واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: بهشتی معمار نوین قضایی کشور/وقتی بهشتی شهید شد،مردم میگفتند: "تبریک و تسلیت"
در این گزارش به حادثه هفتم تیر و شهادت شهید محمد بهشتی از دیدگاه رهبر انقلاب خواهیم پرداخت.
به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛در این گزارش به حادثه هفتم تیر و شهادت شهید محمد بهشتی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب خواهیم پرداخت.
حادثهی هفتم تیر نشانهی اقتدار و استحکام است؛ چون اگر کسی شهید بهشتی را میشناخت و قوّت فکر و اراده و ابتکار در تصمیم و اقدام خوب،میفهمید که حذف یک چنین شخصیتی از مجموعهی مدیریتی کشور چه معنایی میدهد.
وقتی به حادثهی هفتم تیر نگاه میکنیم، معنای بزرگی در این واقعهی تلخ وجود دارد، که با همهی تلخی آن معنا شیرین است و آن عبارت است از زنده بودن، پویا بودن، بالنده بودن انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی درست مصداق این آیهی شریفه: «ألم تر کیف ضرب اللَّه مثلا کلمة طیّبة کشجرة طیّبة اصلها ثابت و فرعها فی السماء تؤتی اکلها کلّ حین بأذن ربها»؛ این یک مثال قرآنىِ الهی است که مصداق آن در زمان ما، انقلاب، نظام اسلامی و رهبری است و تجسم آن، امام بزرگوار ماست.
شهید بهشتی حقیقتاً مثل سنگ آسیای گرانی بود که با گردش خود، دهها کار انجام میداد تولید انرژی میکرد، کار راه میانداخت، پیش میرفت و فکر تولید میکرد وقتی کسی مثل این شخصیت را که در مدیریت، در اجرا، در اقدام، در فکر، در مبانی فقهی و فلسفی، در تجربه و جهاندیدگی و روشنفکری و وسعتنظر در آن پایه و رتبه بود، از دل مدیریت نظامی نوپا بیرون بکشند و آن را از بین ببرند، باید نظام فلج میشد؛ اما نظام نه تنها با رفتن بهشتی و با رفتن شخصیتهای برجستهی دیگری که چه با او، چه قبل از او و چه بعد از او به شهادت رسیدند، فلج و زمینگیر نشد،بلکه هر کدام از این شهادتها مثل خون تازهای در رگ کالبد زنده و پُرطراوت این نظام جوان دوانده شد و او را سرحالتر، بانشاطتر و پُرانگیزهتر کرد؛ این، همان استحکام نظام است، که تا الان هم همینطور است.مردم ما برای شهادت شهدا مثل بقیهی متوفیها، به همدیگر تسلیت نمیگویند؛ تبریک میگویند. وقتی بهشتی شهید شد مردم میگفتند: «تبریک و تسلیت»؛ غم در کنار فتح؛ این، هویت این نظام و انقلاب را روشن میکند.
امروز هم حادثهی هفت تیر زنده است؛ چون هم عاملان حادثه که جزو لئیمترین جنایتکاران محسوب میشدند و لئامتشان بهخاطر این بود که به چهرهی دوست درآمده بودند و کار خبیثترین دشمنان را میکردند زندهاند؛ هم بهشتی پایهگذار و معمار نوین قضایی کشور زنده است.
اگر بنا بود شهید بهشتی در کشوری که هیچ نظام قضایی ندارد، کار را از خشت اول شروع کند، کارش آسانتر بود تبدیل یک جریان و یک بنای آمیختهی از خوب و بد و درست و غلط، با جهتگیری نادرست، به نظامی که میخواهند جهتگیریاش درست باشد و کار عدالت اسلامی را به سامان برساند، خیلی خیلی کار دشواری است.
۰۷ تير ۱۳۹۵ - ۰۵:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]