تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر جوانى كه در سن كم ازدواج كند ، شيطان فرياد بر مى آورد كه : واى برمن ، واى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868871607




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاریخ و تعداد ازدواج از شروط وام مسکن حذف شد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تاریخ و تعداد ازدواج از شروط وام مسکن حذف شد
همچنین شرط ازدواج اول برای دریافت وام از محل صندوق پس انداز یکم(خانه اولی ها) نیز حذف شده است. بر این اساس افرادی که حتی چند بار ازدواج کرده‌اند هم مشمول دریافت تسهیلات از این بخش خواهند بود.
در فاصله حدود چهار ماه از اجرایی شدن مصوبه افزایش سقف تسهیلات مسکن برای زوجین، شرط تاریخ ازدواج برای ارائه این وام از محل اوراق و همچنین ازدواج اول برای تسهیلات صندوق پس انداز یکم حذف شد. بر این اساس تمامی زوجین می‌توانند از تسهیلات این بخش استفاده کنند.

به گزارش ایسنا، در نیمه اسفندماه سال گذشته با مصوبه شورای پول و اعتبار سقف تسهیلات برای زوجین از محل صندوق پس‌انداز یکم (خانه اولی‌ها) و همچنین از محل اوراق گواهی حق تقدم افزایش یافت.

زوجینی که تاریخ عقد آنها از سال ۱۳۸۵ به بعد بود مشمول تسهیلات جدید می‌شدند(این شرط برای صندوق پس انداز وجود ندارد)، به‌طوری که آنهایی که متقاضی دریافت وام مسکن از محل خرید اوراق حق تقدم در بورس بودند، براساس شرایط جغرافیایی محل زندگی خود می‌توانستند وام در سه سقف دریافت کنند. به‌طوری که زوج‌های ساکن تهران تا ۱۰۰ میلیون، در مراکز استان ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت تا ۸۰ میلیون و همچنین در سایر مناطق تا ۶۰ میلیون تومان تسهیلات مسکن به آنها ارائه می‌شد.

اما با تصمیم اخیر بانک مسکن محدوده زمانی تعیین شده برای زوجین از دریافت تسهیلات مسکن از محل خرید اوراق حذف شده است به گونه‌ای که دیگر فقط زوج‌هایی که تاریخ ازدواج آنها به سال ۱۳۸۵ به بعد بر می‌گردد مشمول دریافت این تسهیلات نبوده و قبل از آن نیز توان دریافت وام ۶۰، ۸۰ و ۱۰۰ میلیون تومانی را خواهند داشت.

این در حالی است که زوجین و یا سایر افرادی که می‌خواهند برای دریافت وام از محل خرید اوراق اقدام کنند برای دریافت هر میزان وام باید تا دو برابر اوراق خریداری کنند به‌طوری که برای وام ۶۰ میلیونی حدود ۱۲۰ برگ، وام ۸۰ میلیونی ۱۶۰ برگ و وام ۱۰۰ میلیونی ۲۰۰ برگ اوراق لازم است. بر اساس آخرین تغییرات قیمتی در فرابورس قیمت اوراق در حال حاضر حدود ۹۰ هزار تومان است.

همچنین شرط ازدواج اول برای دریافت وام از محل صندوق پس انداز یکم(خانه اولی ها) نیز حذف شده است. بر این اساس افرادی که حتی چند بار ازدواج کرده‌اند هم مشمول دریافت تسهیلات از این بخش خواهند بود.

جدای از مصوبه وام مسکن برای زوجین، تسهیلات از محل صندوق پس انداز یکم در سه سقف ۴۰، ۶۰ و ۸۰ میلیون تومانی نیز قابل پرداخت است که برای زوج‌ها به ۸۰، ۱۲۰ و ۱۶۰ میلیون تومان افزایش یافت. همچنین برای تسهیلات از طریق خرید اوراق نیز سقف‌های ۴۰، ۵۰ و ۶۰ میلیون تومان ارائه می‌شود.

تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۲۱ تير ۱۳۹۵ - 11 July 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن