تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه مؤمن بيمار شود سپس خداوند شفايش دهد، آن بيمارى كفّاره گناهان گذشته و پندى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862665970




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بودجه درمان معتادان بی‌بضاعت دو برابر شود


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به درمان معتادان بی‌بضاعت و کم بضاعت گفت: در سالجاری این اعتبارات حدود ۳۳ میلیارد تومان می‌باشد، لیکن جهت خدمات دهی مطلوب در این بخش نیاز است که بودجه مذکور دو برابر شود.

به گزارش تسنیم، علی مویدی در جلسه مشترک میان مسوولان ارشد ستاد مبارزه با موادمخدر و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: یکی از چالش‌های جدی دنیا و کشور ما بحث اعتیاد و آسیب‌های ناشی از آن در کشور است.

وی ادامه داد: در سالجاری که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) سال اقدام و عمل نامگذاری شده است آسیب اعتیاد یکی از دغدغه‌های اصلی معظم له و همچنین دولت تدبیر و امید می‌باشد.

قائم مقام دبیرکل ستاد افزود: بخش مهمی از مبارزه با موادمخدر وفق قانون در حیطه وظایف وزارت تعاون ‌می‌باشد و این وزارتخانه و سازمان بهزیستی که از زیرمجموعه های آن می‌باشد نقشی کلیدی در این مبارزه ایفا می‌کنند.

مویدی خاطر نشان کرد: در رویکرد ستاد مبارزه با موادمخدر در سال جاری به بحث ساماندهی آسیب‌های اجتماعی توجه بسیار جدی شده و برنامه‌های دستگاه‌های عضو ستاد مشخص و هدف گذاری لازم به عمل آمده است، این سیاست‌ها به دستگاه‌های عضو جهت اجرا ابلاغ شده و در نظر است تا آبان ماه عملکرد همه دستگاه‌ها جمع آوری و در قالب گزارشی حضور مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) تقدیم شود.

وی اضافه کرد: همدلی، همفکری و همراهی همه دستگاه‌ها در این امر باعث می‌شود در بحث مبارزه با آسیب‌های اجتماعی خصوصاً موادمخدر و اعتیاد کارنامه قابل قبولی جهت ارائه به مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، دولت و پیشگاه ملت داشته باشیم.

این مقام مسوول در ادامه، بررسی و ارائه راهکار در بخش‌های مغفول مانده فعالیت‌های مشترک ستاد با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را از اهداف تشکیل این جلسه برشمرد و افزود: مهم‌ترین بحث مشترک اجرای تبصره «ب» ذیل ماده 15 قانون مبارزه با موادمخدر است، در این تبصره تکلیف خاص برای درمان معتادان کم بضاعت و بی بضاعت دیده شده است و نیاز است که راهکاری برای اجرایی کردن بهتر این موضوع اندیشده شود.

مویدی با اشاره به اینکه اعتبارات این حوزه در سال 94 حدود سی میلیارد تومان بود افزود: در سالجاری این اعتبارات حدود 33 میلیارد تومان می‌باشد، لیکن جهت خدمات دهی مطلوب در این بخش نیاز است که بودجه مذکور دو برابر شود.

وی گفت: گروه زنان، کودکان و افراد با آسیب پذیری بیشتر باید در اولویت اول این بخش باشند.

قائم مقام دبیرکل ستاد ادامه داد: اختصاص 5 درصد ظرفیت اشتغال بهبودیافتگان، حمایت‌های اجتماعی از بهبودیافتگان و خانواده آنها، ایجاد فرصت شغلی برای معتادان با تشکیل تعاونی‌های ویژه این گروه از مباحث و مطالبات دیگر این ستاد از وزارت تعاون می‌باشند که نیاز است برای اجرایی شدن آنها راهکاری اندیشید.

مویدی به آئین نامه مراکز ماده 15 و تقسیم وظایف بین وزارت بهداشت و بهزیستی در این خصوص اشاره کرد و افزود: واگذاری مراکز ماده 16 به بهزیستی، مطالبه جدی از سازمان تامین اجتماعی برای پیشگیری و درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی، توسعه خدمات پیشگیری اولیه در محیط‌های کاری از دیگر مباحثی است که در خصوص آنها نیاز است همفکری جدی صورت بگیرد.

وی در پایان بر حمایت جدی از سازمان‌های مردم‌نهاد و تشکل‌های جامعه کارگری در حوزه مبارزه با اعتیاد، استفاده از ظرفیت کارخانجات داروسازی تحت پوشش آن وزارتخانه برای توسعه داروها و درمان‌های جدید حوزه اعتیاد، مداخلات سطوح بالاتر وزارتخانه در فقر زدایی و بافت‌های حاشیه‌ای برای کاهش و مهار آسیب‌های اجتماعی و خدمات دهی به افزاد معتاد در بسته خدماتی اورژانس اجتماعی تاکید کرد.

همچنین علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این جلسه گفت: با ستاد و اهداف آن از ابتدا آشنایی دارم و موفقیت ستاد را در رویکرد هماهنگی و اجماع سازی آن میان دستگاه‌های عضو می‌دانم.

وی به آمادگی کامل وزارتخانه متبوع برای برگزاری جلسات مشترک اشاره کرد و افزود: کارگروهی تشکیل شود تا با همفکری مسائل فی‌مابین را بررسی و راهکارهای اجرایی مناسبی برای آن پیدا کنند.

وزیر تعاون به ظرفیت ‌های وزارتخانه متبوعش همچون استفاده از بحث آموزش فنی و حرفه‌ای برای آموزش معتادان بهبود یافته اشاره کرد و افزود: با آموزش به این قشر می‌توان از آنها در محیط‌های کاری استفاده کرد یا با ایجاد تعاونی‌های مختص این افراد، از قابلیت‌های شغلی و توانمندی‌های کسب شده توسط آنان بهره برد.

ربیعی همچنین خواستار هماهنگی هرچه بیشتر میان ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی برای حل مشکلات موجود شد و افزود: با همفکری و همکاری بیشتر می‌توان به مشکلات این حوزه فائق آمد.

۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن