تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802723496




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران از واردات گندم بی نیاز می شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مجری طرح گندم: ایران از واردات گندم بی نیاز می شود مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مجری طرح گندم با اعلام اینکه خرید تضمینی گندم مازاد بر نیاز کشاورزان امسال به 10 میلیون تن می رسد، گفت: از این پس نیازی به واردات این محصول راهبردی نخواهیم داشت.
۱۳۹۵ يکشنبه ۱۳ تير ساعت 10:39

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا اسماعیل اسفندیاری پور عصر شنبه در حاشیه بازدید از مزرعه یکجاکشتی گندم در مرکز جهاد کشاورزی حومه شرق شهرستان اهر افزود: 6 میلیون هکتار از زمین های کشاورزی به کشت گندم آبی و دیم اختصاص دارد و نیازی به واردات نداریم.
وی با اشاره به اینکه کشت کلزا هم به عنوان محصولی راهبردی، مورد حمایت وزارت جهادکشاورزی است، گفت: کشت این محصول در چرخه تناوبی با گندم به پایداری تولید کمک می کند.
اسفندیاری پور افزود: نیاز شدید به تولید دانه های روغنی سبب شده است سطح زیرکشت مزارع در تناوب کلزا و گندم 20 درصد افزایش یابد. **خودکفایی در تولید دانه های روغنی برنامه ریزی شده است
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی نیز از برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی برای خودکفایی در تولید دانه های روغنی خبر داد.
عباس کشاورز با بیان اینکه شرایط تولید گندم و کلزا در کشور در سال جاری بسیار مطلوب است، گفت: برنامه دولت تدبیر و امید کاهش واردات دانه های روغنی است که در این راستا برنامه های حمایتی گسترده از کشاورزان در حال اجراست.
وی، سطح زیر کشت دانه های روغنی در سال زراعی جاری را 150 هزار هکتار اعلام و خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی های انجام شده در سال زراعی 96-95 سطح زیرکشت این محصول تا 3 برابر افزایش خواهد یافت.
کشاورز اظهارکرد: با افزایش سطح زیرکشت و همچنین اقدامات به زراعی 70 درصد نیاز کشور به دانه های روغنی در 10 سال آینده در داخل تامین خواهد شد.
وی گفت: برای استقبال کشاورزان از تولید کلزا ، یارانه بذر این محصول در اختیار کشاورزان قرار داده شده و هر کیلو کلزا نیز به قیمت 25 هزار و300 ریال از کشاورزان خریداری می شود .
کشاورز افزود: در سال زراعی 96 - 95 هر کشاورز که اقدام به کشت دانه های روغنی کلزا کند، می تواند از 25 میلیون ریال تسهیلات با سود 12 درصد برای هر هکتار استفاده کند.
وی افزود: برای خرید ادوات کشاورزی نیز تا 50 درصد یارانه و 50 درصد مابقی نیز با سود 12درصد به کشاورزان پرداخت می شود.
وی با پیش بینی اینکه بیش از 100 هزار تن کلزا از اراضی زیرکشت این محصول در سال جاری برداشت شود، افزود: بیش از 60 هزار هکتار از زمین های کشاورزی کشور در سال زراعی جاری به کشت کلزا اختصاص داده شده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته در مجموع 46 هزار تن کلزا از مزارع زیرکشت این محصول در کشور برداشت شد، گفت: یکی از برنامه های مهم دولت در بخش کشاورزی، توسعه کشت دانه های روغنی به ویژه کلزا به منظور تأمین نیاز مصرفی روغن و کنجاله است که برای تحقق این مهم میزان برداشت محصول کلزا از اراضی کشاورزی کشور باید به 300 هزار تن برسد.
وی افزود: به همین منظور، دولت با خرید تضمینی محصول کلزا از کشاورزان زمینه توسعه اراضی زیرکشت این محصول به بیش از 150 هزار هکتار در سال آینده را فراهم می کند.
کشاورز اظهارامیدواری کرد: با تزریق سرمایه مالی، حمایت از فناوری های نو و مدیریت مطلوب ، بهره برداری در بخش کشاورزی ارتقا یابد .
وی، کمبود آب را یکی از چالش های جدی بخش کشاورزی عنوان کرد و افزود: بالا بودن هزینه تمام شده تولید از دیگر چالش های این بخش به شمار می رود که ناشی از نارسائی های فنی و نوسان های اقتصادی است.
وی با بیان اینکه به دلیل محدودیت منابع آبی، امکان توسعه فعالیت های کشاورزی در کشور وجود ندارد ، افزود: برای بهره برداری مطلوب از کشاورزی باید دیدگاه خود را نسبت به این بخش تغییر دهیم.
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در گذشته به این موضوع که چه محصولی در کجا و با چه میزان نیاز آبی کشت شود بی توجهی شده است، گفت: برای حفظ منافع ملی هر محصولی را نباید در هر جایی کشت کرد. ** توسعه باغها و کشت گیاهان دارویی در اراضی شیب دار
مشاورعالی وزیر جهاد کشاورزی نیز گفت: طرح توسعه باغ ها در اراضی شیب دار کشور از مهمترین برنامه های این وزارت برای جلوگیری از فرسایش خاک است.
سید محمدحسین شریعتمدار در حاشیه بازدید از طرح توسعه باغات در اراضی شیب دار شهرستان اهر با بیان اینکه طرح توسعه باغ ها در اراضی شیب دار و کشت گیاهان دارویی در اراضی شیب دار 17 استان کشور اجرا می شود، گفت: این طرح در مناطق مستعدی که میانگین بارندگی سال زراعی آنها بالاتر از 400 میلی متر باشد اجرا می شود و استان های غرب و شمال کشور مناطق هدف اجرای این طرح است .
وی افزود: در این طرح، گونه های مثمر اعم از بادام، گردو، انگور و گیاهان دارویی از جمله گل محمدی کشت می شود .













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن