تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دين را پناهگاه و عدالت را اسلحه خود قرار ده تا از هر بدى نجات پيدا كنى و بر هر دشم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868548460




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

٢٢ امضا برای کاهش اختیارات شهردار تهران


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: ٢٢ امضا برای کاهش اختیارات شهردار تهران

شورای شهر تهران گویا دیگر از اخطار، تذکر و انتقاد به شهرداری تهران که اغلب با بی‌اعتنایی شهرداری مواجه می‌شود، خسته شده است و حالا تصمیم گرفته اختیارات خود را که طبق قانون به شهردار و معاونانش تفویض کرده بود از آنها پس بگیرد. احمد حکیمی‌پور پیشنهاددهنده این طرح است و ٢١ نفر دیگر از اعضای شورای شهر هم این طرح یک‌فوریتی را امضا کرده‌اند. مهدی چمران، رئیس شورای شهر در جلسه دیروز شورا این طرح را اعلام وصول نکرد تا بررسی آن به تعویق بیفتد اما با وجود امضای بیش از دوسوم اعضای شورای شهر پای این طرح به نظر می‌رسد اعضا برای کاهش اختیارات شهردار و معاونانش جدی‌اند.

دلیل مطرح شدن این موضوع در شورا آنچنان که در طرح پیشنهادی آمده «پاسخگو نبودن شهرداری، نبود شفافیت مالی در شهرداری، پاسخ‌ندادن به تذکرات اعضای شورای شهر و لزوم پاسخگویی شهرداری به افکار عمومی» مطرح شده است. براساس این طرح تمام اختیاراتی که با مصوبه هشتم تیرماه ‌سال ١٣٧٨ به شهرداری واگذار شده است «کان‌لم‌یکن» اعلام خواهد شد و بعد از تصویب این طرح شهرداری اجازه استفاده از اختیارات تفویضی و مصوبات بعدی شورای شهر در این‌باره را نخواهد داشت.حکیمی‌پور که همین چند روز پیش در نامه‌ای به رئیس شورای شهر خواستار بررسی عملکرد مالی و اجرایی روابط‌عمومی شهرداری تهران شده بود، طراح اصلی این طرح است. او دیروز در جمع خبرنگاران در شورای شهر تهران حاضر شد و درباره این طرح بیشتر توضیح داد.

به گفته این عضو شورای شهر تهران، طراحان این طرح به‌دنبال آن هستند که «اختیارات قانونی شهرداری تهران در رابطه با معاملات را که بسیار بالا است» کاهش دهند.به اعتقاد او درحال حاضر «شهردار و معاونانش بیش از قانون اختیار دارند» و امضاکنندگان این طرح می‌خواهند عملکرد مالی شهرداری را کنترل کنند، چون «عملکرد مالی این افراد شفاف نیست.»

حکیمی‌پور با بیان این‌که «نمی‌توان نسبت به حسن انجام وظایف شهرداری در بخش‌های مالی اطمینان داشت» گفت: شورا به‌دنبال تجدیدنظر در اختیارات شهرداری و معاونانش است.این عضو شورای شهر معتقد است که «معاملات شهرداری باید به شورای شهر بیایند» و در این‌باره ٢٢ نفر از اعضا طرحی را امضا کردند که براساس آن قرار است یک بازنگری انجام شود تا گزارش‌های شفاف درباره عملکرد مالی شهرداری به شورا ارایه شود.او با بیان این‌که گزارش تلفیق بودجه ٩٠ پر از ابهام است، سقف اختیارات مالی شهرداری تا قبل از انقلاب را ١٠‌هزار تومان دانست که پس از انقلاب به ٢٠‌میلیون تومان و سپس به ٥٠٠‌میلیون تومان رسید و «در حال حاضر مبلغ بسیار بیشتر از این است.»

حکیمی‌پور با تأکید بر اینکه درحال حاضر اختیار شهردار تهران در حد یک وزیر است، گفت: در کنار میدان بهمن سردخانه‌ای به وسعت ٣ هکتار معامله شد، درحالی‌که این یادگاری تهران بود و نباید فروخته می‌شد و شورا نیز از این معامله بی‌خبر است. به گفته او معاملات شهرداری باید به شورا بیاید و برای آن سقف قانونی در نظر گرفته شود. شهردار باید در این‌باره با شورا صحبت کند تا ببینیم او چه اختیاراتی می‌خواهد.

شهرداری تهران هم به‌سرعت به این طرح واکنش نشان داد و ناصر امانی، معاون امور شوراهای شهردار تهران لغو اختیارات شهردار را «خلاف روح قانون» اعلام کرد. به گفته او براساس مصوبه‌ سال ٧٨ اختیاراتی از شورای شهر به شهرداری تهران تفویض شده به‌طوری که شورا اختیاراتش را در سقف معاملات به شهردار تفویض کرده است. امانی معتقد است، طراحان این طرح به‌دنبال آن هستند که اختیار دایم از شهرداری سلب شود و شهرداری بنا بر هر مورد معامله، مصوبه شورا را بگیرد که به اعتقاد او «اجرایی کردن این طرح اخلال در مدیریت شهری ایجاد می‌کند و به‌طور قطع خلاف قانون است» چرا که قانون برای آن‌که روال کار در شهرداری و مدیریت شهری روان شود و شهردار هربار ناچار نشود برای انجام یک معامله و قرارداد از شورا تصویب بگیرد، این اختیارات را تفویض کرده است.به گفته امانی این طرح بدان معنا است که ممکن است یک قرارداد مدت‌ها پشت در شورا و کمیسیون‌ها معطل بماند و طبیعتا کار اجرایی شهر با مشکل مواجه شود.

منبع: روزنامه شهروند
 




چهارشنبه, 23 تیر 1395 ساعت 10:15





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن