تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):اسلام بر پنج چيز استوار است، برنماز و زكات حج و روزه و ولايت (رهبرى اسلامى).
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869718655




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قائم مقام وزیر نیرو: بندرعباس از خطر تنگنای آبی خارج شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: قائم مقام وزیر نیرو: بندرعباس از خطر تنگنای آبی خارج شد اقتصاد > انرژی - ایرنا نوشت: قائم مقام وزیر نیرو پس از درخواست نماینده هرمزگان در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد با اینکه شهر بندرعباس پس از برنامه ریزی های انجام شده از خطر تنگنای آبی خارج شده است اما مردم باید همچنان به قناعت در مصرف آب ادامه دهند.

هفته گذشته «احمد مرادی» نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، بر ضرورت استفاده از آب شیرین کن برای رفع نیاز آبی استان تاکید کرد و از مجموعه وزارت نیرو و دستگاه های وابسته به این وزارتخانه در سطح استان خواست در این زمینه برنامه و اقدام مشخصی داشته باشند. در همین پیوند «ستار محمودی» قائم مقام وزیر نیرو، گفت: امسال وضع آبی شهر بندرعباس بهتر از پارسال بوده است، هرچند استان هرمزگان همواره جزو مناطقی از کشور به شمار می رود که با تنگناهای آبی روبروست.
به گفته این مسئول، با توجه به برنامه های پیش بینی شده سهم مناسبی از آب سد میناب برای تامین نیازهای آبی شهروندان بندرعباسی اختصاص یافت و بخشی از آب شیرین کن ها نیز در حال آماده سازی است.
وی تاکید کرد برنامه ریزی ها به گونه ای بوده است که مردم در تنگنا قرار نگیرند.
محمودی گفت: انتظار می رود مردم نیز همچون گذشته قناعت در مصرف آب خود را در دستور کار داشته باشند.
قائم مقام وزیر نیرو اضافه کرد: اگر پشتیبانی ها و حمایت های لازم از برنامه های وزارت نیرو انجام شود، حتی نگرانی های موجود برای توسعه و تامین آبی شهر بندرعباس در آینده برطرف می شود.
وی افزود: گزینه های مختلفی برای تامین مطمئن آب مرکز استان هرمزگان در برنامه است که برخی از آنها به بهره برداری رسیده و برخی دیگر در مرحله اجراست.
پیش از این مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفته بود: تحلیل های کارشناسان از تنش آبی 301 شهر کشور با جمعیت نزدیک به 35 میلیون نفری در تابستان امسال حکایت می کند که شامل 78 شهر با جمعیت بیش از 100 هزار نفر مانند شیراز، اصفهان، کرمان و بوشهر می شود.
وی افزود: انتظار می رود نسبت منابع به مصارف آب امسال با کاهش 8.6 درصدی روبرو شود.
همچنین «حمیدرضا تشیعی» معاون نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، پیشتر اعلام کرده بود: بهبود بارش های جوی، وضع بهتری را در سد تامین کننده آب بندرعباس رقم زده است اما در این نقطه کشور به دلیل وضع خاص اقلیمی همواره در معرض تنش آبی قرار داریم.
نزدیک به دو دهه خشکسالی و کم آبی در هرمزگان موجب شده است 365 حلقه چاه آب آشامیدنی، 18دهنه چشمه و قنات، 100 حلقه چاه و کاهش آب 135حلقه چاه 30 تا 70 درصد خشک شود و 400 روستای هرمزگان به کلی از آب شرب به صورت آبرسانی سیار استفاده کنند.
دستکم نیاز آبی استان هرمزگان چهار هزار و یکصد لیتر و میزان تولید کنونی سه هزار و 200 لیتر بر ثانیه است که 900 لیتر بر ثانیه کمبود آب داریم.
22539

کلید واژه ها: کم آبی - خشکسالی - جیره‌بندی آب - وزارت نیرو -




چهارشنبه 16 تیر 1395 - 13:20:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن