تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند متعال، به بنده اش در هر روز نصيحتى عرضه مى كند، كه اگر بپذيرد، خوشبخت و اگر ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869933964




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شکایت از مردی که باکمک "جن"ها دزدی و کلاهبرداری می کرد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: شکایت از مردی که باکمک "جن"ها دزدی و کلاهبرداری می کرد جامعه > حوادث - ایران نوشت:زن 32 ساله ای غمگین و آشفته به همراه پدر و وکیلش پشت در شعبه چهارم دادسرای الهیه نشسته و منتظر بود تا نوبت رسیدگی به پرونده‌اش برسد.


او که 4 سال با یک مهندس زیر یک سقف زندگی کرده بود آنقدر زندگی پرتلاطمی را تجربه کرده بود که حالا نمی‌دانست از کجا داستان پیچیده زندگی مشترک کوتاهش را روایت کند.
او فارغ‌التحصیل رشته کارشناسی ارشد شیمی بود و در خانواده‌ای ثروتمند بزرگ شده بود. اما در چهره غمگین و آشفته‌اش هیچ نشانی از خوشبختی دیده نمی‌شد و به قول خودش بزرگترین  اشتباه زندگی‌اش ازدواج با همسر طمع‌کارش بود. وی  گفت: سینا در دانشگاه با برادرم همکلاس بود. چندین بار وقتی به خانه ما آمده بود او را دیده بودم به نظر پسر خوبی می‌آمد به همین خاطر وقتی به خواستگاری‌ام آمد مخالفتی از سوی ما صورت نگرفت. چرا که گمان می‌کردیم به خوبی او را می‌شناسیم. سینا مدعی بود پدرش کارخانه‌دار است و ما هم بدون هیچ تحقیق و با این تصور که از لحاظ خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی با هم در یک سطح هستیم این ازدواج خیلی زود سر گرفت. من هم با مهریه یک میلیارد و سیصد میلیون تومانی به عقدش درآمدم. اوایل همه چیز خوب بود و  هر دو خانواده از این وصلت راضی و خشنود بودیم.
قرار بود سینا جشن عروسی باشکوهی بگیرد اما هر چه به روز عروسی نزدیک‌تر می‌شدیم به خوبی می‌دیدم رفتار و برخوردهای او و خانواده‌اش با من در حال تغییر است.
دیگر مهربانی و احترامی در کار نبود و کوچکترین رفتار و حرف من جرقه یک دعوا می‌شد. اما از آنجا که نمی‌خواستم زندگی‌ام را خراب کنم با آنکه سینا زیر همه قول‌ و قرارهایش زده بود و می‌گفت نمی‌تواند برایم خانه بخرد و جشن عروسی بگیرد اما به ناچار سکوت کردم.
سرانجام پدرم هزینه رهن خانه ما را قبول کرد و جشن عروسی مفصلی هم گرفت و راهی خانه بخت شدیم. اما خیلی زود دست شوهرم برایم رو شد. چرا که هر چه می‌گذشت بیشتر متوجه دروغ‌های او می‌شدم و به مرور زمان فهمیدم نه تنها کارخانه ندارند بلکه بیکار است و هر بار به بهانه شروع کاری جدید و بدون اطلاع من از پدرم مبالغ قابل توجهی می‌گرفت و خانواده‌ام نیز حرفی نمی‌زدند. تا اینکه سال گذشته مرد 70 ساله‌ای که خود را دوست «سینا» معرفی کرد به خانه ما راه پیدا کرد و کم‌کم میهمان هر روزه ما شد. او ادعا می‌کرد می‌تواند گره از کار و مشکلات ما باز کند. از آنجا که با خانواده همسرم هم اختلاف داشتم او سنگ صبور و مشکل گشای زندگی‌ام شده بود. هر روز اعتمادم به او چندبرابر می‌شد. غافل از اینکه پیرمرد شیاد و همسرم نقشه کشیده‌اند تا ثروت چندین میلیاردی پدرم را به جیب بزنند. من هم با ساده‌لوحی هرچه تمام، دوستانم را به او معرفی می‌کردم تا گره از کارشان باز کند. ولی در کمال ناباوری دریافتم مرد جن گیر به بهانه اینکه جن در بدن آنها نفوذ کرده و باعث بدبختی‌شان شده آنها را مورد آزار و اذیت قرار داده است و...
این زن که هنوز باور ندارد چه بلایی سر زندگی خود و دوستانش آمده با صدایی لرزان ادامه داد: بالاخره حادثه‌ای که فکرش را هم نمی‌کردم اتفاق افتاد.
وی ادامه داد: 17 بهمن سال گذشته همسرم مدعی شد خودرواش را در خیابان سرقت کرده‌اند. خودش می‌گفت دزدی کار جن‌ها بوده است و باید هر چه زودتر خانه‌مان را هم خالی کنیم. از آنجا که به او و پیرمرد اعتماد کامل داشتم حرف‌هایشان را باور کردم اما پس از 15 روز متوجه شدم همه اینها نقشه بوده تا من خانه را ترک کنم. پس از شکایت به کلانتری 123 نیاوران متوجه شدم موضوع سرقت خودرواش دروغ بوده است.به تازگی هم متوجه شدم آنها علاوه بر من، زنان دیگری را نیز فریب داده و پس از برقراری رابطه از آنها کلاهبرداری کرده‌اند. وقتی این واقعیت‌های تلخ برایم روشن شد با مدارکی که به دست آورده بودم راهی دادگاه خانواده ونک شدم و در شعبه 271 از سینا شکایت کردم. مهریه‌ام را نیز اجرا گذاشتم و با ارائه اسناد و مدارک علیه او مقدمات طلاقمان را انجام دادم و منتظر رأی نهایی دادگاه هستم.
پس از این شکایت جهیزیه‌ام را که حدود 700 میلیون تومان ارزش دارد، برداشته و به خانه پدری رفتم. اما سینا از من شکایت کرد و مدعی شد وسایل خانه متعلق به او بوده و من آنها را دزدیده‌ام. این در حالی است که تمام فاکتورهای خرید وسایلم را دارم تا برای اثبات حرف‌هایم به قاضی تحویل دهم.
زن جوان در ادامه گفت: برای شکایت از سینا در دادسرای حقوقی نیز پرونده‌ای تشکیل دادیم و چک‌هایی که او با آنها کلاهبرداری کرده را به اجرا گذاشته‌ایم تا بتوانیم حق‌مان را بگیریم. اما در کمال ناباوری متوجه شدم او سابقه‌دار است و در سال88 یک پرونده کلاهبرداری عجیب داشته است. چرا که سینا خود را نماینده ناسا معرفی کرده و به بهانه فروش زمین در کره ماه از افراد ساده‌لوح مبالغ قابل توجهی کلاهبرداری کرده بود که پرونده قضایی‌اش نیز موجود است.
بنابراین گزارش رسیدگی به پرونده داماد هزار چهره روی میز قاضی شعبه4 دادسرای الهیه قرار گرفت. در حال حاضر نیز قاضی به تیمی از مأموران پلیس مأموریت داده است برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده تحقیق کنند.   17302

کلید واژه ها: کلاهبرداری - سرقت -




سه شنبه 22 تیر 1395 - 08:47:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن