تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تسبيحات فاطمه زهرا عليهاالسلام در هر روز پس از هر نماز نزد من محبوب تر از هزار ركعت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837535025




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سکوهای گازی تامار و لویتان ؛ برگ برنده اقتصادی آنکارا در مدیترانه + نقشه و جزئیات


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سکوهای گازی "تامار" و "لویتان" ؛ برگ برنده اقتصادی "آنکارا" در مدیترانه + نقشه و جزئیات
میادین گازی "تامار" و "لویتان" در خطر جدی و بحران‌های مالی رژیم صهیونیستی قرار دارند و این موضوع مقامات "تل آویو" را نگران کرده است.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی   گروه سیاسی باشگاه  خبرنگاران جوان ؛  روابط دیپلماتیک  "آنکارا-تل آویو" در 6 سال اخیر شدیدا به تیرگی  گراییده و این موضوع بیشتر به دلایل سیاسی بوده است.

در سال 2010 میلادی که ارتش اسرائیل فاجعه کشتی "مرمره" در دریایی مدیترانه را به وجود آورد  و چندین تبعه ترکیه ای کشته شدند؛ روابط  "آنکارا-تل آویو" تقریبا قطع شد و در شش سال اخیر هیچ نقطه عطفی بین این دو دیده نشده است.

منابع رسانه ای گزارش می دهند که ارتباطات اقتصادی و تجاری "تل آویو-آنکارا" ، یکی از دلایلی است که دو پایتخت را می تواند به هم نزدیک کند و این موضوع در دیدار اخیر مقامات ارشد ترکیه و اسرائیل مطرح شده است.

منابع گازی  "تامار" و "لویتان" در سرزمین های اشغالی  میلیاردها دلار ارزش دارد و این موضوع می تواند بهانه ای شود تا "رجب طیب اردوغان" رئیس جمهور ترکیه با مقامات ارشد رژیم صهیونیستی دیدار و گفت و گو کند.


 **توپولوژی میدان گازی "تامار"

میدان گازی "تامار" در فاصله ۸۰ کیلومتری شهر بندری «حیفا» در دریای مدیترانه است  که اهمیتی راهبردی برای مقامات "تل آویو" دارد. این میدان پس از ۴ سال عملیات حفاری، در سال 2013 به  بهره‌برداری رسید و گاز طبیعی آن با استفاده از خط لوله‌ای ۸۰ کیلومتری،  به  "بندر اشدود"  انتقال یافت.



سکوهای گازی





میزان گاز طبیعی این میدان، ۲۵۰ میلیارد متر مکعب تخمین زده شده  که در صورت ثابت ماندن میزان گاز مصرفی اراضی اشغالی طی سالهای آینده، ذخیره ۲۵۰ میلیاردی این میدان، قادر به تامین گاز مصرفی فلسطین اشغالی تا 5 سال آینده را دارد.


**توپولوژی میدان گازی "لویتان"

میدان گازی "لفیاتان" یا "لویتان" در فاصله 130 کیلومتری بندر "حیفا " قرار دارد. حجم ذخایر آن ابتدا ۴۵۰ میلیارد متر مکعب و اخیرا حدود ۵۱۰ میلیارد مترمکعب اعلام شده و پیش‌بینی می‌شود اسرائیل بخشی از ظرفیت میدان گازی "لویتان"  را به صادرات اختصاص دهد.


سکوهای گازی




البته سکوهای گازی دیگری همچون "نوا" ،  "کارن"،  "ماری"،  "دالیت"،  "روت"، "حنا " و ... نیز وجود دارد که آن ها نیز نزدیک بندر "حیفا" هستند ؛ اما این دو میدان گازی از اهمیت ویژه ای برخوردارند.

تحلیلگران اسرائیلی معتقدند پس از کشف بزرگ گازی مصر، میدان گازی لوایتان اسرائیل دوران مرگ تدریجی خود را آغاز کرده و در صورتی که چاره ای جدی برای آن اندیشیده نشود ، اقتصاد اسرائیل یکی از منابع مهم درآمدزایی خود را از دست خواهد داد.


در حقیقت روابط رژیم صهیونیستی و ترکیه که مدت هاست به تیرگی گرائیده با واسطه گاز سرزمین های اشغالی امکان دارد که دوباره به هم وصل شوند و این موضوع طبق گفته منابع از سوی دو طرف مورد تائید است.

روزنامه صهیونیستی جروزالم پست گزارش داد: در حاشیه نشست امنیت هسته‌ای واشینگتن که در ماه مارس برگزار شد، "رجب طیب اردوغان"  رئیس جمهور ترکیه جلسه‌ای خصوصی با "یووال استاینیتز"  وزیر انرژی اسرائیل  برگزار کرد و این دیدار، نخستین ارتباط دیپلماتیک مقامات بلندپایه ترکیه و اسرائیل در شش سال گذشته بود.

این روزنامه مدعی شد: در این ملاقات، که 20 تا 30 دقیقه به طول انجامید، از موضوعاتی مانند جنگ سوریه و حضور ایران در آن، تروریسم و گاز طبیعی صحبت شد. آخرین مورد ؛ گاز طبیعی بوده که یکی از نکات کلیدی به منظور آشتی مجدد ترکیه و رژیم صهیونیستی به حساب می‌آید. در آب‌های مدیترانه ای منابع گازی فراوانی وجود دارد که ارزش آن‌ها به میلیاردها دلار می‌رسد. رژیم صهیونیستی برای بهره‌برداری از این منابع به کمک ترکیه نیازمند است.

استاینیتز در مصاحبه‌ای ملاقات با رئیس‌جمهور ترکیه را تایید کرد. وی گفت: "فضای حاکم بر این ملاقات بسیار مناسب بود. نمی‌خواهم بیشتر بگویم... من یکی از طرفداران بزرگ تلاش برای ازسرگیری روابط دیپلماتیک با ترکیه هستم."

در مجموع، مقامات رژیم صهیونیستی باور دارند در هفته‌های آتی با ترکیه به توافق خواهند رسید. استاینیتز گفت: "ما حدود 80 تا 90 درصد مشکلات بر سر راه را برداشته‌ایم و حالا کمی حسن نیت و انعطاف‌پذیری طرفین، برای حل و فصل کردن سایر این مسائل کافی است. من باور دارم به عادی‌سازی روابط نزدیک هستیم."
 

**دبکا: "تل آویو" و "آنکارا"  گفت‌وگو برای خرید گاز از اسرائیل را آغاز کرده‌اند

وبگاه "دبکا فابل"  گزارش داد:  "تل آویو" و "آنکارا"  گفت‌وگو برای خرید گاز از اسرائیل را آغاز کرده‌اند و تقلای ترکیه برای روابط گرم با اسرائیل به خاطر پیشنهاد فوری در خرید گاز است که چندی قبل (8 دسامبر) در قالب یک مقاله بلندی در روزنامه ترکیه‌ای دیلی صباح منتشر شد  که در آن مشخص شد "یوسی کوهن" رییس فعلی موساد به شدت در پی مذاکره با  "آنکارا" برای عقد یک قرارداد بوده است.

بر اساس این گزارش، به دلیل موضع گیری رسانه‌های متعلق به مخالفان سیاسی دولت اسرائیل که مدعی‌اند منابع گازی اسرائیل مشتری خارجی ندارد، این موضوع به طور گسترده مطرح نشده است .

در همین راستا برخی محافل اسرائیلی بر لزوم از سرگیری مذاکرات جدی با ترکیه در راستای جایگزینی این کشور به جای مصر تاکید کردند. لزوم جذب مشتری برای میدان گازی لوایتان که تحت سیطره اسرائیل قرار دارد تا حدی حیاتی است که احتمال داده می شود در صورت عدم جذب مشتری جدید، منابع مالی دولت اسرائیل تحت تاثیر قرار بگیرد.

میادین گازی "تامار" و "لویتان" در خطر جدی و بحران های مالی رژیم صهیونیستی قرار دارند و اگر این منوال پیش برود و با توجه به تمایل مصر برای استحصال گاز از میادین تازه اکتشاف کرده خود؛ واردات گاز از سرزمین های اشغالی به کمترین حد خود خواهد رسید و این موضوع مقامات "تل آویو" را نگران  کرده است.

گزارش از محمد زرچینی




۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن