تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871653445




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فانی:آموزش و پرورش از ابتدای دولت یازدهم توانسته از افزایش جمعیت بی سوادان جلوگیری کند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: فانی:آموزش و پرورش از ابتدای دولت یازدهم توانسته از افزایش جمعیت بی سوادان جلوگیری کند
علی اصغر فانی با بیان اینکه آموزش و پرورش از ابتدای دولت یازدهم با تأکید بر انسداد مبادی بی سوادی توانسته است از افزایش جمعیت بی سوادان کشور جلوگیری کند، گفت: در دو سال گذشته 71 هزارکودک بازمانده تحصیل با اتخاذ این سیاست به مدارس بازگردانده شده اند که این افتخار بزرگی برای آموزش و پرورش دولت تدبیر و امید محسوب می شود.
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش ایرنا به نقل از وزارت آموزش وپرورش، فانی امروز (یکشنبه) در دیدار با مدیران سازمان نهضت سوادآموزی که در ساختمان مرکزی سازمان این سازمان برگزار شد، اظهارداشت: آموزش و پرورش مصمم است تا در مدت باقی مانده این دولت، گزارشی از اقدامات انجام شده در بخش های مختلف خود را به دور از شتاب زدگی و آمارسازی و مبتنی بر تعمق و تدبیر در امور تنظیم کند تا بتواند مبنای عملی بر مدیران آینده کشور باشد.

وی با بیان اینکه برگزاری جلسات ارائه گزارش عملکرد هر بخش به نوعی خود ارزیابی سازمان محسوب می شود، تصریح کرد: در تنظیم این گزارش ها باید تحلیل آموزش وپرورش سال 92، احصای چالش های پیش رو و نتایج اقدامات صورت گرفته ارائه شود به طوری که خروجی این اقدامات برای مردم قابل فهم و درک باشد.

عضو کابینه تدبیر و امید ادامه داد: در این گزارش ها باید مجموعه ضعف ها و قوت های شناسایی شده و سپس سیاست های اقدامی آموزش وپرورش درجهت مقابله با ضعف ها به طور کامل اعلام شود به طوری که اقدامات این دولت در تشکیل شورای عالی پشتیبانی سوادآموزی، فعال شدن استانداران درجهت مقابله با بی سوادی و مصوبات هیئت دولت در ریشه کنی بی سوادی در کشور نمونه هایی از سیاست های آموزش و پرورش تلقی می شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به جمعیت یک میلیون و 277 هزار بی سواد زیر 50 سال کشور، گفت: باید برنامه منسجم و زمان بندی شده ای را تدوین کنیم تا طی چندسال آینده این تعداد بی سواد، تحت پوشش برنامه های سوادآموزی قرار بگیرند.
فانی افزود: آموزش و پرورش از ابتدای دولت یازدهم با تأکید بر انسداد مبادی بی سوادی توانسته است از افزایش جمعیت بی سوادان کشور جلوگیری کند که در دو سال گذشته 71 هزارکودک بازمانده تحصیل با اتخاذ این سیاست به مدارس بازگردانده شده اند که این افتخار بزرگی برای آموزش و پرورش دولت تدبیر و امید محسوب می شود.

وی با بیان اینکه نباید دوره تحصیل را برای سوادآموزی افراد کاهش داد، اظهارکرد: هرچقدر طول دوران تحصیل کم شود دوره تحکیم سوادکم شده و در نهایت بازگشت به بی سوادی افزایش خواهد یافت.
فانی خاطرنشان کرد: سازمان نهضت سوادآموزی برای تأمین مدرسین دوره های سوادآموزی خود باید از ظرفیت 760 هزار بازنشسته وزارت آموزش وپرورش که حداقل 30 سال در مدارس کار کرده اند استفاده کند و وزارت آموزش وپرورش آمادگی دارد تا در جهت ریشه کنی بی سوادی در کشور گام های مؤثری را با کمک دیگر نهادهای دولتی و غیردولتی کشور بردارد.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش از نمایشگاه دستاوردها، تولیدات رسانه ای و محتوای آموزشی و پژوهشی سازمان دیدن کرد.



تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن