پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851830671
کدخدایی: امیدوارم قانون جامع انتخابات تصویب شود/صادقی: روند تأئید صلاحیتها باید اصلاح شود/موسوی: باید مانع هتک حرمت شورای نگهبان شویم
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کدخدایی: امیدوارم قانون جامع انتخابات تصویب شود/صادقی: روند تأئید صلاحیتها باید اصلاح شود/موسوی: باید مانع هتک حرمت شورای نگهبان شویم
به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امروز، 3 تن از حقوقدانانی که رییس قوه قضاییه، هفته گذشته به مجلس شورای اسلامی معرفی کرده بود، با رأی این مجلس، به عنوان اعضای جدید شورای نگهبان انتخاب شدند. این سه نفر، عباسعلی کدخدایی، محمدهادی صادقی و سید فضلالله موسوی هستند.
در این گزارش، درصدد هستیم با سوابق علمی، تحصیلی و اجرایی، مدیریتی این سه نفر، بیشتر آشنا شویم.
«عباسعلی کدخدایی»
کدخدایی با نام کامل «عباسعلی کدخدائی الیادرانی»، متولد 1340 در اصفهان است. تحصیل در رشته حقوق را در دانشگاه تهران آغاز میکند و پس از اتمام تحصیل، در وزارت سپاه سابق(وزارت دفاع فعلی) مشغول به کار میشود و پس از جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، برای ادامه تحصیل به انگلستان بورسیه میشود و کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته حقوق بینالملل از دانشگاه هال انگلستان اخذ میکند. دانشجویان وی، خاطرات خوشی از کلاسهای درس حقوق اساسی و حقوق اداری دارند و تسلط وی بر مبانی حقوق عمومی، همواره زبانزد محافل دانشگاهی است.
در زمان ریاست علی لاریجانی بر سازمان صدا و سیما، به همراه سیدقاسم زمانی، محمد شریف و غلامرضا رفیعی، اولین مطالعات حقوقی در زمینه ی ماهوارهها و پخش مستقیم آنها را در دفتر مطالعات حقوقی اداره کل حقوقی سازمان صدا و سیما و تحت مدیریت قربانعلی مهری انجام میدهد که حاصل این پژوهشها، سه جلد کتاب مهم و ارزنده میباشد. برخی از مهمترین آثار او عبارتاند از: ساختار و حقوق اتحادیه اروپا، حقوق در پرتو نظریه و کارکرد، تروریسم و مقابله با آن، حاکمیت قانون و ولایت مطلقه فقیه، بازخوانی نظام قضایی جمهوری اسلامی.
کدخدایی، عضو هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران با مرتبه استادی است. او، مدتی رئیس مرکز تحقیقات شورای نگهبان و پس از آن، رئیس هیئت تطبیق مصوبات دولت با قوانین نیز بوده است. مرکز تحقیقات شورای نگهبان، نظر مشورتی خود را به اعضای شورا ارائه میکند و برخی دانشجویان دکترای حقوق در آن مشغول به فعالیت هستند. یکی از کارهای این مرکز، تدوین شرح مذاکرات قانون اساسی بوده که توسط عدهای از دانشجویان دکتری برای تسهیل کار شورای نگهبان در تفسیر اصول قانون اساسی انجام شده و البته این روند، هنوز هم ادامه دارد.
کدخدایی، مقالات بسیاری در زمینه حقوق اساسی و حقوق بینالملل در نشریات تخصصی حقوق در داخل و خارج از کشور به چاپ رسانده است. کدخدایی در تاریخ 29 خرداد ماه 95، در حکمی از سوی آیتالله جنتی، به عنوان مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد. وی عضو حقوقدان شورای نگهبان(در دورههای چهارم و پنجم) و در سه سال اول دوره اخیر(دوره ششم) هم بوده است و به همین دلیل، یکی از باسابقهترین حقوقدانان این شورا محسوب میگردد. قائم مقامی دبیر شورای نگهبان، معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان و سخنگویی شورای نگهبان نیز از دیگر سمت های مهمی بوده که وی، پیش از این در شورای نگهبان داشته است. دوره قانونی عضویت وی و دو عضو دیگر در شورای نگهبان، 25 تیر 1392 به پایان رسید و وی با اختلاف تنها یک رأی در مجلس شورای اسلامی، نتوانست مجدداً به عنوان حقوقدان وارد شورای نگهبان شود. کدخدایی همچنین، در کنار سه نفر دیگر از حقوقدانان کشور ازجمله حمیدرضا نیکبخت و میرحسن عابدیان، از طرف ایران، یکی از قضات عضو دیوان دائمی داوری بینالمللی است. لازم به ذکر است که وی بعد از عضویت در شورای نگهبان به عنوان حقوقدان، با حکم مقام معظم رهبری به عضویت هیئت حل اختلاف قوا و تنظیم قوای سهگانه و با حکم آیتالله جنتی، به عنوان مشاور دبیر شورای نگهبان نیز انتخاب شد.
کدخدایی در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دو وظیفه اصلی شورای نگهبان را «نظارت تقنینی» و «نظارت بر انتخابات(نظارت سیاسی)» دانست و گفت: در مورد نظارت بر تقنینی، یکی از مهمترین اقدامات صورت گرفته در شورای نگهبان، تأسیس مرکز تحقیقات شورای نگهبان بوده که سعی داشته است رویکرد و نگرش کارشناسیتر شدهای را وارد بحث نظارت بر قوانین و مصوبات نماید.
وی گفت: از طریق این مرکز و با استفاده از دانش و تخصص کارشناسان در حوزههای مختلف، خوشبختانه، با حاکمیت بیشتر رویکرد دانشمحوری در شورای نگهبان روبرو هستیم که امیدواریم این وضعیت در شورای نگهبان، قویتر و کارآمدتر شود.
کدخدایی، ارتباط مستمر شورای نگهبان با کمیسیونهای تخصصی مجلس به ویژه از طریق مرکز تحقیقات(پژوهشکده) شورای نگهبان را یکی از مهمترین راهکارها برای ارتقای سطح کیفی مصوبات و قوانین دانست و افزود: البته در کنار مرکز تحقیقات، شورای نگهبان، یک بازوی علمی قوی دیگر هم دارد و آن، مجمع مشورتی فقهای شورای نگهبان است که ارتباط دائمی با مراجع علمی در قم دارد و به عنوان یک سازوکار مشورتی قدرتمند، به شورای نگهبان یاری میرساند تا بتوانیم بهترین قوانین و مصوبات را داشته باشیم که البته لازم است این دو ابزار مشورتی شورای نگهبان، از هر جهت تقویت شوند.
سخنگوی سابق شورای نگهبان، در مورد نظارت سیاسی شورای نگهبان یا همان نظارت این شورا بر امر انتخابات نیز تصریح کرد: متأسفانه، در حال حاضر، ما نظام فعال و پویای انتخاباتی در کشور نداریم که این، نقص بزرگی است و باید درصدد رفع آن برآمد.
کدخدایی افزود: درست است که بعضاً انتقاداتی نسبت به شورای نگهبان در امر نظارت سیاسیاش وجود دارد اما حقیقت این است که این شورا، در امر نظارت سیاسی، تنها و تنها به قانون عمل میکند و اگر قوانین ما به ویژه قانون مربوط به انتخابات، نقص داشته باشد، این کمبود را نباید به حساب شورای نگهبان گذاشت بلکه باید درصدد اصلاح قانونی برآمد که شورای نگهبان بر اساس آن عمل میکند.
وی تصریح کرد: وقتی به عنوان مثال، شرایط برای ورود حدود 12000 نفر نامزد برای حضور در انتخابات مجلس فراهم میشود و در عین حال، شورای نگهبان موظف میشود در کوتاهترین زمان ممکن، صلاحیت این تعداد بالای نامزد را مورد بررسی قرار دهد، طبعاً مشکلات مهم و قابلتوجهی در عمل ایجاد میشود؛ حال آنکه درست این است که قبل از نظارت عالیه و نهایی شورای نگهبان، نظارتها و بررسیهای مقدماتی صورت گیرد و واقعاً اگر کسی صلاحیت ورود به عرصه رقابت انتخاباتی را ندارد، وارد نشود و بررسی شورای نگهبان، تنها در آخرین مرحله، آن هم برای تعداد معدودی که صلاحیتشان در مراجع مقدماتی به تأیید رسیده، معطوف گردد.
کدخدایی، مهمترین عامل و منشأ بروز چنین اشکالاتی را فقدان یا نقصان قوانین انتخاباتی دانست و گفت: باید دولت و مجلس، هرچه سریعتر وارد عمل شوند و شرایط را برای تدوین قانون جامع انتخابات فراهم کنند تا سازوکارهای اجرایی و نظارتی در مورد بحث انتخابات، به بهترین نحو ممکن به اجرا درآیند.
وی همچنین تصریح کرد: باید روشها و مکانیزمها را مورد بازنگری قرار داد تا بتوان به اهداف مورد نظر دست یافت.
کدخدایی در پایان، ابراز امیدواری کرد در شورای نگهبان آینده، وضعیت برای تصویب قانون جامع انتخابات در راستای نظارت سیاسی و نیز کارآمدتر شدن و بهتر شدن فرایند نظارت تقنینی برای ارتقای کیفیت قوانین و مقررات فراهم شود.
«محمدهادی صادقی»
صادقی، تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته حقوق جزا و جرم شناسی به پایان رسانده است و هماینک به عنوان عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شیراز و در مرتبه استادی، به تدریس مشغول است. دانشجویان وی، هوش سرشار و استعداد تحلیلی وی را از جمله صفات برجستهاش معرفی کردهاند و همکاران وی، از او به عنوان فردی بااخلاق و مبادی آداب یاد میکنند. وی، تحصیلات فقهی هم دارد. صادقی، مدتی نیز ریاست دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شیراز را بر عهده داشت و حتی، همواره، یکی از گزینههای معرفی شده برای ریاست دانشگاه شیراز بوده و البته مدتی نیز در این سمت به فعالیت مشغول بوده است. وی، به زبانهای انگیسی و عربی نیز مسلط است و مباحث تخصصی قتل، جرمشناسی، پیشگیری از جرم و رابطه اخلاق و حقوق، ازجمله حوزههایی است که وی در آن نظریهپردازی میکند. صادقی تا کنون، به عنوان استاد راهنما و استاد مشاور، در فرایند تدوین بسیاری از پایاننامهها و رسالههای تحصیلات تکمیلی حضور داشته است. وی، دوره قبل هم از سوی آیتالله آملی لاریجانی رییس وقت قوه قضاییه برای انتخاب به عنوان عضو حقوقدان شورای نگهبان، به مجلس شورای اسلامی معرفی شد اما رأی لازم را کسب نکرد.
صادقی در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به وظایف شورای نگهبان گفت: عمده وظایف این شورا را میتوان نظارت تقنینی و نظارت بر امر انتخابات دانست.
وی افزود: در مورد نظارت تقنینی، به نظر میرسد باید اصلاحات مختلفی در شورای نگهبان صورت گیرد زیرا هم از لحاظ ارزیابی کیفی و هم از حیث مراحل تأیید قوانین، وضعیت فعلی، قابل دفاع نیست.
صادقی خاطرنشان کرد: در مورد نظارت بر انتخابات هم به نظر میرسد سازوکارهای نظارتی به بروز سوء تفاهماتی منجر شده لذا اصلاح و تغییر ساختار نظارتی شورای نگهبان نسبت به امر انتخابات نیز لازم است.
وی تصریح کرد: حفظ و احیای اعتبار شورای نگهبان به عنوان مهم ترین مرجع حقوقی در نظام سیاسی کشور ما لازم است و برای صیانت از اعتبار این شورا باید به سازوکارهای اصلاحی فکر کرد.
صادقی افزود: این اصلاحات، باید از حیث ماهیت نظارت بر قوانین و شاخصهای سنجش قوانین، سابقه یک قانون، ارتباط آن قانون با اصول قانون اساسی، تزاحماتی که احتمالاً این قانون با قوانین و مصوبات دیگر دارد و نیز آثار غیرحقوقی قوانین مختلف به ویژه آثار جامعهشناختی صورت گیرد و برای این منظور، کارشناسان شورای نگهبان باید فضای عملکرد و اقدام وسیعتر و کارآمدتری داشته باشند.
وی در پایان، به موضوع اصلاح و تغییر قانون انتخابات هم اشاره و تصریح کرد: یک نکته مهم در ارتباط با فعالیت شورای نگهبان، نحوه اقدام این شورا هنگام بررسی صلاحیتهای نامزدهای انتخاباتی است. به نظر میرسد این فرایند را باید اصلاح کرد. در اینجا باید نوعی تقسیم صلاحیتها و وظایف بین شورای نگهبان و دیگر نهادها صورت گیرد تا وضعیت به گونهای نشود که همه وظایف مربوط به بررسی صلاحیتها آن هم در زمان و مهلت کم، بر دوش شورای نگهبان بیفتد.
«سید فضلالله موسوی»
وی، زاده 1333 در اصفهان است. پس از طی مراحل ابتدایی و متوسطه، وارد دانشگاه میشود. رشتهاش در دبیرستان، طبیعی یا زیستشناسی بوده و با اینکه رشته حقوق، در اولویت پنجم وی قرار داشته، اما به هرحال، در همین رشته ادامه تحصیل میدهد و سال 1351 وارد دانشگاه میشود. در دوران جوانی، در رشتههای ورزشی همچون والیبال، بسکتبال، دو و پرش با مانع فعالیت میکرده اما در دانشگاه، بیشتر بر جودو و کوهنوردی تکیه داشته است و حتی از دو نفر از مربیان ژاپنی نیز در زمینه جودو، گواهیهایی کسب کرده است. به دلیل همین سوابق فعالیت ورزشی حرفهای، دانشجویان وی از او با عنوان «حقوقدان ورزشکار یا حقوقدان قهرمان» یاد میکنند. بعد از اخذ گواهی لیسانس در رشته حقوق و گذراندن مقطع کارشناس ارشد در گرایش حقوق خصوصی در دانشکده حقوق دانشگاه تهران، در سال 1364 برای ادامه تحصیل به انگلستان میرود و ابتدا مدتی برای یادگیری زبان و سپس تحصیل در کالج "کوئینز مری” و کار کردن با استادی که در رشتهی حقوق کار، در آنجا منحصر به فرد بوده، در شهر لندن مشغول میشود.
پس از مدتی، استادش به فلورانس ایتالیا میرود و همکاری علمی آن دو متوقف میشود. موسوی، سپس با مکاتباتی که با دانشگاههای مختلف داشته، از دانشگاه لیورپول در رشته حقوق بینالملل پذیرش میگیرد. پس از فراغت از تحصیل به ایران بازمی گردد و در سال 1371 به عنوان عضو هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران پذیرفته میشود. وی در حال حاضر، با سمت استادی، به تدریس حقوق عمومی و حقوق بینالملل در دانشکده مشغول است. البته موسوی، دستی در تحصیلات حوزوی و فقهی هم دارد. منش اخلاقی، بردباری و تسلط بر مباحث حقوق عمومی و رابطه بین دولت و مردم، ازجمله صفات بارز موسوی است که همواره مورد تأکید دانشجویان و همکاران اوست. در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر بوده است. وی، سابقه ریاست بر دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران را نیز در سوابق مدیریتی خود دارد و البته از حادثه ناگوار آتشسوزی در کتابخانه این دانشکده که منجر به از بین رفتن بسیاری از نسخههای مکتوب این کتابخانه شد، به عنوان آزاردهندهترین خاطره ایام ریاستش بر دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران یاد میکند. وی، با برخی نهادها و موسسات علمی کشور هم، در قالب تدریس و پژوهش همکاری دارد.
موسوی در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شورای نگهبان را نهادی مقدس و برآمده از آرمانهای انقلاب اسلامی و اهداف عالیه نظام اسلامی دانست و گفت: باید از هر اقدامی که به نحوی، شأن و جایگاه شورای نگهبان را خدشهدار میکند، اجتناب کرد. این، خواسته مهم و همیشگی مقام معظم رهبری از همه است.
وی افزود: اینجانب مطمئن هستم که همه حقوقدانانی که توفیق خدمت در شورای محترم نگهبان را پیدا میکنند، به پیروی از امام راحل(ره)، فقط و فقط خدا و قانون را مدّ نظر قرار میدهند و در راستای خط انقلاب و بر مدار قانون، حرکت و اقدام خواهند کرد زیرا این تکلیفی است که بر اساس دستور رهبری مبنی بر انقلابیماندن شورای نگهبان، همه اعضای شورای نگهبان و به ویژه حقوقدانان حاضر در این شورا موظف به رعایت آن هستند.
موسوی همچنین به موضوع اصلاح قانون انتخابات هم اشاره کرد و گفت: به نظر میرسد یکی از اصلیترین مواردی که در آینده نزدیک، دولت، مجلس و شورای نگهبان، باید برای رسیدن به آن تلاش کنند، اصلاح قوانین ناقص و مضرّ مربوط به اجرای انتخابات در کشور است.
وی، با اشاره به اینکه متأسفانه، تا به حال، شورای نگهبان از رهگذر ایراداتی که قانون انتخابات دارد، مورد هتک حرمت بسیار قرار گرفته، ابراز امیدواری کرد اصلاح قانون انتخابات، مانع چنین رفتارهای زنندهای نسبت به شورای نگهبان شود.
موسوی افزود: شخصاً تعهد میکنم در صورت ورود به شورا، همه تلاش و تخصص خود را برای این امر مهم به کار بگیرم.
گزارش از حمیدرضا حیدرپور
۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
قانون جامع انتخابات باید هرچه زودتر تدوین شود
کدخدایی در صحن علنی قانون جامع انتخابات باید هرچه زودتر تدوین شود یکی از پنج نامزد حقوقدان شورای نگهبان با تاکید بر لزوم توجه به تدوین نظام جامع انتخاباتی افزود شورای نگهبان همراه با مجلس در جهت صیانت از قانون اساسی و قانون گام برمیدارد به گزارش خبرنگار پارلمانی ایلنا عباسیک فوریت لایحه اصلاح قانون بودجه 95 تصویب شد
یک فوریت لایحه اصلاح قانون بودجه 95 تصویب شد نمایندگان مجلس با یک فوریت لایحه اصلاح قانون بودجه ۹۵ موافقت کردند به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان نمایندگان در جلسه علنی امروز با یک فوریت لایحه اصلاح قانون بودجه سال 95 موافقت کردند گفتنی است در مقدمه لالایحه اصلاح قانون بودجه ۹۵تصویب شد
لایحه اصلاح قانون بودجه ۹۵تصویب شد هیات وزیران در جلسه خود به ریاست رییس جمهور به محمدرضا صالحی و سیدعلی اکبر پرویزی به ترتیب به عنوان استانداران جدید استانهای خراسان شمالی و خراسان جنوبی رأی اعتماد داد مهر حجتالاسلام حسن روحانی رییسجمهور در این جلسه که عصر یکشنبه برگزار شدکدخدایی، علیزاده، صادقی، موسوی و حبیب آبادی برای حقوقدانی شورای نگهبان معرفی شدند
کدخدایی علیزاده صادقی موسوی و حبیب آبادی برای حقوقدانی شورای نگهبان معرفی شدندتاریخ انتشار دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۶ ۲۸ قوهقضاییه در نامهای به هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی حقوقدانان شورای نگهبان را به خانه ملت معرفی کرد براساس این گزارش قوهقضاییه در این نکدخدایی: در نظارت بر انتخابات مشکلاتی وجود دارد که قابل انکار نیست/نیازمند نظام جامع انتخابات هستیم
کدخدایی در نظارت بر انتخابات مشکلاتی وجود دارد که قابل انکار نیست نیازمند نظام جامع انتخابات هستیم سیاست > مجلس - کدخدایی مهمترین موضوع در بحث نظارت بر انتخابات را تدوین قانون نظام جامع انتخابات متناسب با اقتضائات روز دانست به گزارش خبرآنلاین انتخاب 3 حقوقدان جدیدروحانی؛«برگ برنده» جامعه روحانیت در انتخابات سال 96 میشود؟/پاتک اصولگرایانه به یارگیری اصلاحطلبانه
روحانی برگ برنده جامعه روحانیت در انتخابات سال 96 میشود پاتک اصولگرایانه به یارگیری اصلاحطلبانه سیاست > انتخابات - از میان هفت رئیس جمهور ایران سه نفر عضو جامعه روحانیت مبارز بودهاند این معنا نشان میدهد که این تشکل روحانی از مهمترین نهادهای رییس جمهور ساز ددر احراز صلاحیتها فرایندهای مبهمی وجود دارد/حقوقدانان جدید شورای نگهبان، این فرآیندها را اصلاح کنند
صادقی در احراز صلاحیتها فرایندهای مبهمی وجود دارد حقوقدانان جدید شورای نگهبان این فرآیندها را اصلاح کنند نماینده مردم تهران تاکید کرد در احراز صلاحیتها فرایندهای مبهمی وجود دارد انتظار ما از حقوقدانان جدید شورای نگهبان تلاش برای اصلاح این فرآیندها است به گزارش خبرنگار اتهیه پیش نویس لایحه جامع نظام انتخاباتی آغاز شده است
قائم مقام وزیر کشور در گفت و گو با ایرنا تهیه پیش نویس لایحه جامع نظام انتخاباتی آغاز شده است تهران – ایرنا – قائم مقام وزیر کشور از آغاز تهیه پیش نویس لایحه جامع نظام انتخاباتی در این وزارتخانه خبر داد حسینعلی امیری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا افزود این اقدآیین نامه اجرایی ماده ۱۰۷ اصلاحی قانون مالیاتهای مستقیم ابلاغ شد
از سوی معاون اول رئیس جمهور آیین نامه اجرایی ماده ۱۰۷ اصلاحی قانون مالیاتهای مستقیم ابلاغ شد معاون اول رئیس جمهور آیین نامه اجرایی ماده ۱۰۷ اصلاحی قانون مالیاتهای مستقیم را که به تصویب هیئت وزیران رسیده است برای اجرا ابلاغ کرد به گزارش ایلنا متن این آیین نامه به شرح زیرطرح اصلاحیه اجرای قانون سنجش و پذیرش دانشجو برای اجرا در سال 95 به کمیسیون ارجاع شد
طرح اصلاحیه اجرای قانون سنجش و پذیرش دانشجو برای اجرا در سال 95 به کمیسیون ارجاع شد مجلس برای دومین بار طرح دوفوریتی اصلاحیه اجرای قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب سال 92 برای اجرا در سال 95 را به کمیسیون آموزش بازگشت داد به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس نمایندگان مجلس شورا-