تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870928465




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دستور دير هنگام رئيس‌جمهور براي نوسازي بافت‌هاي فرسوده پايتخت


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: دستور دير هنگام رئيس‌جمهور براي نوسازي بافت‌هاي فرسوده پايتخت
25 درصد بافت شهر تهران فرسوده و تاكنون اقدام مؤثري براي احيا و نوسازي بافت‌هاي فرسوده صورت نگرفته است...
نویسنده : بیژن یانچشمه 


25 درصد بافت شهر تهران فرسوده و تاكنون اقدام مؤثري براي احيا و نوسازي بافت‌هاي فرسوده صورت نگرفته است، اين درحالي است كه تاكنون به دليل سنگ‌اندازي بانك‌ها و كاهش ارزش اقتصادي نوسازي و احياي بافت‌هاي فرسوده و ركود بازار مسكن، سقف بافت‌هاي فرسوده به عنوان تهديد، جان و مال شهروندان را در معرض خطر قرار داده است و حالا در آخرين سال عمر دولت يك عضو شوراي شهر از دستور رئيس‌جمهور براي رسيدگي به بافت‌هاي فرسوده و تاريخي شهر تهران خبر داد.
 سال‌هاست بافت‌هاي فرسوده و ريزدانه و ناپايدار بيشتر ساكنان شهر تهران را تهديد مي‌كند و به دليل كم كاري و پاسكاري وظايف ميان دستگاه‌هاي متولي، سرعت نوسازي بافت‌هاي فرسوده حر كت لاك‌پشتي به خود گرفته است و از آنجايي كه قرار بود هرسال تا 10 درصد از بافت‌هاي فرسوده احيا و نوسازي شود،  اين اقدام تاكنون به‌رغم تلاش‌هاي صورت گرفته محقق نشده و پيگيري‌ها از سوي مديريت شهري هم تاكنون گره از اين مشكل حل نكرده است. اين درحالي است كه با پيگيري مديريت شهري و تعامل دولت، اقدامات در اين زمينه آغاز شده است. هرچند دولت در ارائه برنامه ششم توسعه به احياي بافت‌هاي فرسوده اشاره مشخصي نكرده است.
   
دستور رئيس‌جمهور در سال آخر دولت براي احياي بافت‌هاي فرسوده   
هرچند در سال‌هاي گذشته به دلايل مختلف، بافت‌هاي فرسوده به دليل كم‌كاري دستگاه‌ها و متوليان در برابر نوسازي و احيا مقاومت مي‌كردند، سرانجام با پيگيري شوراي شهر، رئيس‌جمهور پس از ارسال سه نامه دستور براي پيگيري نوسازي بافت‌هاي فرسوده را صادر كردند؛ در اين زمينه نايب رئيس كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي شهر تهران با اشاره به حفظ تعامل شوراي شهر تهران با دولت براي احيا و نوسازي بافت فرسوده و تاريخي گفت: با توجه به اهميت موضوع بافت‌هاي فرسوده و تاريخي طي يكسال گذشته با ارسال نامه‌هايي به روحاني، درخواست توجه و رسيدگي به موضوع را داشتيم كه ايشان نيز با توجه به اهميت موضوع دستوراتي را صادر كرده‌اند.  احمد حكيمي پور با اشاره به درخواست‌هاي كميته گردشگري، ميراث فرهنگي و بافت‌هاي تاريخي و فرسوده شوراي شهر تهران از رئيس‌جمهور گفت: با اقدام كميته پيرامون موضوع بافت تاريخي و فرسوده سه نامه به رياست جمهوري نوشته‌ايم كه رئيس‌جمهور با توجه به اهميت موضوع دستور پيگيري و اقدام داد.  وي گفت: طي نامه‌اي از دولت و مجلس درخواست كرديم به لحاظ ضرورت مشاركت براي حل معضل بافت‌هاي فرسوده شهر تهران، قوانين لازم براي بهسازي و احيا و نوسازي بافت فرسوده در برنامه ششم پيش‌بيني شود.
  
برنامه ششم بدون برنامه خاص براي بافت‌هاي فرسوده
 اين عضو شورا در خصوص جايگاه موضوع بافت‌فرسوده در برنامه ششم توسعه گفت: متأسفانه در اين برنامه در خصوص بافت‌هاي فرسوده حكم روشني وجود ندارد، در حالي‌كه طي برنامه‌هاي قبلي در اين خصوص مسئوليت‌ها و تكاليفي تعيين شده بود.  وي تأكيد كرد: بافت فرسوده شامل خانه‌هاي ريزدانه، ناپايدار و نفوذناپذير بوده و ممكن است در آنها بافت‌هاي ميراثي هم وجود داشته باشد.   اين عضو شورا با اشاره به تدوين نامه‌اي توسط رياست شوراي شهر و ارسال آن به رئيس‌جمهور و مجلس اظهار كرد: در نامه مذكور به سند چشم‌انداز و سياست كلي نظام در برنامه توسعه جمهوري اسلامي ايران و نيز ماده ۱۳ قانون حمايت از احيا، ‌بهسازي و نوسازي از بافت‌هاي فرسوده و ناكارآمد شهري مصوب ۱۳۸۹ استناد شده كه دولت را مجاز مي‌كند سالانه ۱۰ هزار ميليارد ريال جهت احيا و نوسازي بافت‌هاي فرسوده و ناكارآمد شهري در بودجه سنواتي كل كشور پيش‌بيني كند.
  
تعامل دولت و مديريت شهر راهكار نوسازي بافت‌هاي فرسوده
در شرايط كنوني اقتصادي و كاهش ارزش افزوده نوسازي بافت‌هاي فرسوده و كاهش ساخت و ساز و ركود بازار مسكن، چندي است كه مديرعامل بافت‌هاي فرسوده شهر تهران از افزايش تعامل ميان دولت و شهرداري خبر مي‌دهد كه اين امر با ارائه بسته‌هاي تشويقي و افزايش وام نوسازي و احيا همراه شده است، هر چند اين اقدام در مراحل آغاز ين قرار دارد، اما لازم است تا با نظارت و پيگيري، موانع پيش‌روي نوسازي بافت‌هاي فرسوده برداشته شود و كارها با سرعت بيشتري دنبال شود و كوچك‌ترين توقف يا سنگ‌اندازي با توجه به شرايط پايتخت كه روي گسل‌هاي فعال زلزله قرار دارد فاجعه به بار خواهد آورد.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن