تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  بنر تستی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827452963




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعبير ولنگاري فرهنگي گراي دقيق حضرت آقا بود


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
تعبير ولنگاري فرهنگي گراي دقيق حضرت آقا بود
تعبير ولنگاري فرهنگي گراي دقيق حضرت آقا بود حجت‌الاسلام پژمانفر:متأسفانه نگاه به حوزه فرهنگ نه‌تنها يك نگاه دست اول نيست، حتي در ذهن برخي نگاه دست دهم هم نيست و فرهنگ برايشان كم اهميت و بي‌اهميت است.


به گزارش فرهنگ نیوز،چرا با وجود تأكيد مقام معظم رهبري بر مسئله فرهنگ تنها چهار نماينده خواستار حضور در كميسيون فرهنگي مجلس شدند؟ حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر نماينده مردم مشهد و عضو كميسيون فرهنگي كه در دوره گذشته كميسيون نيز از اعضاي فعال و تأثيرگذار كميسيون فرهنگي به شمار مي‌رفت، به اين موضوع پرداخته است.

پژمانفر كه يكي از چهار نماينده متقاضي حضور در كميسيون فرهنگي بوده، معتقد است حضور در كميسيون فرهنگي كار هر كسي نيست!در دوره دهم مجلس شوراي اسلامي استقبال نمايندگان از كميسيون فرهنگي مجلس نسبت به دوره‌هاي قبل بسيار كمتر شده و به جز شما و ساير اعضاي قبلي در دوره اول انتخاب، فقط چهار نفر متقاضي حضور در اين كميسيون شدند، علت اين افت و تمايل نداشتن نمايندگان را در چه چيز مي‌بينيد؟

متأسفانه نگاه به حوزه فرهنگ نه‌تنها يك نگاه دست اول نيست، حتي در ذهن برخي نگاه دست دهم هم نيست و فرهنگ برايشان كم اهميت و بي‌اهميت است.از سوي ديگر مسائل فرهنگي پيچيدگي‌هاي فراواني دارد و اين پيچيدگي‌ها باعث مي‌شود كه بسياري از افراد نتوانند اظهار نظر واقعي در اين حوزه داشته باشند. خيلي‌ها فكر مي‌كنند حوزه فرهنگ حوزه راحت و پيش پا افتاده‌اي است و اظهار نظر درباره آن را راحت مي‌دانند، نتيجه‌اش اين است كه به‌رغم بسياري از تلاش‌ها در مسائل فرهنگي، نتايج مطلوبي نداريم. خيلي‌ها به دليل ضعف‌شان و با علم به اين پيچيدگي‌ها و نداشتن توانايي، به كميسيون ورود نكردند. از طرفي مسائل فرهنگي برخلاف ديگر مسائل چندان كمي‌مدار نيست كه مشت پر كن باشد و افراد وقتي بخواهند گزارش عملكرد خود را بدهند بگويند، چنين كارهايي را انجام داده‌ايم. مسائل فرهنگي بسيار دقيق و ظريف است و داراي نكات فراواني است كه بايد به آن توجه شود.

رهبر بزرگوار انقلاب در فرمايشاتشان اشاره كردند، مسائل فرهنگي نسبت به ديگر مسائل اهميت و اولويت جدي دارد. حال در مجلسي كه 300 نفر نماينده دارد، تنها چند نفر به صورت اختياري وارد حوزه فرهنگ شدند كه نشانه ضعف آنها است و خيلي از افراد كه ادعاي اين موضوع را دارند، ادعاهايشان با عملكردشان متفاوت است.چند تن از نمايندگان اصلاح‌طلب مجلس شوراي اسلامي مديرمسئول روزنامه و در حوزه رسانه مشغول هستند و كار فرهنگي مي‌كنند، اما در زمان ورود به مجلس سراغ كميسيون‌هاي سياسي و اقتصادي رفتند. اين افراد كه با شعار فرهنگ به مجلس آمده‌اند، چرا متقاضي حضور در كميسيون فرهنگي نشدند؟

اين نشان مي‌دهد كه مسئله فرهنگ براي آنها تا چه حد اهميت دارد و اينكه با چه رويكردي به مسائل نگاه و به آن ورود پيدا مي‌كنند، فكر مي‌كنم آدم‌ها را بايد با عملشان شناخت.رهبر انقلاب چندي پيش به مسئله ولنگاري فرهنگي اشاره كردند كه شايد كميسيون فرهنگي نيز نقشي در ايجاد آن داشته باشد و نتوانسته باشد عملكرد نظارتي‌اش را به خوبي اجرا كند. در دوره جديد، مجلس چه تمهيدي براي جلوگيري از تداوم ولنگاري فرهنگي بايد از سوي كميسيون فرهنگي انديشيده شود؟

ما بايد مصالح نظام را در مسائلي كه امروزه به عنوان تهديدات حوزه فرهنگ شناخته مي‌شود، در نظر بگيريم. ببينيد اساساً مهم‌ترين فاكتوري كه باعث پيروزي انقلاب شد، فرهنگ بود. پيام انقلاب اسلامي داشتن يك گفتمان فرهنگي قوي بود. همين موضوع باعث شد تا تمام اقدامات سخت استكبار در مقابل انقلاب اسلامي با بهره‌گيري ما از مقوله فرهنگ و بدون اينكه جامعه آسيب ببيند و نگراني به وجود آيد، پشت سر گذاشته شود، اما در مرحله بعد وقتي استكبار ديد با جريان براندازي سخت نمي‌تواند با نظام اسلامي مقابله كند، وارد جريان براندازي نرم شد و با مهندسي معكوس در مقابل گفتمان فرهنگي ما جبهه ايجاد كرد. اين مسئله نگراني‌هايي را در داخل به وجود آورد و رهبري نيز از تعابيري مانند جنگ نرم، ناتوي فرهنگي، تهاجم فرهنگي و شبيخون فرهنگي نسبت به اين اقدام دشمن داشتند. در مرحله بعد دشمن تقريباً توانست بخشي از فتوحاتش را داشته باشد. زماني كه حضرت آقا در تعابيرشان گراي دقيقي به نام ولنگاري فرهنگي مي‌دهند، يعني دشمن به درون ما ورود پيدا كرده و از داخل نظام فرهنگي و اجتماعي كشور را مورد هجمه قرار داده است. ما درگير داخل شده‌ايم و نظام جمهوري اسلامي با جريان‌هاي داخلي خودش درگير شده است كه نشان‌دهنده عمق اين اتفاقات است. ان‌شاءالله بتوانيم با يك برنامه‌ريزي دقيق اين موضوع و بسياري از اتفاقات ديگر را بگيريم. مانند بعضي از فيلم‌ها كه ساخته مي‌شوند، اكران مي‌شوند و فروش‌هاي چند ميلياردي دارند و بعد تازه وزير خواب ما بيدار مي‌شود و مي‌گويد اين فيلمي كه روي پرده رفته چقدر مزخرف است و دستور جمع‌آوري آن را مي‌دهد. در واقع اين مصداق همان ولنگاري فرهنگي است. دستگاه متولي ما كه بايد بر اساس عملكردش مردم احساس امنيت فرهنگي كنند، سلاح به دست گرفته و در مقابل باور‌هاي مردم ايستاده است و به آنها حمله مي‌كند.اولويت‌هاي فرهنگي اين دوره از كميسيون را در چه مواردي مي‌دانيد؟

كميسيون فرهنگي متولي همه مسائل فرهنگي نيست و بخشي از نظارت‌ها به شوراي عالي انقلاب فرهنگي باز مي‌گردد و اين شورا بايد در موضوعاتي مثل ولنگاري فرهنگي ورود داشته باشد، اما ما بايد بتوانيم در كميسيون نظارت دقيق كيفي‌مدار بر همه دستگاه‌هايي كه كار فرهنگي مي‌كنند، داشته باشيم. هم اكنون دستگاه‌هاي فرهنگي با همان معياري كه ديگر دستگاه‌ها سنجيده مي‌شوند، مورد ارزيابي قرار مي‌گيرند در صورتي كه نظارت بر دستگاه‌هاي فرهنگي بايد كيفي‌مدار باشد نه كمي‌مدار.ايرادي به كميسيون قبلي وارد مي‌شد كه در بسياري از مواقع منفعلانه عمل مي‌كرد و منتظر مي‌شد مثلاً فيلم بدي اكران شود تا ورود پيدا كند، آيا نبايد كميسيون از اين انفعال خارج شود و در حوزه فرهنگ رويكرد هجومي داشته باشد؟

ما بنا نداريم در كار اجرا دخالت كنيم. در سابق هم بعضي‌ها ايراد مي‌گرفتند كه كميسيون فرهنگي بعد از اينكه تخلفي صورت می‌گیرد ورود پيدا مي‌كند و بعضي ديگر هم ايراد مي‌گرفتند كه چرا كميسيون در امور اجرايي وارد مي‌شود. ما سعي كرديم در كنار وظيفه قانوني‌مان كه نظارت است، تذكرات را هم داشته باشيم و نكات را به دستگاه‌ها منتقل كنيم و جلوي بسياري از اتفاقات را پيش از اينكه رخ بدهند، بگيريم. در اين دوره سعي مي‌كنيم كه دايره اين تذكرات را گسترش دهيم.شنيده شده وزير ارشاد در جلسه اخیر به معاونانش گفته: برای بستن دهن آقایان(!) برخی همایش‌های ارزشی مثلاً برای شهدای مدافع حرم راهم در برنامه بگنجانند. به نظر شما با رویکرد بستن دهن منتقدان می‌توان ارزشی عمل کرد؟

من اطلاعي ندارم و چنين چيزي را نشنيده‌ام به همين خاطر اظهارنظر نمي‌كنم.
 

منبع: روزنامه جوان


95/3/30 - 07:28 - 2016-6-19 07:28:38





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن