تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816669585




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقال خطوط راه آهن به زیر زمین غیر کارشناسی بود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: انتقال خطوط راه آهن به زیر زمین غیر کارشناسی بود
مدیرعامل شرکت راه آهن کشور گفت: انتقال خطوط راه آهن در مناطق 17و 18 غیرکارشناسی و غیر اصولی بود.

انتقال خطوط راه آهن به زیر زمین غیر کارشناسی بود
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محسن پور سید آقایی مدیرعامل شرکت راه آهن کشور باحضور در دویست و هفتاد و پنجمین جلسه شورای شهر تهران به بررسی مسائل مربوط به عبور خطوط راه آهن از مناطق 17و 18شهرداری پرداخت.


وی بیان داشت: ابتدا باید بررسی کنیم که آیا انتقال خطوط راه آهن به زیر زمین درست است یا نه و بعد از آن با استفاده از مزایای طرح، آن را در مکان های دیگر استفاده کنیم.


مدیرعامل شرکت راه آهن گفت: همیشه بحث بود که راه آهن در مناطق باعث ایجاد معضلاتی شده است در صورتی که در توکیو خطوط راه در مرکز شهر قرار دارد و در لندن نیز همین وضعیت وجود دارد و در این شهر 8ایستگاه در داخل شهر و روی زمین قرار دارد.


پور سید آقایی تصریح کرد: در قم تجربه انتقال  خطوط وجود دارد که ایستگاه قطار قم به 17کیلومتر خارج شهر به محمدیه انتقال پیدا کرد که با موج اعتراض مردم مواجه شد زیرا مردم در این شرایط باید بعد از پیاده شدن ازقطار قم 17کیلو متر را با وسیله دیگر خود را به حرم می رساندند که با اعتراض مردم ایستگاه به محل قبلی بازگشت.


وی افزود: در حال حاضر به منظور طرحی ایستگاه قطار شهر تهران با یک طرح که 100 ایستگاه قطار در اروپا را طراحی کرده است وارد قرارداد شده ایم تا یک ایستگاه چند منظور را طراحی کند و رویکرد آن باآفرینی شهری در جنوب شهر تهران است.


مدیرعامل شرکت راه آهن بیان داشت: نخستین کاری که در مناطق 17و18 انجام شد انتقال خطوط به زیر زمین بود که این پروژه یک کار غیر کارشناسی و غیر اصولی بود زیرا طی 8سال که پروژه انجام شد750میلیارد تومان توسط شرکت راه آهن هزینه شده است که اگر این هزینه را به قیمت امروز حساب کنیم معادل 1200میلیارد تومان می شود.


پور سید آقایی تاکید کرد: کار احداث تونل چند سال به طول انجامید اما در سال 92 به بهره برداری رسید زیرا کارهای فنی داخل تونل انجام نشده بود.


وی ادامه داد: با اتمام پروژه شرکت راه آهن 10کیلومتر اززمین های آزاد شده را پیکر بندی کرد و تونل به گونه ای احداث شد که قابلیت ساخت ساختمان های 5طبقه روی آن وجود داشته باشد.


مدیرعامل شرکت راه آهن گفت: بحث های مختلفی روی مسائل برای ایجاد فضا های فرهنگی، فضای سبز و تحاری در زمین های آزاد شده انجام شد و در سال 92 از شهرداری و شورای شهر دعوت شد تا بیایند و برای این زمین ها تعیین و تلکیف کنند.


پور سید آقایی افزود: در این جلسه تصمیم گرفته شد که شهرداری متولی زمین های آزاد شده باشد و تمام آن را به فضای سبز اختصاص دهدو به جای آن به شرکت راه آهن پول پرداخت شود وشرکت راه آهن نیز قبول کرد که برای دسترسی شهرداری زمین هایی را به شهرداری های منطقه17و18واگذار کند اما بعد از میگیری های زیاد برای تایید صورتجلسه بعد از چند سال صورتجلسه توسط مدیراملاک شهردار امضا و به شرکت راه آهن ارسال شد.


 وی تصریح کرد: به غیر از معضلاتی که وجود دارد، شرکت راه آهن با سرقت دائم کابل ها ولایه های آلومینیومی در داخل تونل روبرو شده است.


مدیرعامل شرکت راه آهن گفت: در مجموع شرکت راه آهن برای این پروژه 524میلیارد تومان پول نقد پرداخت کرده است و دارای 20میلیارد تومان بدهی به پیمانکار است و هنوز تونل دارای تجهیزات ایمنی و اطفای حریق نیست و برای آن نیازمند 213 میلیارد تومان بودجه هستیم.


پور سید آقایی گفت: یکی دیگر از مشکلات ایجاد شده برای شرکت راه آهن، افزایش یک ساعته زمان مسیر قطار تهران -تبریز بود و ما تصور می کردیم که با آزاد سازی زمین ها اکثر هزینه های مصرف شده تأمین شود.







۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن