تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ دعايى زودتر از دعايى كه انسان در غياب كسى مى كند، مستجاب نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867683441




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک فرصت ایران برای رونق اقتصادی


واضح آرشیو وب فارسی:الف: یک فرصت ایران برای رونق اقتصادی

تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۴۰
یک تحلیلگر اقتصادی گفت:« اقتصاد آمریکا در حال حاضر در حالت یک شوک به سر می برد.»محمد خاقانی در گفت و گو با خبرآنلاین با اشاره به اتفاق های برگزیت و حوادث تیراندازی در دالاس آمریکا گفت:«در دنیای غرب بعد از نژاد پرستی که ما در رفراندوم اخیر انگلیس شاهد آن بودیم ؛به نظر می رسد که جنبش نژاد پرستی وسعت پیدا می کند و حتی ممکن است اتحادیه اروپا را در آستانه از هم فروپاشی قرار بدهد. این نژاد پرستی بیش از هر زمان در آمریکا خود را نشان داده است.»وی افزود:« آمریکا سرزمینی است که اقتصادش بر اساس بهره کشی از برده ها ساخته شده است.از تاریخ پیدایش آمریکا سیاه پوست ها را به عنوان برده به آمریکا می برند.این شرایط بعد از ۴۰۰ سال اگرچه تغییر کرده اما ریشه های آن هنوز وجود دارد. مشاهده می کنید که برجام را اوباما توافق کرده اکثر نمایندگان نژادپرست کنگره و سنای آمریکا دارند سعی می کنند توافق برجام شکست بخورد. چون نمی خواهند ببینند یک رییس جمهور سیاه پوست دیپلماسی موفقی را جلو ببرد. »خاقانی در ادامه گفت:«‌تاثیر اقتصادی اتفاق های اخیر در آمریکا مانند تیراندازی دالاس در ارزش دلار موثر و نامعلوم است. در امریکا بحث هایی شده که برخی ایالت های ثروتمند آمریکا ابراز علاقه کردند که از نظر اقتصادی مستقل تر باشند و بی جهت مالیات هایی نپردازند که ایالت های فقیر تر را حمایت کند این مسایل نشان دهنده جنگ سرد در آمریکا است.»وی گفت:« بنابراین آمریکا در دامی گرفتار شده که خودش برای دیگران به ویژه در عراق و سوریه پهن کرده است. برخورد های نژادی مشاهده کرد. »خاقانی خاطر نشان کرد:« دلواپسی های که پیش می آید مرتبط با آینده دلار است و نباید فراموش کرد که آمریکا بدهکار ترین کشور دنیا است. نزدیک به ۲۰ تریلیون دلار بدهکار است. تنها امتیازی دارد که می تواند این بدهی را لاپوشانی می کند. »وی افزود:« اگر ایران بتواند در این شرایط از نهضت اقتصاد مقاومتی بهره برداری کرد،سود برده است. »خاقانی گفت:« در حال حاضر انگلیس به دلیل نژادپرستی هایش و با رفراندومی که در کشورش برگزار شد، بیش از ۱۴۰ میلیارد دلار از ارزش دارایی کاسته شد. موسسات اعتبار دهی می گویند رتبه انگلیس دو درجه پایین می آید. به همین ترتیب این موسسه ها پس از اتفاق دلاس پیش بینی کرده اند که اعتبار امریکا نیز یک الی دو درجه کاهش می یابد.»وی عنوان کرد:« به همین دلیل اگر ما بتوانیم اقتصادمان را از اقتصاد نقتی ( وابسته به دلار) جدا کنیم و به سمت اقتصاد غیر نفتی پیش رویم، بیشترین استفاده را از این فرصت پیش آمده برای رونق اقتصادی برده ایم.»







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن