تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 22 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن كم خوراك است و منافق پرخور.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828655180




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سه شوک جدید نفت را ارزان کرد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
سه شوک جدید نفت را ارزان کرد




با تحمیل سه شوک جدید به بازار، قیمت نفت بار دیگر روندی نزولی به خود گرفت و در این میان درآمد روزانه نفت ایران هم روزانه بیش از ۴ میلیون دلار کاهش یافت.





خبرگزاری مهر: پس لرزه‌های افزایش قیمت نفت به بشکه‌ای بیش از ۵۰ دلار و بازگشت دکل‌های حفاری بیکار به صنایع نفت و گاز جهان بار دیگر دامن بازار جهانی طلای سیاه را گرفت.

بر این اساس در معاملات منتهی به ۱۷ ژوئن سال جاری میلادی، قیمت تمامی شاخص‌های معتبر نفت خام جهان بیش از ۲ دلار به ازای هر بشکه کاهش یافت به طوری که بهای هر بشکه نفت برنت دریای شمال با بیشترین سقوط قیمت، معادل ۲ دلار و ۴۳ سنت دست و پنجه نرم کرد.

از این رو در معادلات منتهی به ۱۷ ژوئن قیمت هر بشکه سبد نفتی اوپک با کاهشی ۲ دلار و ۲ سنتی به ۴۵ دلار و ۹ سنت، بهای هر بشکه نفت وست‌تگزاس آمریکا با ثبت۲ دلار و ۲۷ سنت کاهش به ۴۷ دلار و ۹۱ سنت و قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال با ثبت کاهش ۲ دلار و ۴۳ سنت در محدوده بشکه‌ای ۴۷ دلار و ۴۶ سنت در بازار معامله شد.

از سوی دیگر شاخص قیمت نفت دبی با ثبت کاهش ۱ دلار و ۸۵ سنت بشکه‌ای ۴۵ دلار  ۶۲ سنت و بهای هر بشکه نفت خام عمان با یک دلار و ۹۵ سنت کاهش در محدوده ۴۵ دلار و ۸۷ سنت در بازار داد و ستد شد.

قیمت نفت خام‌های سبک و سنگین صادراتی ایران هم متاثر از سایر شاخص‌های معتبر جهانی در معاملات منتهی به ۱۷ ژوئن ۲۰۱۶ میلادی با کاهشی بیش از ۲ دلار به ازای هر بشکه همراه شد.

بهای هر بشکه نفت خام سبک صادراتی ایران با ثبت کاهش ۲ دلار و ۶ سنتی در محدوده ۴۵ دلار و ۵۲ سنت و قیمت هر بشکه نفت خام سنگین صادراتی با کاهش ۲ دلاری در محدوده ۴۳ دلار و ۵۴ سنت در بازار معامله شده است.

با ثبت این کاهش قیمت، در مجموع از ابتدای سال جاری میلادی متوسط قیمت فروش هر بشکه نفت خام سبک صادراتی ایران ۳۵ دلار و ۹۹ سنت و بهای هر بشکه نفت خام سنگین صادراتی کشور در محدوده ۳۳ دلار و ۵۹ سنت به فروش رسیده است.

از سوی دیگر با توجه به صادرات روزانه دو میلیون بشکه نفت خام توسط ایران به بازار جهانی، کاهش حدود ۲ دلاری بهای هر بشکه نفت صادراتی ایران دست کم منجر به کاهش روزانه ۴ میلیون دلاری درآمد نفتی کشور شده است.

ردپای ۳ شوک جدید در سقوط دوباره قیمت نفت

به گزارش مهر، با وجود آنکه در معاملات منتهی به ۱۷ ژوئن ۲۰۱۶ میلادی تغییری در عرضه و تقاضای بازار جهانی نفت به وجود نیامد اما دو عامل روانی منجر به سقوط آزاد قیمت طلای سیاه در بازار شده است.

بر این اساس، اظهارات «الکساندر نواک» وزیر انرژی فدراسیون روسیه مبنی بر عدم همکاری میان روسیه و عربستان برای مدیریت بیشتر بازار منجر به نامیدی در بهبود بیشتر قیمت‌ها و در نهایت از سرگیری سقوط آزاد بهای طلای سیاه در بازار شده است.

علاوه بر این، از سرگیری تولید نفت از ماسه و شن‌های آغشته به نفت توسط شرکت کونوکو فیلیپس آمریکا در کانادا و بازگشت بخش عمده‌ای از نفت خام متوقف شده کانادا به چرخه تولید از دیگر عوامل تضعیف قیمت نفت در بازار به شمار می‌رود.

با وجود این،   دو عامل منفی باید از بازگشت دکل‌های حفاری بیکار به صنایع نفت و گاز جهان به ویژه در آمریکای شمالی به عنوان سومین عامل تاثیرگذار در تضعیف قیمت نفت در بازار یاد کرد و برخی از موسسات بین‌المللی اعلام می‌کنند که در صورت صعود قیمت نفت به بشکه‌ای بیش از ۶۰ دلار، تولید نفت از ذخایر نامتعارف و شیل با افزایش بیشتری روبرو خواهد شد.

از سوی دیگر با وجود کاهش ۹۳۳ هزار بشکه‌ای ذخایر استراتژیک نفت آمریکا، کاهش ۲۹ هزار بشکه‌ای تولید نفت آمریکا و رسیدن تولید نفت این کشور به ۸ میلیون و ۷۲۰ هزار بشکه در روز و افزایش تقاضای فصلی، از مهمترین عوامل تقویت کننده قیمت نفت بوده‌اند، اما به نظر می‌رسد که زور این عوامل به آثار روانی عدم همکاری روسیه و عربستان به عنوان دو تولیدکننده بزرگ نفت جهان نرسیده است.







تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن