تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيت خوب صاحب خويش را به بهشت مى برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869155166




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نتایج نامزدی احتمالی احمدی نژاد در انتخابات 96


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: نتایج نامزدی احتمالی احمدی نژاد در انتخابات 96
درباره اصل بحث حضور یا عدم حضور احمدی‌نژاد در انتخابات نظرهای گوناگونی وجود دارد.
به گزارش نامه نیوز، برخی معتقدند عملکرد وی کاملا رنگ و بوی انتخاباتی دارد و برخی سخنرانی‌ها و سفرهای استانی وی را در کنار تعلیق و پنهان‌کاری خبری درباره دلایل آن، تنها یک بازی خبری برای نگه‌داشتن او در اخبار می‌دانند. در این میان برخی معتقدند که عملکرد وی انتخاباتی است، اما خود به عنوان یک کاندیدا وارد این جریان نخواهد شد؛ بلکه تلاش دارد به این شکل حامیان خود را به شورای شهر بفرستد و در انتخابات ریاست‌جمهوری نیز حتی در صورت کاندیداتوری، در پایان به نفع یک کاندیدای مورد حمایت خود که در سایه ثبت‌نام کرده است کنار می‌کشد. در تحلیل این جریان، پاسخگویی به انتقادها در مورد عملکرد دولت‌های نهم و دهم، فسادهای کشف شده مرتبط با این دوره هشت ساله و حمله متقابل به دولت روحانی در قالب مناظره‌ها و سخنرانی‌های انتخاباتی از دلایل تمایل احمدی‌نژاد به کاندیداتوری مطرح شده است. با این همه برخی معتقدند که حتی در صورت کاندیداتوری احمدی‌نژاد، با توجه به پرونده‌های وی در دستگاه قضایی – که البته روند پیگیری آن‌ها بسیار کند انجام می‌شود – ، عملکرد ضعیف و پرانتقادش و البته رفتارهایش در برابر رهنمودهای رهبر انقلاب اسلامی – مثل ماجرای قهر و خانه‌نشینی 11 روزه و انتخاب اسفندیار رحیم مشایی به عنوان ریاست دفتر خود پس از توصیه به عدم انتخاب وی برای معاونت اول ریاست جمهوری – می‌تواند باعث رد صلاحیتش شود.
به نفع اصلاح‌طلبان، به ضرر اصولگرایان؟
با این همه، با فرض این که احمدی‌نژاد برای ریاست‌جمهوری کاندیدا شده و تایید صلاحیت هم شود، این موضوع نتیجه را برای کدام یک را در انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اصولگرایان یا اصلاح‌طلبان؟ به نظر می‌رسد که اصلاح‌طلبان در انتخابات پیش رو به رویه‌ای که در ائتلاف با اعتدالیون در انتخابات ریاست‌جمهوری 92 و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سال 94 داشتند، ادامه دهند. در واقع به نظر می‌رسد که گزینه اصلاح‌طلبان در سال 96 نیز همچنان حسن روحانی باشد. تنها در شرایطی که به دلایل خاص، حسن روحانی کاندیدا نشود، شاید این جریان به فکر کاندیدای جدیدی بیفتد. هر چند در این شرایط نیز گزینه‌هایی مثل محمدجواد ظریف و سید حسن قاضی‌زاده هاشمی گمانه‌زنی شده‌اند که در صورت حضور ایشان هم حمایت اصلاح‌طلبان از آن‌ها بعید نیست. با این همه با حضور محتمل روحانی و عملکردش در دوره 4 ساله دولت یازدهم به ویژه در عرصه اقتصادی و سیاست خارجی و با برگ برنده‌ای به نام «برجام»، شانس موفقیت اصلاح‌طلبان در برابر هر کاندیدایی و از جمله احمدی‌نژاد – با آن عملکرد و سوابق پر انتقاد – بسیار بالاست. اما اصولگرایان در مقابل با انشقاقی که در دو انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس شورای اسلامی در سه سال اخیر نشان دادند، به نظر می‌رسد در راه رسیدن به وحدت در انتخابات ریاست‌جمهوری پیش رو نیز ناتوان باشند. در نتیجه حضور احمدی‌نژاد که در دو دوره ریاست‌جمهوری‌اش با حمایت اصولگرایان به پاستور رسید – و البته در سال‌های پایانی با توجه به عملکردش، توسط اصولگرایان از او برائت جسته شد – می‌تواند شکستن آرای اصولگرایان و انشقاق هودارانشان را تقویت کند. اصولگرایان در مواجهه با احمدی‌نژاد سه رویکرد دارند. اول می‌توانند از او حمایت کنند که این موضوع با خط کشیدن روی مواضع پیشین آن‌ها علیه احمدی‌نژاد همراه است و در صورت شکست وی در انتخابات، شکستی دو برابر و سنگین برای جریان اصولگرایی محسوب می‌شود. دوم این که می‌توانند کاندیدای خود را معرفی کنند که البته با انشقاق فعلی این جریان و سوابق آن‌ها به ویژه در انتخابات 92، احتمال آن می‌رود که اصولگرایان حداقل با 2 تا 3 کاندیدای نهایی در انتخابات حاضر شوند که با حضور احمدی‌نژاد، این آرا بیش از پیش خواهد شکست و پیروزی حسن روحانی یا در صورت عدم حضور وی، هر کاندیدای مورد حمایت اصلاح‌طلبان و اعتدالیون را تقویت می‌کند. در نهایت نیز اصولگرایان می‌توانند از حسن روحانی حمایت کنند که در این صورت نیز باید بر همه انتقادها و هجمه‌های خود علیه وی و دولتش خط بطلان بکشند. البته در این میان راه چهارمی هم وجود دارد و آن عدم معرفی کاندیداست که البته تیر خلاصی به فعالیت سیاسی اصولگرایان خواهد بود.
رای‌هایی که ریختند
نکته دیگر در صورت پذیرش فرض کاندیداتوری و البته تایید صلاحیت احمدی‌نژاد، میزان توانایی رای‌آوری اوست. در شرایطی که در سال 84، احمدی‌نژاد ناشناس با شعارهای عدالت‌محوری و بازگشت به آرمان‌های انقلابی، در چند کاندیداتوری اصلاح‌طلبان و ایجاد دوقطبی با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به پاستور رسید و یا در سال 88 در دو قطبی ایجاد شده با کاندیدای اصلا‌ح‌طلبان و پشت سر داشتن حمایت اجماعی اصولگرایان و البته حواشی بسیار مجددا بر صندلی ریاست جمهوری تکیه زد، حال با پشت سر داشتن یک کارنامه مشخص عملی در عرصه انتخابات وارد می‌شود. هر چند برخی، اقداماتی نظیر مسکن مهر، سفرهای استانی و بردن هیات دولت به شهرهای کوچک و دورافتاده و یارانه‌های نقدی را به عنوان مصادیقی برای محبوبیت احتمالی وی به ویژه در میان اقشار کم درآمد یاد می‌کنند، اما کاهش سطح درآمد قشر متوسط و کشاندن آن‌ها به نزدیک یا زیر خط فقر، تورم نجومی، فساد مالی گسترده، شرایط نابسامان سیاست خارجی و دامن زدن به تحریم‌ها در عین کاغذپاره خواندن آن‌ها، ادبیات سیاسی لمپنیستی و پوپولیستی و البته عدم پذیرش نظر مخالف و منتقد، ریزشی حتی بیش از آن محبوبیت در میان هوادارانش ایجاد کرده است. هر چند احمدی‌نژاد این روزها در هنگام سخنرانی در شهرهای کوچک و یا مساجد، جمعیتی را در کنار خود می‌بیند، اما این جمعیت با توجه به محیط‌های سخنرانی چندان زیاد نیست و تنها عکس‌های رسانه‌های نزدیک به وی است که تلاش می‌کنند این حضور را پررنگ کنند؛ چنان که با انتشار عکس‌هایی از حواشی سفرهای استانی روحانی سعی می‌کنند استقبال از او را کمرنگ جلوه دهند. در واقع بازی با فریب عکس‌ها و البته مهندسی محیط سخنرانی‌ها می‌تواند به شائبه استقبال گسترده از احمدی‌نژاد دامن بزند. در این میان، چنان که در سخنرانی احمدی‌نژاد در آمل تحت عنوان یادواره شهدای مدافع حرم مازندران – که عنوانش می‌تواند بدون توجه به سخنران، جمعیت قابل توجهی را به محل همایش بکشاند – پیش آمد، جمعی را هم از سایر شهرهای استان و استان‌های همجوار به محل سخنرانی برده بودند. واقعیت این جاست که ارزیابی‌ها پایگاه مردمی احمدی‌نژاد را چنان که سایت‌های حامی‌اش می‌نمایانند، قوی نشان نمی‌دهد و حتی شاید همین ارزیابی‌ها در نهایت منجر به عدم کاندیداتوری احمدی‌نژاد و تداوم روند وی به عنوان اپوزیسیونی علیه دولت‌ها باشد.


منبع: روزنامه ابتکار


۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن