واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: روایت هاشمی رفسنجانی از طرح تأمین اجتماعی همچون کشورهای اسکاندیناوی
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه فقر سر منشأ بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی می شود، گفت: در اسناد مذهبی خیلی صریح آمده است که فقر و کفر برادر یکدیگر هستند و وقتی فقری به جامعه رفت، کفر به دنبالش می رود.
به گزارش ایسنا، آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر امروز -شنبه- در دیدار اعضای جمعیت خیریه کارآفرینان تارا این مطلب را بیان کرد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز خرسندی از فعالیت خودجوش انجمن ها و گروه های خیریه مردمی در جامعه، گفت: حقیقتاً افرادی که وقت خود را صرف کارهای عام المنفعه و کمک به افراد نیازمند می کنند، از روح بزرگی برخوردار هستند که این روحیه و منش، فقط در بندگان خاص خدا تجلّی می یابد.
هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه همه بخش های جامعه در شرایط فعلی به ایثار و گذشت نیاز دارد، افزود: ایثار یک ردای مقدسی است که هر کس بر دوش خود بگیرد، خداوند او را هدایت می کند.
او در بخش دیگری از سخنان خود و در تکمیل صحبت های یکی از حاضران در باره طرح بیمه تأمین اجتماعی همگانی که در دولت سازندگی مطرح شده بود، گفت: پس از پایان جنگ و آغاز دوران سازندگی و ترمیم خرابی های کشور، نکته ی مهمی درباره تأمین اجتماعی انسان های نیازمند به ذهنم رسید که پس از بررسی های اولیه دریافتم که در کشورهای اسکاندیناوی به خوبی جواب داده است.
هاشمی رفسنجانی با تشریح جزییات طرح بیمه تأمین اجتماعی همگانی که در حال حاضر جای خالی آن در کشور به خوبی احساس می شود، گفت: در این طرح، تمام نیازها و ضرورت های افراد از بدو تولد تا لحظه ی مرگ از جمله درمان، مسکن، بهداشت، شغل، حقوق و تحصیل که مهم ترین راه رسیدن به زندگی بهتر است، تأمین می شد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه باید برای نیازمندان راه زندگی شرافتمندانه مهیا کنیم، اظهار داشت: افراد بیمار و دارای معلولیت جسمی و حرکتی نباید دغدغه ای، جز بیماری خود داشته باشند و باید خیالشان از بابت دیگر هزینه ها از جمله دارو و درمان آسوده باشد.
وی به روایتی از امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: ایشان از صیادی پرسید، بیشتر چه حیواناتی به دام صید تو گرفتار می شوند؟ صیاد در پاسخ گفت: حیواناتی که بچه دارند و به دنبال غذا برای بچه های خود هستند. این نشان می دهد که افراد نیازمند و فقیر بیشتر در معرض آسیب و خطر هستند.
هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه همیشه حامی انجمن های خیریه هستم، گفت: به عنوان نمونه بنیاد امور بیماری های خاص که به پیشنهاد دخترم تأسیس شده و هم اکنون خدمات بسیار خوبی در سراسر کشور به بیماران ارائه می دهد و در حال ساخت بزرگترین بیمارستان سرطانی است و سایر مؤسسات خیریه و عام المنفعه را وظیفه داریم همواره مورد حمایت و پشتیبانی قرار دهیم.
در آغاز این دیدار احمد دولت خواه، شاعر معاصر، شعری که دل سروده ای خود بود را تقدیم هاشمی رفسنجانی کرد و خانم فاطمی دبیر جمعیت خیریه کارآفرینان تارا ضمن ارائه گزارشی از نحوه فعالیت این خیریه، گفت: ما حامی دو قشر آسیب پذیر بچه های معلول جسمی و ذهنی و بانوان بدسرپرست و بی سرپرست و بانوان هنرمندی که از بیکاری و معضل اشتغال رنج می برند، هستیم.
همچنین مهناز آرمین، طراح لباس اسلامی و مد و حامی جمعیت خیریه کارآفرینان تارا نیز گفت: تاکنون لباس های هوشمند ویژه نابینایان، ناشنوایان و معلولان جسمی حرکتی طراحی و با اهدا لباس اسلامی ایرانی به ورزشکاران در المپیادهای ورزشی در سراسر دنیا پیام صلح و دوستی ملل را ابلاغ کردم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۱۲ تير ۱۳۹۵ - 02 July 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]