واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ناوهواپیمابر "الکسی کوزنتسف" در "دریای مدیترانه" به دنبال چیست؟ + تصاویر
"مسکو" در روند مبارزه با داعش بسیار جدی عمل کرده و مواضع داعش را با آسیب جدی مواجه کرده است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیروی دریایی ارتش فدراسیون روسیه در برهه های مختلف در دریای مدیترانه گشت زنی می کند و به دنبال تثبیت موقعیت مقابله با تروریست های تکفیری است.
در حقیقت یک هم افزایی جدی بین "مسکو-دمشق-تهران" برای مقابله با تروریست های تکفیری شکل گرفته که خروجی آن حمله به مواضع داعش در شمال سوریه با حمایت مستشاری جمهوری اسلامی ایران و حمله جنگنده های "کرملین" است.
روزنامه سان گزارش داد: "ولادیمیر پوتین،" رئیس جمهور روسیه قرار است برای شکست عناصر گروه تروریستی داعش در سوریه بزرگترین ناو هواپیمابر "آدمیرال کوزنتسوف" را به همراه 30 جت جنگنده و بالگرد به این کشور جنگ زده اعزام کند.
منابع میدانی گزارش دادند که این کشتی جنگیِ 55 هزار تُنی از ماه اکتبر سال جاری میلادی تا ژانویه سال آینده (مهر تا دی 95) در منطقه مستقر می شود. ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف به بالگردها و هواپیماهای جنگی نیز مجهز خواهد بود. این ناو هواپیمابر 15 جت جنگنده " سوخو Su-33" ، "15 جنگنده Mig-29 " و" 30 بالگرد جنگی" حمل می کند.
**ناو هواپیمابر الکسی کوزنتسف چه ویژگی هایی دارد؟
ناو هواپیمابر "الکسی کوزنتسف" با سرعت 29 گره دریایی یک باند پروازی برای جنگندههای عملیاتی با زاویه 12 درجه میسازد تا این هواپیماها بتوانند ماموریتهای خود را انجام دهند. این ناو هواپیمابر میتواند انواع جنگندههای "سوخو 25" ، "سوخو33 " و انواع جنگنده های کلاس "میگ" و طیف گستردهای از کلاسهای مختلف بالگرد "کاموف" را حمل کرده و ظرفیتی بیش از 40 فروند هواپیما و هلیکوپتر دارد.
این ناو هواپیمابر در سرعتهای مختلف بردهای گوناگون دارد و برای مثال در سرعت 29 گره دریایی میتواند تا 3 هزار و 850 مایل را بپیماید. البته از مهر ماه سال جاری گمانه زنی هایی درباره حضور یا عدم حضور ناوهواپیمابر الکسی کوزنتسف در بندر طرطوس سوریه از سوی رسانه های غربی مطرح شده و برخی گمانه زنی ها درباره اعزام یا عدم اعزام این ناو مطرح شده است.
حملات هوایی نیروهای ائتلاف پیشتر گروه تروریستی داعش را در مرز نابودی قرار داده است. انتظار می رود این تلاش روسیه نیز در فروپاشی ابدی و محو عناصر گروه تروریستی داعش مؤثر باشد. هفته گذشته نیروهای عراقی موفق شدند شهر فلوجه را از دست تروریستهای داعش آزاد کنند.
حملات سنگین فدراسیون روسیه به مواضع تروریست های تکفیری داعش باعث شده تا این گروه تروریستی درآمدهایش به شدت کاهش یابد و حقوق اعضای خود را تقلیل داده است.
تحلیلگران سیاسی معتقدند که "مسکو" در روند مبارزه با داعش بسیار جدی عمل کرده و همین جدی عمل کردن باعث شده تا مواضع تروریست ها در شرق سوریه به صورت جدی آسیب ببیند.
بنادر غربی سوریه از جمله بندر "طرطوس" در این کشور میزبان ناوهواپیمابر غول پیکر روسی است و به نظر می رسد پشتیبانی برای عملیات آزاد سازی "حلب" و "رقه" از جمله وظایف این ناو هواپیمابر خواهد بود.
**پشتیبانی ناوهواپیمابر الکسی کوزنتسف از عملیات آزادسازی "حلب" و "رقه"
عملیات آزادسازی "حلب" و "رقه" مدتی است که با حمایت هوایی روسیه و کمک های مستشاری جمهوری اسلامی ایران آغاز شده است و هدف آن پاکسازی شمال و شرق شامات از وجود داعش است.
همچنین یک دیگر از وظایفی که برای ارتش سوریه تعیین شده حمله به فرودگاه طبقه است که تاکنون نیروهای سوری در مسیر "اثریا-رصافه-شیخ هلال" به یک گره برخورد کردند و حضور این ناو هواپیمابر شاید بتواند گره کار را باز کند.
حضور تجهیزات نظامی روسی در نبرد با داعش غرب را عصبانی کرده و آن ها به هر نحو تلاش می کنند تا ارتش روسیه را یک عنصر ناکارآمد در سوریه جلوه دهند که برخی مقامات غربی هم اظهار نظرهای عجیبی در این زمینه دارند و البته مقامات روسی هم غرب را مقصر بحران سوریه و عراق می دانند.
"یفسییف" رییس مرکز پژوهش های سیاسی و اجتماعی روسیه در این زمینه گفت: آمریکا از گروه داعش و گروه های افراط گرای دیگر در سوریه برای سرنگونی "بشار اسد" حمایت کرد و با کمک های مالی واشنگتن، این گروه ها تجهیز شدند و قدرت گرفتند.
"یفسییف" گفت: آمریکا به امید سرنگونی "اسد" این گروه ها را پرورش داد و در اردوگاه های نظامی کشورهای ترکیه و اردن افراط گرایان آموزش دیدند و انواع تسلیحات به آنها تحویل داده شد. تحلیل گر روس خاطرنشان کرد: آمریکا با کمک گروه تروریستی داعش ارتباط و مناسبات میان کشورهای منطقه را مختل کرد. رییس مرکز پژوهش های سیاسی و اجتماعی روسیه تصریح کرد: آمریکا قطع چنین مناسباتی را به عنوان هدف استراتژیک و بسیار مهم دنبال می کرد.
مقامات روسی معتقدند که با توجه به سیاست های آمریکا در منطقه، امکان همکاری ایران با ائتلاف ضدداعش به رهبری آمریکا وجود ندارد و تهران که از نفوذ فراوانی در عراق برخوردار است، اجازه همکاری نیروهای این کشور با ائتلاف را نخواهد داد.
گزارش از محمد زرچینی
۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]