تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن مجتبی (ع):كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت مى كنم كه خداوند دعايش را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867670416




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دست يك نفر در جيب 240 هزار بازنشسته!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: دست يك نفر در جيب 240 هزار بازنشسته!
بزرگترین بدهکار صندوق بازنشستگی کشوری 120 میلیون دلار در بخش پتروشیمی بدهی دارد...
نویسنده : نفيسه ابراهيم‌زاده‌ انتظام 


فارغ از جنبه اقتصادي خبري كه روز گذشته در رسانه‌ها منتشر شد مبني بر بدهي 120 ميليون دلاري يك فرد به صندوق بازنشستگي، برابري اين رقم با حقوق ماهانه 240 هزار بازنشسته ابعادي فراتر به آن داده است. اين در حالي است كه جامعه در 10 روز گذشته در التهاب گزارش‌هاي رسيده از دريافتي‌هاي خارج از چارچوب قانون و ويژه‌خواري برخي افراد و مديران جامعه است. گفتني است طبق اظهارات ديروز معاون سرمايه‌گذاري و اقتصادي صندوق بازنشستگي كشوري، اين صندوق تنها در يك مورد از يك شخص مبلغ 120 ميليون دلار طلب دارد. اين ميزان بدهي فرد مذكور به صندوق بازنشستگي كشوري در بخش پتروشيمي است.

روزي كه اخبار تخلفات مالي كرباسچي و شهرام جزايري و پرونده اختلاس 3 هزار ميلياردي رسانه‌اي شد و افكار عمومي در جريان آنها قرار گرفتند، كسي نمي‌دانست اين موارد قرار است نقش ويروس‌هاي ضعيف شده يا همان واكسن را براي جامعه ايفا كنند تا جامعه را به تخلف مالي عادت دهند و بي‌تفاوت كنند، به طوري كه مردم نسبت به ارقام ميلياردي حساسيتي از خود نشان ندهند. همچنين كسي نمي‌دانست اين تخلفات پيشقراول تخلفات بزرگ‌تر و دامنه‌تري هستند.

اما نكته مهم اين است كه اين مسئله آن هم در جامعه‌اي كه بسياري از مردم آن به سختي و با درآمد پايين امرار معاش مي‌كنند ارقام ميلياردي هرگز عادي نمي‌شوند، به طوري كه ارقام ميلياردي در تخلفات مالي كه در عناوين اخبار اعلام مي‌شود همچنان توجه جامعه را به خود جلب مي‌كند.
روز گذشته و در شرايطي كه هنوز برخورد قاطع دولت و دستگاه قضا با خائنين بيت‌المال در صدر مطالبه‌هاي مردمي گزارش مي‌شود، محمود شهشهاني‌پور، معاون سرمايه‌گذاري و امور اقتصادي صندوق بازنشستگي كشوري در نشست خبري اعلام كرد: طبيعتاً در مراودات خارجي با توجه به محدوديت‌هاي موجود مطالباتي ايجاد شده است كه بزرگ‌ترين آن 120 ميليون دلار بدهي يك شخص به اين صندوق در بخش پتروشيمي است.
 
بنابراين گزارش چنانچه رقم اعلام شده را با قيمت هر دلار 3 هزار تومان محاسبه كنيم و ميانگين حقوق بازنشستگان كشوري را يك ميليون و 500 هزار تومان در نظر بگيريم، بدهي شخصي يك نفر به صندوق بازنشستگي كشوري معادل حقوق يك ماه 240 هزار بازنشسته مي‌شود.
علاوه بر اين در حالي اين رقم به عنوان بخشي از مطالبات صندوق بازنشستگي رسانه‌اي مي‌شود كه اين صندوق همواره براي افزايش حقوق بازنشستگان و ارائه تسهيلات و خدمات مالي و رفاهي به آنها در مضيقه است و در برابر تكاليف قانوني خود در ارائه خدمات به بازنشستگان كه سرمايه‌گذاران اصلي آن هستند، مقاومت مي‌كند.
از سوي ديگر اين مقام مسئول تأكيد كرد: با تلاش و پيگيري صندوق بازنشستگي كشوري در دو سال اخير بيش از يك هزار ميليارد تومان از حقوق از دست رفته صندوق و بازنشستگان كشوري استيفا و به اموال و سرمايه صندوق بازگشته كه شامل ملك، سهام، مطالبات و موارد ديگر بوده است، به همين ميزان نيز حقوقي وجود دارد كه پيگير استيفا و بازگردانده شدن آن هستيم.
شهشهاني‌پور حجم سرمايه‌گذاري صندوق بازنشستگان كشوري را قابل توجه دانست و گفت: حجم بودجه صندوق بازنشستگي كشوري 15 هزار ميليارد تومان تخمين زده شده است.
وي در ادامه بازده سرمايه‌گذاري صندوق مذكور را 27 هزار ميليارد تومان اعلام و رقم آن را مناسب دانست.

معاون سرمايه‌گذاري و امور اقتصادي صندوق بازنشستگي كشوري در ادامه اظهار كرد: صندوق بازنشستگي كشوري 187 شركت را تحت پوشش دارد كه حداقل يك درصد از سهام آنها مربوط به صندوق است. عمده اين سرمايه‌گذاري‌ها رد ديون دولت بوده و صندوق بازنشستگي كشوري در آنها دخالت نداشته است.
وي همچنين افزود: صندوق بازنشستگي كشوري در سهام حدود 60 شركت حق كنترل داشته و بيش از نصف كرسي‌هاي هيئت مديره اين شركت‌ها را دارد و به همين تعداد نيز شركت‌هايي را دارد كه در آنها كرسي مديريتي داشته اما حق كنترل ندارد.
معاون سرمايه‌گذاري و اقتصادي صندوق بازنشستگي كشوري ادامه داد: صندوق بازنشستگي در بيش از 60 شركت ديگر نيز اصولاً هيچ حق كنترل و مديريتي نداشته و اين حق با ساير سهامداران اين شركت‌ها است.

شهشهاني پور ادامه داد: از اواخر سال 94، شش هلدينگ را راه‌اندازي كرديم كه تمامي آنها هلدينگ‌هاي تخصصي هستند.
وي در ادامه تأكيد كرد: در صندوق بازنشستگي كشوري اصل را بر پايش و حفاظت از سرمايه‌هايي كه از ثروت بازنشستگان بوده و جزو سرمايه‌هاي اصلي اين صندوق است، قرار داديم.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن