تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868942866




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کلاهخود استتار تزاحال چیست؟ + مشخصات و تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کلاهخود استتار "تزاحال" چیست؟ + مشخصات و تصاویر
جنگ تن به تانک رزمندگان حزب الله با زره پوش "مرکاوا" نشان داد که حزب الله به خوبی در جنوب لبنان تاکتیک‌های رزم را می‌شناسد.
به گزارش  خبرنگار  دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سربازان ارتش اسرائیل (تزاحال) از مجهز ترین  نظامیان جهان هستند که با انواع سلاح های تجهیز شده اند. این سربازان در مواقع حمله احتمالی می توانند از ادوات خود برای جنگ تن به تن استفاده کنند.


**کلاهخود استتار چیست؟

شاید متوجه شده اید که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی بر روی کلاهخود خود یک پوشش پارچه ای کیسه مانند قرار می دهند. اما به راستی این کاور چیست و چه کاری انجام می دهد؟



کلاهخود استتار





امروزه در ارتش های بزرگ از دوربین های حرارت یاب، اینفرارد، ردیاب های راداری قابل حمل  و... به منظور کشف نفرات دشمن  و مقابله با آن ها در شرایط برتر استفاده می شود.

به عنوان مثال این تجهیزات می توانند محل اختفا و کمین اسنایپر دشمن را از فاصله سه هزار تا شش هزار متر را تشخیص دهند. به همین دلیل نظامیان اسراییلی از این کاور بر روی سر خود استفاده می کنند.

این کاور از ترکیباتی ساخته شده است که می تواند امواج راداری دشمن را به خود جذب کند. همچنین گرمای سر و صورت سربازان را بخود جذب کرده و مانع شناسایی و کشف محل اختفای آنها توسط دیتکتورهای  (شناساگرها) دشمن می شود.


**کاورهای استتاری که سربازان ارتش اسرائیل از آن استفاده می کنند ؛ پایداری میدانی نیروها را افزایش می دهند

ضمن اینکه این کاورها باعث افزایش استتار بصری نیروها نیز می شوند. در مجموع کاورهای استتاری که سربازان ارتش اسرائیل از آن استفاده می کنند ؛ پایداری میدانی نیروها را افزایش می دهند.


کلاهخود استتار



کلاهخود استتار





این روکش دارای الگوی استتاری چاپ شده در 2 طرف است : یکی دارای رنگ های سبز و قهوه ای و برای مناطق  جنگلی  و دیگری دارای رنگهای قهوه ای و زرد برای مناطق خشک و بیابانی .


کلاهخود استتار



کلاهخود استتار





هدف از قرار دادن این روکش بر روی کلاه برهم زدن شکل سر سرباز و کمک به استتار سرباز  است . البته این روکش به نوعی سرباز رو از نور افتاب و ماه مصون می کند . همچنین از درخشش کلاه خود زیر نور خورشید و ماه هم جلوگیری می کند . برخی از منابع ریشه کلاهخود استتار  را  نوعی نماد قدیمی می دانند .

می بینیم که به روزترین تجهیزات نظامی هم نتوانسته ارتش اسرائیل را در مقابل مقاومت اسلامی لبنان مصون کند و رژیم صهیونیستی در جنگ 33 روزه و پس از آن ؛ متحمل شکست های سنگینی از حزب الله شد.

با وجود اینکه یک رزمنده حزب الله از امکانات پیشرفته سربازان ارتش اسرائیل بهره مند نیست؛ اما توانسته در هر زمان و هر مکان که دشمن صهیونیستی حملاتی داشته باشد؛ با مقابله به مثل به آن پاسخ دهد.


**پیروزی حزب الله در برابر اسرائیل در جنگ "تن به تانک" و "تن به تن"

تفاوت مجاهد حزب الله با سرباز ارتش اسرائیل در این است که رزمنده حزب الله در سال 2006 از تانک های عظیم الجثه "مرکاوا" نترسید و ایستادگی کرد و این در حالی بود که سربازان صهیونیست در آوردگاه جنوب لبنان در زمان بحران ؛ فرار را برقرار ترجیح می دادند.

با وجود داشتن کلاهخود های استتار باز هم این ارتش رژیم صهیونیستی بود که در جنگ تن به تانک  و تن به تن در جنوب لبنان شکست خورد و این سربازان "تزاحال" بودند که فرار می کردند.


گزارش از محمد زرچینی  





۱۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن