واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
عارف: فراکسیون امید مخالف استیضاح است
محمدرضا عارف، رئیس فراکسیون امید مجلس دهم، روز گذشته درباره نحوه تعامل این فراکسیون با دولت در استیضاح وزرا توضیحاتی را مطرح کرد.
روزنامه شرق: محمدرضا عارف، رئیس فراکسیون امید مجلس دهم، روز گذشته درباره نحوه تعامل این فراکسیون با دولت در استیضاح وزرا توضیحاتی را مطرح کرد.
عارف در پاسخ به سؤالی درباره روند استیضاح وزرا گفت: همانطور که پیشتر گفتم فعلا استیضاح هیچ وزیری ازجمله استیضاح آقای ربیعی در دستور کار فراکسیون نیست؛ البته از صحبت قبلی من اینگونه برداشت شد که درباره استیضاح وزرا با دولت هماهنگی صورت میگیرد درحالیکه اینگونه نیست.
نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه تأکید کرد: ما تلاش میکنیم حتیالامکان برخی از مشکلات را با تعامل با دولت حلوفصل کنیم اما از اهرمهای نظارتی ازجمله استیضاح هم در صورت نیاز استفاده میکنیم.همچنین بعد از اينكه رئيس فراكسيون اميد اعلام كرد بحث استيضاح وزير كار، تعاون و رفاه اجتماعي بههيچعنوان در دستور كار اين فراكسيون نيست، ديروز «محمدرضا تابش»، عضو ديگر فراكسيون اميد، نيز با اشاره به زمزمههایی درباره استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، گفت: «همیشه به دوستان میگویم همین که در این فضا تنفس کنیم، حتی اگر دستاورد آنچنانی نداشته باشیم، باز هم باید راضی باشیم. به یاد بیاورید چه مسائل و مشکلاتی در فضای مطبوعات وجود داشت.
به یاد بیاورید در فضای سیاست داخلی، سیاست خارجی و اقتصاد چه میگذشت و در مسائل داخلی کشور چه محدودیتهایی وجود داشت». او گفت: «درعینحال که استیضاح را حق نمایندگان میدانم؛ اما معتقدم نباید از آخرین و بالاترین حقمان در ابتدای راه استفاده کنیم. بهتر است که با طرح سؤال، تذکر و برگزاری جلسه با رئیسجمهوری و وزرا و معاونان آنها و شنیدن توضیحات آنها و در نظر قراردادن محدودیتها و تنگناهای پیشروی دولت درصورتیکه به نتیجه نرسیدیم، از این حق استیضاح استفاده کنیم».
نماینده مردم اردکان از مجلس ششم تاکنون با اشاره به تجربه حضور در پنج دوره متوالی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: «اگر بتوانید از استیضاح نتیجه بگیرید، پیروز شدهاید. اینکه با طرح استیضاحهای بیپشتوانه به جامعه شوک وارد کنیم و پس از موفقنشدن، جامعه را امیدوار کنیم و درنهایت به نتیجه نرسیم، فایده ندارد».
او گفت: «هدف ما این است که بدانیم برای کمک به دولت چه اقدامی انجام دهیم؛ چراکه امکان دارد در مقطعی استیضاح کمک به دولت باشد و دولت به دلیل برخی معذوریتها نتواند فلان مسئول را تغییر دهد یا امکان دارد تحلیل دولت این باشد که فلان مسئول خوب عمل میکند؛ اما ما بهعنوان چشمان بیدار مردم میتوانیم به دولت کمک کنیم».
تابش یادآور شد: «متأسفانه در زمان تشکیل دولت، محدودیتهایی برای دولت وجود داشت و امکان دارد برخی وزرا و معاونان آنها با میل دولت انتخاب نشده باشند؛ اما امروز چنین محدودیتهایی وجود ندارد و اگر جایی افرادی کُند کار کنند یا ضعیف باشند، باید تغییر کنند که این مشکلات را میتوان با تعامل مرتفع کرد. او تصریح کرد: فارغ از موضع شخصی بنده، باید عرض کنیم موضع فراکسیون امید به ضرس قاطع با استیضاح در شرایط کنونی مخالف است و باید مشکلات را گام به گام حل کرد.
تابش همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا استیضاحکنندگان انگیزه سیاسی داشتهاند، گفت: استیضاحکنندگان انگیزه خیرخواهانه داشتند؛ اما خواهش ما بهعنوان موضع فراکسیون امید این است که حتما این استیضاحها را متوقف کنند». محمدرضا عارف روز سهشنبه قبل گفته بود: «منش و روش ما این است که برخی مشکلات را با همراهی با دولت حلوفصل کنیم.»
بحث استيضاح وزير كار را محمدعلي وكيلي، از اعضای فراكسيون اميد مطرح كرده بود. او دلايل اصلي خود از طرح اين موضوع را «ارائهندان برنامه براي ادارات كل استانها» و «وضعيت داخلي شركتهاي تأمين اجتماعي» مطرح كرده و گفته بود كه اين طرح به امضای ٦٠ نفر از نمايندگان هم رسيده است. کواکبیان هم در پاسخ به این ادعا گفته که اگر این استیضاح ٦٠ امضا دارد، وکیلی آنها را اعلام کند.
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]