محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853043929
اگر سیل دوباره هوای سیجان را کرد...!
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اگر سیل دوباره هوای سیجان را کرد...!
تا قبل از 29 تیرماه سال 94 شاید کمتر کسی میدانست «سیجان» کجاست، عدهای حتی آن را با «سیرجان» یکی از شهرستانهای استان کرمان اشتباه میگرفتند، اما آن روز اتفاق تلخی رخ داد تا «سیجان» برای همیشه جایی در گوشه ذهن من و شما داشته باشد.
آفتابنیوز : برای آنهایی هم که میدانستند «سیجان» کجاست دیگر کوههای افراشته رنگارنگ، خنکای دلانگیز درختان باغ همسایه و بوی گل دیوارهای خشتی باران خورده، «سیجان» را تداعی نمیکند، بلکه تصویری از کپه ماشینهای له شده، لشکری از تخته سنگهای بزرگ کف رودخانه، خانههای آب گرفته و تلی از گل و لای انباشته شده در کوچه پس کوچههای باریک روستا، جای آن خاطرات و تصاویر را گرفته است.
دیگر «سیل» به پیشوند همیشگی سیجان تبدیل شده است
حال یکسال از سیل معروف «سیجان» گذشته و وقت آن است تا لباس عزای آن روز را از تن درآوریم اما همیشه حکایتهایی هست که باقی بماند...
حکایتهایی از بیان متناقض مسئولانی که باید در مدت این یکسال اقداماتی را به سرانجام میرساندند تا سیل دیگر تکرار نشود.
پارسال «پول نبود، سیل آمد و همه چیز را با خود برد»، امسال هم انگار قرار است بیپولی و کمبود اعتبار بهانهای باشد برای توجیه سیلی که در 100 سال اخیر سیجان بیسابقه بود.
اگر خدایی نکرده بارندگی پارسال تکرار شود و سیل دوباره هوای سیجان را کرد چه خواهد شد؟
دریغ از یک سیل بند، حتی برای دلخوشی عزاداران
«معصومه طباطبایی»، دهیار سیجان در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه سیل پارسال خسارتهای مالی و جانی زیادی را به مردم سیجان تحمیل کرد، گفت: هنوز هم نگرانی از وقوع چنین سیلی وجود دارد، چون آب منطقهای و منابع طبیعی بهدرستی به وظایف پیشگیرانه خود عمل نکردهاند.
طباطبایی گفت: از زمان وقوع سیل در تیر ماه سال گذشته تاکنون، فقط قسمت داخل روستای رودخانه سیجان لایروبی شده است و حتی دیواره آن نیز به طور کامل بازسازی نشده است.
وی افزود: البته تکمیل نشدن دیواره رودخانه تا حدی هم توجیهپذیر است، چون از پاییز که بارندگیها آغاز شد این کار متوقف و تا پایان زمستان آب در رودخانه جاری بود که تعمیر آن را غیر ممکن میکرد.
وی ادامه داد: اما در این مدت منابع طبیعی میتوانست اقدامات مربوط به آبخیزداری در مناطق بالادست را برای پیشگیری از تکرار چنین حادثهای انجام دهد، اما هیچ کار در خور توجهی انجام نداده است.
طباطبایی اعلام کرد: در طول این مدت حتی یک سیلبند برای دلخوشی مردمی که عزیزان خود را در حادثه پارسال از دست دادند، ساخته نشد تا اگر دوباره چنین بارندگی رخ دهد از سرعت آبهای جریانی به مناطق پاییندست گرفته شود.
وی به تنها اقدام منابع طبیعی پس از سیل تیرماه اشاره کرد و افزود: منابع طبیعی، منطقهای را در اطراف روستا انتخاب و شروع به کاشت درخت برای آبخیزداری کرد، بعد هم در رسانهها اعلام کردند که این اقدام برای پیشگیری از تکرار حادثه پارسال است.
این مسئول اعلام کرد: هر کسی با مشاهده منطقه درختکاری شده میتواند تشخیص دهد که محل کاشت نهال هیچ ربطی به مسیر جریان آب ندارد و درصد پیشگیرانه آن صفر است، و در جلوگیری از وقوع سیل هیچ تأثیری ندارد.
طباطبایی در ادامه از عملکرد آب منطقهای نیز انتقاد کرد و گفت: آب منطقهای نیز همواره نبود اعتبارات را دلیلی برای سکون و عدم اقدام اعلام میکند و میگوید پولی برای اجاره بیل مکانیکی و ... ندارد.
دهیار سیجان ادامه داد: مدیران استان ما فقط با پول کار میکنند و زمانی که پولی نداشته باشند دیگر هیچ اقدامی برای حل مسائل و مشکلات از خود نشان نمیدهند.
وی البته عملکرد استاندار و فرماندار کرج را در تلاش برای جبران خسارت اهالی ستود و گفت: در این مدت استاندار و فرماندار از جمله افرادی بودند که به جد پیگیر پرداخت خسارت به اهالی بودند و به همه افرادی که وسیله نقلیهای در سیل از دست داده بودند یک وام تا سقف 10 میلیون تومان با کارمزد چهار درصد پرداخت شد.
دهیار سیجان خاطرنشان کرد: همه خسارت منازل نیز توسط بیمه پرداخت شده است و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
وی تنها مشکل این منطقه را عدم پیشگیری از وقوع سیل با توجه به تجربه تیرماه 94 دانست و گفت: مردم با هر بارندگی احساس میکنند دوباره همان سیلاب جریان مییابد، چون آن شب واقعاً تجربه تلخی بود و هیچ کس نسبت به زنده ماندن خود اطمینان نداشت.
طباطبایی یادآور شد: جلوگیری از چرای بیرویه دام، آبخیزداری و آزادسازی حریم رودخانه نه فقط برای سیجان بلکه برای همه روستاهای این منطقه لازم است تا از وقوع دوباره چنین حوادثی پیشگیری شود؛ مسئولین باید اینها را مدنظر قرار دهند.
دعوت آبخیزداری برای بازدید از سیجان/پول نداریم ولی کارهای خوبی انجام دادهایم
در ادامه مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری البرز اظهار کرد: برای انجام عملیات آبخیزداری در روستای سیجان سه میلیارد تومان اعتبار لازم است که تاکنون ۳۵۰ میلیون تومان آن اختصاص یافته است.
«حامد فرضی» ادامه داد: بیشک بدون اختصاص اعتبار مناسب، بخشی از برنامههای آبخیزداری در محدوده روستای سیجان اجرایی نمیشود، چون انجام هر پروژهای به تأمین منابع مالی نیاز دارد.
وی خاطر نشان کرد: علی رغم محدودیتهای اعتباری تاکنون ۱۸۰ هکتار از محدوده این روستا درختکاری شده تا در زمان وقوع سیل از حرکت جریان شدید آب جلوگیری کند.
وی توضیح داد: همچنین در ۱۳۰هکتار از این منطقه نیز کپهکاری صورت گرفته که نقش بسزایی در کنترل سیلابهای احتمالی دارد.
این مسئول افزود: قضاوت برخی مسئولان در خصوص اهمال منابع طبیعی برای انجام طرحهای آبخیزداری در محدوده این روستا عادلانه نیست، چون این ادارهکل به فراخور امکانات و منابعی که در اختیار دارد برای پیشگیری از وقوع سیلی مانند سیل سال گذشته اقدام کرده است.
وی گفت: برای روشنگری از اقدامات صورت گرفته در این خصوص میتوان با همکاری شورای این روستا برنامه بازدیدی از سیجان ترتیب داد.
آب منطقهای: آیا مدیریت هزار کیلومتر رودخانه با 70 میلیون تومان امکان پذیر است؟
در ادامه این گزارش مدیرعامل شرکت آب منطقهای البرز در گفتوگو با ایسنا خاطرنشان کرد: پس از حادثه ناگوار سیل سیجان در سال گذشته، نخستین موضوعی که در دستور کار آب منطقهای قرار گرفت بحث بازگشایی و لایروبی مناطق سیلزده بود که با وجود کمبود شدید اعتبارات در این سازمان کار بسیار دشواری در پیش گرفتیم.
«بهزاد پارسا» افزود: پس از مدتی نیز اعتبار بسیار ناچیزی به این موضوع اختصاص یافت، اما از همه ظرفیتهای خود برای به سرانجام رسیدن این امور استفاده کردیم و هماکنون نیز به پیمانکاران بدهکار هستیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای البرز ادامه داد: با تلاشهای صورت گرفته هماکنون همه سنگلاخها و گل و لایی که مسیر گذر سیلاب را بسته بود جمعآوری شده و معبر اصلی روستا از بالادست تا پایین دست باز است.
وی به اقدامات آب منطقهای در تخریب پلهای غیرمجازی که بر روی رودخانه سیجان ساخته شده است اشاره کرد وگفت: از حدود یکماه پیش، با هماهنگی شورا و دهیاری، 20 پل غیرمجاز برچیده و پنج پل برای عبور اهالی باقی گذاشته شد.
پارسا با بیان اینکه بنیاد مسکن موظف است نسبت به ساخت پلهای استاندارد و مهندسی شده در روستای سیجان اقدام کند، گفت: پنج پلی که برای عبور و مرور اهالی در نظر گرفته شد موقتی است و پس از ساخت پلهای مهندسی توسط بنیاد مسکن برچیده خواهد شد.
این مسئول در ادامه تعیین بستر و حریم رودخانه را مطرح کرد و گفت: هماکنون بستر و حریم رودخانه در روستا تعیین و به بنیاد مسکن اعلام شده است و حتی ساخت و سازهایی که در این حریم صورت گرفته نیز علامتگذاری شده است.
پارسا رودخانه را موجودی زنده عنوان کرد که در صورت تعدی به آن، حق خود میگیرد و تصریح کرد: اگر به این موجود زنده تجاوز نشود، هیچ حادثهای رخ نمیهد اما وقتی به آن تعدی شود اگرچه ممکن است در کوتاه مدت حادثهای رخ ندهد اما بالاخره رودخانه حق خود را میگیرد.
وی در توصیه به مردم و اهالی مناطق روستایی استان گفت: انتظار ما از مردمی که خود در جریان این حوادث هستند این است که اجازه ندهند به حریم و بستر رودخانه تجاوزی صورت بگیرد تا دیگر شاهد چنین حوادثی نباشیم.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای البرز در بخش دیگری از سخنان خود به وظایف دیگر دستگاهها برای جلوگیری از تکرار چنین حوادثی اشاره کرد و گفت: آبخیزداری و منابع طبیعی، بنیاد مسکن، شورا و دهیاری باید در بالادست وظایف خود را به درستی انجام دهند تا چنین حوادثی دیگر تکرار نشود.
پارسا از مشکلات بودجه دستگاههای اجرایی استان به خصوص شرکت آب منطقهای گفت و یادآور شد: همه دستگاهها مشکل بودجه دارند ما نیز مشکلات زیادی در این زمینه داریم از همینرو پیشگیری در این شرایط بسیار دشوار میشود.
وی افزود: این مشکلات در حدی است که از پارسال تاکنون فقط 70 میلیون تومان آن هم از محل ماده 10 و 12 مدیریت بحران برای لایروبی و مدیریت کل رودخانههای استان البرز در نظر گرفته شده است.
این مسئول ادامه داد: حدود 1000 کیلومتر رودخانه فصلی و دائمی در البرز جاری است، آیا این 1000 کیلومتر رودخانه را میتوان با 70 میلیون تومان مدیریت کرد؟ این بودجه حتی کفاف تأمین سوخت ماشین برای سرکشی به این حجم از رودخانهها هم نمیدهد.
پارسا افزود: در هر حال با وجود این مشکلات، آب منطقهای تاکنون با جذب پیمانکاران مسیر رودخانههای کرج، طالقان و دیگر حوزههای استان را لایروبی کرده است.
وی از بدهی آب منطقهای به پیمانکاران خبر داد و گفت: بدهی آب منطقهای به پیمانکاران هماکنون 400 میلیون تومان است، از همینرو نیاز است تا هم از محل اعتبارات بحران، هماستانی و هم ملی به آب منطقهای کمکهایی صورت بگیرد، چون پیمانکاران هم تا حدی میتوانند با ما همکاری کنند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای البرز در پایان خاطرنشان کرد: اگرچه ظرفیت پیمانکاران محدود است اما آمادگی داریم چند برابر اعتبارات دریافتی، فعالیت کنیم.
بنیاد مسکن، پاسخگو نبود
با توجه به ضرورت پاسخگویی بنیاد مسکن البرز در خصوص اقدامات صورت گرفته در سیجان پس از سیل در این یکسال، خبرنگار ایسنا با «علی رحیمیزاده»، مدیرکل بنیاد مسکن استان البرز گفتوگو کرد.
رحیمیزاده در پاسخ به وضعیت دیواره رودخانه داخلی روستا گفت: این دیواره ساخته شده است.
وی در ادامه و در پاسخ به این توضیح که بنا به گفته دهیار هنوز این دیواره تکمیل نشده و مقدار ناچیزی از آن ساخته شده است با بیان اینکه عکسهای ساخت دیواره رودخانه موجود است ما را به معاونت عمران روستایی این اداره کل ارجاع داد.
با وجود تماسهای مکرر خبرگزاری ایسنا با معاونت عمران روستایی ادارهکل بنیاد مسکن استان البرز، هیچ پاسخی به این تماسها داده نشد.
ما عصای موسی نداریم که معجزه کنیم!
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در ادامه این گزارش به خبرنگار ایسنا گفت: ما عصای موسی نداریم که با آن معجزه کنیم و به هر میزان که اعتبار تخصیص یابد به همان میزان فعالیت میکنیم.
«هیربد معصومی» در این گفتوگوی کوتاه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه اقدامات دستگاههای استان پس از سیل سیجان برای پیشگیری و جلوگیری از وقوع سیل در این منطقه چگونه ارزیابی میشود؟ گفت: پس از این حادثه، به میزان 30 درصد اعتباری که اختصاص یافته به همان میزان نیز اقداماتی صورت گرفته است.
معصومی اعلام کرد: هم بحث لایروبی رودخانه و هم بحث آبخیزداری در این منطقه و اقدامات دیگری که لازم بود پس از سیل انجام شود به اندازه همان 30 درصد انجام شده است.
شورای اسلامی روستای سیجان: آن سیل دیگر تکرار نمیشود
«ابراهیم فریدونی» یکی از اعضای شورای اسلامی روستای سیجان در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با ابراز رضایت از اقدامات صورت گرفته در زمینه آبخیزداری گفت: مهمترین اقدام برای جلوگیری از تکرار سیل در سیجان آبخیزداری است و این اقدام تاکنون به خوبی صورت گرفته است.
وی برخی اظهارنظرها در خصوص عدم آبخیزداری مناسب در بالادست را نظراتی غیرکارشناسی دانست و گفت: از سال 82 منطقهای به وسعت 300 هکتار در بالادست سیجان با بودجهای معادل 300 میلیون تومان آبخیزداری شده بود و همین عاملی شد تا مناطق پاییندست آن در سیل پارسال آسیبی نبیند.
فریدونی افزود: بر همان اساس پس از سیل تیرماه و با درسی که از خسارتهای آن گرفتیم، از زمستان سال گذشته، موضوع آبخیزداری در دیگر مناطق بالادست سیجان در دستور کار قرار گرفت.
این عضو شورای اسلامی روستای سیجان از پیشرفت 95 درصدی جنگلکاری در یکی از مناطق درنظر گرفته شده برای جلوگیری از تکرار سیل تیرماه خبر داد و گفت: 450 میلیون بودجه برای جنگلکاری در این منطقه به وسعت 130 هکتار در نظر گرفته شده است و به نظر من تکمیل آن تأثیر بسیار زیادی در جلوگیری از وقوع مجدد دوباره سیل خواهد داشت.
وی ادامه داد: 70 میلیون دیگر برای بذرپاشی و کپهکاری 160 هکتار دیگر از مناطق بالادست هزینه شده است و 80 میلیون تومان نیز برای آبخیزداری در درههای بالادست در نظر گرفته شده و این کار هماکنون در حال انجام است.
فریدونی با اشاره به اقدامات انجام شده در بافت داخلی روستا خاطرنشان کرد: طبق توافقی که هفته گذشته میان شورا روستا و شورای تأمین استان صورت گرفت مقرر شد بهزودی موضوع آسفالت معابر داخلی روستا، تکمیل دیواره رودخانه روستا و ساخت شش پل استاندارد آغاز شود.
فریدونی با بیان اینکه اگرچه اقدماتی که در حوزه بافت داخلی روستا انجام میشود مهم است، گفت: اما محل اصلی وقوع سیل در بالادست قرار دارد و به آبخیزداری مربوط میشود، بنابراین لازم است دولت در این زمینه کمکهای بیشتری به روستاها ارائه کند.
وی از جهاد کشاورزی استان برای اقداماتی که پس از سیل در این روستا انجام گرفت تشکر کرد و گفت: با وجود اینکه بسیاری از زمینهای کشاورزی ما همچنان مشکلاتی دارند اما جهاد کشاورزی از پارسال تاکنون 220 میلیون تومان تأسیسات از قبیل لوله انتقال آب در اختیار روستا قرار داده که نقش زیادی در کاهش این مشکلات داشته است.
فریدونی در پایان و در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر اینکه با توجه به اقدمات صورت گرفته اگر بارندگی شدیدی رخ دهد چقدر احتمال دارد که سیل دیگری همانند پارسال تکرار شود گفت: اقداماتی که تاکنون انجام شده صددرصد در جلوگیری از وقوع سیل تأثیر داشته است و ما همچنان هم پیگیر جذب بودجه برای تکمیل اقدامات آبخیزداری هستیم.
در پایان این گزارش بر آن شدیم تا به سراغ یکی از اهالی سیجان برویم که خواندن بیانات وی میتواند نتیجه جالبی از تمام صحبتهای فوق به دست دهد.
خدا نکند بارندگی پارسال باز هم تکرار شود...
یکی از اهالی روستا که نخواست نامش ذکر شود به محض آگاهی از نیت خبرنگار ایسنا در گفتوگو با وی در خصوص سیل پارسال و تمهیدات اندیشیده شده از سوی مسئولان برای جلوگیری از تکرار آن حادثه گفت: «خدا نکند بارندگی سال گذشته باز هم تکرار شود...»
وی با بیان اینکه اگر آن بارندگی دوباره تکرار شود حوادث بسیار بدتر از سال گذشته رخ خواهد داد، گفت: علت آن هم عدم احداث حتی یک سیلبند و لایروبی نشدن رودخانه در مناطق بالادست است.
این فرد به ایسنا گفت: فقط قسمت داخلی رودخانه سیجان آن هم با کمک و همت اهالی پاکسازی شده و در مناطق بالادست و پاییندست سنگهایی بسیار بزرگ و تا چند متر شن و ماسه در کف رودخانه انبار شده که در صورت حرکت جریان شدید آب همه اینها به سمت مناطق پاییندست سرازیر میشود.
وی در پاسخ به اینکه آیا دیواره داخلی رودخانه روستا بازسازی شده است یا خیر اعلام کرد: پارسال 20 متر از دیواره بازسازی شد اما پس از آن به حال خود رها شده و اقدام دیگری صورت نگرفته است.
این ساکن روستای سیجان ضرورت بازسازی دیواره داخلی رودخانه و آسفالت معابر روستا را اگرچه مهم ارزیابی کرد اما اقدامات پیشگیرانه در بالادست به خصوص لایروبی رودخانه را مهمتر دانست و گفت: رودخانه در بالادست روستا واقعاً وضعیت اسفناکی دارد و خدا نکند باز هم بارندگی سال گذشته رخ دهد.
وی ادامه داد: وجود حجم زیادی از شن و سنگهای بسیار بزرگ در بستر رودخانه، در کنار عدم احداث حتی یک مورد سیل بند، روستای سیجان را حتی بیش از پارسال تهدید میکند، چون سال گذشته این حجم از شن، ماسه و سنگهایی به این بزرگی از قبل در مسیر سیل وجود نداشت و چنین خسارتی به بار آمد حال که چنین است چه خسارتی خواهد زد؟
وی که خود در جنگلکاری و بذرپاشی مناطق بالادست برای آبخیزداری مشارکت داشته از این طرح ابراز رضایت کرد و گفت: در مجموع کارهای خوبی در این خصوص انجام شده و تا کنون پیشرفت زیادی داشته است و با تکمیل سیستم آبرسانی به مراحل پایانی خود نزدیکتر میشود.
مسئولان به جای آبادکردن در تخریب پیشقدم شدهاند
این اهل روستای سیجان در انتقاد از تخریب پلهای روستا اعلام کرد: هنوز مهمترین موضوع یعنی لایروبی رودخانه و ساخت سیلبند در بالادست انجام نشده مسئولان آب منطقهای پلهای روستا را تخریب کردند، گویا مسئولان به جای آبادانی در تخریب پیشقدم هستند...
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود از ماندگاری تصویر وحشتناک سیل سال گذشته در ذهن خود و دیگر اهالی گفت و خاطرنشان کرد: «خود من اگر چند لحظه تعلل کرده بودم مرگم حتمی بود، صحنه آن روز هنوز هم در ذهن من و باقی اهالی وجود دارد، مشابه آن بارندگی را حتی پیرمردهای روستا هم به یاد ندارند، مردم هنوز هم ترس و استرس دارند».
وی باز هم جمله «خدا نکند آن بارندگی تکرار شود» را گفت و ادامه داد: «اگر خدایی نکرده آن بارندگی تکرار شود این بار بدتر میشود، خدا کند در هیچ جای ایران چنین اتفاقی رخ ندهد...»
این ساکن سیجان در خصوص اختلافاتی که میان بیان مسئولان در رابطه با سیل سیجان وجود دارد گفت و افزود: «مسئولان همیشه وقتی دور هم جمع میشوند با گفتن انشاا... دیگر تکرار نمیشود خیال خود را راحت میکنند در صورتی که پارسال همه این خسارتها در عرض 30 دقیقه به وجود آمد، من کاری به مسئولان ندارم و واقعیت را میگویم چون خودم اهل این روستا هستم و بیشتر از همه دلم برای این روستا میسوزد، پس از شما میخواهم که این را انعکاس دهید: با این وضعیت اگر بارندگی پارسال تکرار شود اتفاقات بدتر از آن رخ میدهد، خدا نکند تکرار شود...».
ایسنا منطقه البرز از همان لحظات اولیه وقوع سیل در سال گذشته، این موضوع را بهصورت ویژه پیگیری کرد و در طول این یکسال نیز همواره در این زمینه از مسئولان مطالبهگری کرده است، سیجان فقط یکی از دهها روستای البرز است که بهعلت فرسایش خاک از سالهای گذشته، چرای بیش از حد دام، عدم آبخیزداری در گذشته و ... با سیلهای وحشتناک تهدید میشود، بنابراین لازم است مسئولان در اینباره کمبود اعتبار و دلایلی از این دست را فراموش کنند، چون حفظ جان انسانها بر هر چیزی اولویت دارد.
۲۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]
صفحات پیشنهادی
هوای تهران دوباره ناسالم شد
هوای تهران دوباره ناسالم شد شناسهٔ خبر 3709297 - یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۵ - ۱۲ ۴۴ جامعه > محیط زیست jwplayer display inline-block; مرکز پایش آلودگی هوای محیط زیست استان تهران شاخص آلودگی هوای پایتخت را ۱۰۲ و در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس اعلام کرد به گزارش خبرنگار مهر مسیل آنفالو کردنرضاییان در اینستاگرام ادامه دارد - چند ثانیه
ساعاتی پیش بود که علی کریمی رامین رضاییان را در صفحه رسمی اش در اینستاگرام"آنفالو"کرد این اتفاق در حالی افتاد که حرکت علی کریمی با استقبال هواداران پرسپولیس روبرو شد و آنها با تبعیت از کریمی این کار را انجام دادند سیل "آنفالو"کردن ها رضاییان در اینستاگرام ادامپیش بینی دمای هوای ایران تا سال ۲۰۳۰/ وقتی خشکسالی سیل میآورد
در نشست خبرگزاری مهر مطرح شد پیش بینی دمای هوای ایران تا سال ۲۰۳۰ وقتی خشکسالی سیل میآورد شناسهٔ خبر 3701777 - سهشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۵ - ۱۰ ۰۷ دانش و فناوری > علم و دانش jwplayer display inline-block; یک مطالعه علمی که با همکاری محققان دانشگاهی انجام شده نشان میدهد که تپس از علی کریمی؛سیل "آنفالو کردن"رضاییان در اینستاگرام ادامه دارد
پس از علی کریمی سیل آنفالو کردن رضاییان در اینستاگرام ادامه دارد ورزش > لیگ برتر - ساعاتی پیش بود که علی کریمی رامین رضاییان را در صفحه رسمی اش در اینستاگرام آنفالو کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین این اتفاق در حالی افتاد که حرکت علی کریمی با استقبال هواداران پرسپولتهدیدات علیه اتحادیه اروپا ترکیه: اگر لغو روادید تصویب نشود، سیل پناهجویان را روانه اروپا میکنیم
تهدیدات علیه اتحادیه اروپاترکیه اگر لغو روادید تصویب نشود سیل پناهجویان را روانه اروپا میکنیم در تازهترین دور از لفاظیهای ترکیه علیه اتحادیه اروپا مشاور افتخاری اردوغان تهدید کرد که اگر قرارداد لغو روادید شهروندان ترکیه تصویب نشود سیلی از پناهجویان را روانه اروپا میکنیمسخنگوی والی «بدخشان» افغانستان در گفتوگو با فارس: سیلاب 11 نقطه در «بدخشان» را فراگرفت/ م
سخنگوی والی بدخشان افغانستان در گفتوگو با فارس سیلاب 11 نقطه در بدخشان را فراگرفت مردم آواره غذا و آب ندارند سخنگوی والی بدخشان افغانستان از جاری شدن سیلاب در 11 فرمانداری این ولایت خبر داد و گفت بر اثر سیلابهای اخیر در بدخشان تلفات جانی و خسارات هنگفت مالی به ساکنین این ولایزلاتان دوباره شاگرد آقای خاص شد + عکس
مهاجم سوئدی فصل گذشته تیم فوتبال پاری سن ژرمن در صفحه اینستاگرامش نام تیمی را که برای فصل آینده انتخاب کرده است فاش کرد به گزارش خبرگزاری تسنیم گمانه زنی هایی که درباره آینده زلاتان ابراهیموویچ صورت می گرفت درست از آب درآمد و او فصل آینده دوباره به سرمربی پیشین خود در اینتر یفرمانده ارتش ترکیه:کودتا شکست خورد/بیشتر کودتاگران از نیروی هوایی و ژاندارمری بودند
فرمانده ارتش ترکیه کودتا شکست خورد بیشتر کودتاگران از نیروی هوایی و ژاندارمری بودند امید دُندار فرمانده موقت کل ارتش ترکیه در یک پیام تلویزیونی گفت که کودتا شکست خورده و افزود که دوران کودتاها در ترکیه به پایان رسیدهاست به گزارش نامه نیوز امید دُندار فرمانده موقت کل ارتشکاریکاتور/ افشاگر دوباره برگشت!
کاریکاتور افشاگر دوباره برگشت طنز و کاریکاتور > کاریکاتور - رباتی که اطلاعات خصوصی کاربران یکی از اپراتورها را افشاکرده و بنا بر اعلام مسئولان وزارت ارتباطات روز گذشته از دسترس خارج شده بود ظاهرا در مدت زمانی کمتر از ۲۴ ساعت و با تغییری کوچک دوباره فعال شدافشاگر دوباره برگشت!/ کاریکاتور
افشاگر دوباره برگشت کاریکاتور رباتی که اطلاعات خصوصی کاربران یکی از اپراتورها را افشاکرده و بنا بر اعلام مسئولان وزارت ارتباطات روز گذشته از دسترس خارج شده بود ظاهرا در مدت زمانی کمتر از ۲۴ ساعت و با تغییری کوچک دوباره فعال شد مطالب مرتبط این هم سقف قراردادها کاریکاتور نوزا-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها