینماگران اروپای شرقی بودند که به سمت هالیوود کوچ کردند، مثل رومن پولانسکی (محله چینی ها)، میلوش فورمن (دیوانهاز قفس پرید و آمادئوس) و آندره کونچالفسکی (قطار مرگبار).در دهه های هشتاد و نود هم فیلمسازهای مهمی از آلمان و هلند راهی آمریکا شدند و به خوبی توانستند در جریان فیلمسازی هالیوود جا بیفتند مثل ولفگانگ پترسن سازنده شاهکاری مثل زیردریایی که به آمریکا رفت و در آنجا هم روی خط آتش را ساخت و همانجا هم به فعالیت ادامه داد و یا پل ورهوون هلندی که از یک سینماگر تجربی در کشور خود به سازنده فیلم های تجارتی موفقی مثل توتال ریکال، غریزه اصلی و سواره نظام فضایی بدل شد.
این جریان در سال های اخیر هم شکل گرفته اما متاسفانه در بیشتر موارد حاصل چندان چیز دندان گیری از آب درنیامده است. استعدادهای اروپایی در مهاجرت به آمریکا احتمالا از دستمزدهای بهتر و بیشتری برخوردار می شوند اما قوه خلاقیت شان ناگهان خاموش می شود. گذری داریم بر 5 استعداد اروپایی که در سالیان اخیر راهی هالیوود شدند و شمع نبوغ شان ذره ذره خاموش شده است اما ذکر دو نکته به طور معمول فیلمسازهایی از اروپا راهی هالیوود می شوند که بتوانند به راحتی به زبان انگلیسی حرف بزنند. کشورهایی که سنت آموزش انگلیسی در آنها قوی تر است شانس بیشتری برای رفتن به آمریکا دارند مثل آلمان، هلند، دانمارک، سوئد. و دوم این که در این مقال به سینماگرهای انگلیسی اشاره ای نکرده ایم. همزبانی آنها با آمریکایی ها و منافع مشترک اقتصادی شان راه را برای آنکه آنها را نمادهایی از سینمای اروپا بدانیم، بسته است. مضاف بر این که آن دسته از فیلمسازهای جریان ساز انگلیسی هم تمایلی به مهاجرت به هالیوود نداشته اند؛ مثل میاک لی و کن لوچ.
 دنیای هالیوود قبرستانی برای استعدادهای اروپایی!+تصاویر
1. نیکلاس ویندینگرفنفیلمساز 46 ساله دانمارکی، 8 تا فیلم بلند در کارنامه اش دارد. او از 26 سالگی شروع به فیلم ساختن در دانمارک کرد و اتفاقا با فیلم هایی مثل pusher و bleeder استعداد خود در سینمای جنایی را نشان داد. او سپس به انگلیس رفت و فیلم برانسان را آنجا ساخت و بعد از یک تجربه در سینمای فرانسه بالاخره عازم هالیوود شد. اولین فیلم او در آمریکا یعنی درایو خوب از آب درآمد و ویدینگ رفن در سال 2012 جایزه کارگردانی جشنواره کن را نیز برای این فیلم به دست آورد.درایو تلفیقی بود از سامورایی ملویل، راننده (والتر هیل) و لئون (لوک بسون). فیلم به مذاق جوانان خوشایند از آب درآمد و در کاراکتر رایان کاسلینگ و کری مولیگان همان معصومیت نابهنجار این نسل را می توانستید ببینید. ستایش بی اندازه از درایو در فیلم های بعدی چندان تکرار نشده است. علاقه او به دنیای تبهکاران در فیلم فقط خداوند می بخشد حاصل گیج کننده ای به همراه داشت و چندان مورد توجه قرار نگرفت.وضع در آخرین فیلمش کمی بهتر بود. شیطان های نئونی باز هم نمایش معصومیت در مجاورت تبهکاری و سنگدلی بود. با داستانی که در دنیای فشن می گذرد و توجه ویژه فیلمساز به مسئله جنسیت در برابر خشونت. هر چه هست ویندینگ رفن دیگر چندان فیلمساز مورد علاقه منتقدان نیست. او که درایو را بر مبنای فیلمنامه ای از حسین امینی نوشته بود در دو فیلم بعدی اش خود را زیادی جدی گرفته و شخصا فیلمنامه ها را نوشته است که خب حاصلش چندان خوب نبوده است. شکست تجاری سنگین این دو فیلم آخر شاید او را به اجرای پروژه های معمول و مرسوم هالیوودی مجبور کند. او فیلمساز مستعدی است اما مطمئنا یک سینماگر مولف و صاحب سبک محسوب نمی شود.
دنیای هالیوود قبرستانی برای استعدادهای اروپایی!+تصاویر
2. آنتون کوربینفیلمساز 61 ساله هلندی قرار بود سینماگری جریان ساز باشد اما فعلا که چیزی از آن بیرون در نیامده است. او در سال 2007 و بعد از سال ها کار در تلویزیون هلند با فیلم کنترل مشهور شد درباره یک چهره بسیار جوان موسیقی پاپ که دست آخر خودکشی می کند. این فیلم موجب شد تا تهیه کننده های هالیوودی به سراغش بیایند و او ابتدا فیلم آمریکایی را کلید زد... داستان یک آدمکش عاشق پیشه با بازی جرج کلونی که در میانه ماموریتش در ایتالیا درگیر رابطه ای داغ با یک دختر خیابانی می شود.او در سال 2014 فیلم تحت تعقیب ترین مجرم را ساخت؛ پروژه ای پر هزینه با حضور ستارگانی مثل فیلیپ سیمورهافمن و ریچل مک آدامز، بر مبنای رمان مشهور ژان لوکاره که خب آبرومند بود اما فقط همین. لایف آخرین فیلم اوست. داستان عکاس مجله لایف که در دهه 50 درگیر عکس گرفتن از جیمز دین است. نقدهای این فیلم هم نومیدکننده از آب درآمدند. کوربین هم یکی از همان استعدادهای تلف شده اروپایی در آمریکا محسوب می شود.
دنیای هالیوود قبرستانی برای استعدادهای اروپایی!+تصاویر
3. الیور هیرشپیگلکارگردان آلمانی که در سال 2004 با فیلم درخشان سقوط روایتی حیرت انگیز از آخرین روزهای آدولف هیتلر ترسیم کرد و بسیاری از سینما دوستان را شیفته تسلطش بر سینما و بازیگران ساخت. فیلمی تکنیکی و با دقتی شگرف در جزییات. او به هنگام ساخت این فیلم 47 ساله بود اما از 12 سالی که از ساخت سقوط می گذرد، دیگر فیلم درست و حسابی از این کارگردان باتجربه ندیده ایم.او از سال 2007 به هالیوود آمد و چند قسمت از سریال بورژیا و سه فیلم سینمایی ساخته که هیچ کدام شان نه به لحاظ انتقادی مهم و موفق بوده اند و نه توانسته اند نظر تماشاگران را به خود جلب کنند. تهاجم در سال 2007 با شرکت نیکول کیدمن و دانیل کریگ که یک تریلر کم مایه بود با بودجه 80 میلیون دلاری که تنها 15 میلیون دلار از گیشه درآمد داشت. فیلم سینمایی بعدی اش یک تریلر کم خرج بود با عنوان 5 دقیقه تا بهشت با شرکت لیام نیسون که خب فروش 13 میلیون دلاری اش در قیاس با هزینه 5 میلیون دلاری نسبتا موفق محسوب می شد. سومین فیلم 13 دقیقه نام دارد و داستان جورج الزر است؛ مردی که در سال 1939 نقشه ترور هیتلر را اجرایی کرد که البته شکست خورد. هیرشپیگل این روزها فیلمساز مهمی محسوب نمی شود.
 دنیای هالیوود قبرستانی برای استعدادهای اروپایی!+تصاویر
4. فلوریان فون دونرسمارکاو فقط 33 سال داشت که فیلم مشهورش یعنی زندگی دیگران را ساخت. داستان یک مامور اطلاعاتی دوران آلمان شرقی که اجازه داد هنرمند تحت کنترلش از دست سازمان امنیت آلمان شرقی جان سالم به درد ببرد. این فیلم آنقدر محبوب شد که طبیعتا سر و کار دونرسمارک را به هالیوود کشاند. این فیلمساز معتبر در گذر به هالیوود مجبور شد سازنده فیلم تجاری توریست شد، با زوج آنجلینا جولی در برابر جانی دپ، یک تریلر رمانتیک و کمی هم کمیک. حاصل اما فاجعه بود. نتیجه این فیلم پر هزینه آنقدر شرمسارانه بود که دونرسمارک دیگر در هیچ پروژه فیلمسازی ظاهر نشد. او در حال حاضر تنها 44 سال دارد اما 7 سال است که فیلمی نساخته است.
 دنیای هالیوود قبرستانی برای استعدادهای اروپایی!+تصاویر
5. تام تیکوراو در اواخر دهه نود با فیلم «بدو لولا بدو» یک فیلمساز جریان ساز پست مدرن محسوب می شد. تیکور وقتی این فیلم را ساخت فقط 32 سال سن داشت. فیلم آنقدر جسورانه بود و آنقدر فارغ البال از شیوه های متفاوت روایتی استفاده کرده بود که بلافاصله به یک کالت تبدیل شد. به خصوص که همزمان با فیلم نفرت ساخته ماتیو کاسوویتز فرانسوی به روی پرده آمده بود تا اروپایی ها سهم خود از سینمای پست مدرن را به خوبی ادا کرده باشند. دو فیلم بعدی او یعنی پرنسس و سلحشور و بعد هم فیلم بهشت دیگر آن سرخوشی جسورانه بدو لولا بدو را نداشتند. پروژه هایی جاه طلبانه در چارچوب محصولات اروپایی محسوب می شدند. او از سال 2005 بالاخره راهی آمریکا شد و فیلم عطر را ساخت. پروزه ای جاه طلبانه با یک داستان جنایی قرون وسطایی. عطر تنها فیلمی بود که بعد از بدو لولا بدو در حد انتظارات از نام تیکور محسوب می شد. عطر اما شکست تجاری سنگینی محسوب می شد و تیکور به ناچار به سمت داستان های معمایی و تریلرهای هالیوودی تر حرکت کرد.او در سال 2009 «بین المللی» (اینترنشنال) را در آمریکا کارگردانی کرد. یک تریلر روانکاوانه با بازی کلایو اوون و نائومی واتس. فیلمی 50 میلیون دلاری که فقط 25 میلیون دلار فروش داشت. تلاش های او برای بقا در هالیوود و در عین حال حفظ بیان شخصی به فیلم گیج کننده و رادیکال اطلس ابر منجر شد. فیلمی پرستاره با پاساژهای گیج کننده زمانی و مکانی با بودجه هنگفت 102 میلیون دلاری. فیلم فقط یک نامزدی گلدن گلوب به همراه داشت و در هیچ رشته ای مورد توجه اسکار قرار نگرفت. آخرین فیلم تیکور هولوگرامی برای پادشاه است با بازی تام هنکس که از قرار یک شکست دیگر محسوب می شود.
دنیای هالیوود قبرستانی برای استعدادهای اروپایی!+تصاویر
روزنامه هفت صبحاخبار مرتبط :همکاری بازیگر مشهور زن هالیوود با کارگردان ایرانی +عکسهالیوود چگونه بوجود آمد؟ معنی هالیوود چیست؟!منفورترین ستاره های هالیوود چه کسانی هستند؟! +عکسزوج هاي عاشق هاليوودي كه از هم جدا شدند! +عکسسارا شاهی بازیگر ایرانی الاصل فیلم های هالیوود+تصاویر
مطالب پیشنهادی

جوانسازی و زیبایی صورت
گزارش تصویری اعمال زیبایی برای جوانسازی و زیبایی صورت

لباس شب
ست های زیبای لباس زیر و لباس شب زنانه !! + تصاویر

ابروهای زیبا
راز داشتن ابروهای زیبا + تصاویر

اندامی زیبا
اندامی زیبا و لاغر داشته باشید





پنجشنبه 31 تیر 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن