تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):خوش اخلاقى عبادت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845055896




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برخی‌ها بر خلاف قول و قرارهای اولیه رأی خود را به عارف ندادند/ نباید به فراکسیون امید دل بست


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: برخی‌ها بر خلاف قول و قرارهای اولیه رأی خود را به عارف ندادند/ نباید به فراکسیون امید دل بست
عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان گفت: برای هواداران محدود حزب اعتدال و توسعه، این توهم به وجود آمده که در عرصه قدرت اجتماعی، جایگاهی دارند که به نظرم چنین نیست.

ناصری در گفت و گوی مشروح با باشگاه خبرنگاران جوان:
عبدالله ناصری عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به جایگاه حزب اعتدال و توسعه(هواداران دولت) در عرصه قدرت اجتماعی  اظهار داشت: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه وارد دولت و دستگاه‌های اجرایی شده‌اند، شاید برای هواداران محدود این حزب، خدای ناکرده این توهم به وجود آمده باشد که در عرصه قدرت اجتماعی، جایگاهی دارند که به نظرم چنین نیست.

مشروح این گفت‌وگو به شرح ذیل است:

***باشگاه خبرنگاران: آرای آقایان عارف و پزشکیان در انتخابات ریاست و نواب ریاست مجلس، اختلاف فاحشی با یکدیگر داشت. می‌توانیم از این اختلاف بالا، عدم همگرایی در فراکسیون امید را تحلیل کنیم؟


عبدالله ناصری: این موضوع دو جنبه و تحلیل دارد؛ اول اینکه پزشکیان، آرای جامعه آذری مجلس را به طور کامل با خود داشت و تمام آذری‌های مجلس به پزشکیان رأی دادند. علاوه بر این، پزشکیان رأی قابل توجهی به عنوان یک اصلاح‌طلب در فراکسیون امید، در میان حامیان دولت و بخشی از اصولگرایان داشت.

دوم، عارف رقیب لاریجانی بود و مشخصا هواداران حزب اعتدال و توسعه در روز رأی‌گیری، بر خلاف قول و قرارهای اولیه که با اصلاح‌طلبان در فراکسیون امید داشتند، رأی خود را به آقای عارف ندادند. 

اگر نیروهای "اعتدال و توسعه"(هواداران دولت) که قریب به 40 نفر بودند، بر اساس تعهد اخلاقی خود، به حزب خود وفادار مانده بودند، طبیعتا رأی آقای عارف معنای مشخصی پیدا می‌کرد. این دو اتفاق باعث شد تا آرای آقای پزشکیان 150 و آقای عارف 103 رأی باشد.

***باشگاه خبرنگاران: میزان انسجام و همگرایی در فراکسیون امید، به چه میزان می‌تواند روی انسجام و همگرایی اصلاح‌طلبان و حامیان دولت در آینده تأثیرگذار باشد؟

عبدالله ناصری: من شخصا طرفدار این موضوع هستم که گفتمان‌های تاریخی که بعد از انقلاب شکل گرفته‌اند (که البته در مقاطع مختلف تغییر عنوان داده اما هویت و شناسه مشخصی دارند) را نباید در مجلس جدید گُم کنیم. به عبارت روشن‌تر، معتقدم که دو فراکسیون اصولگرایی و اصلاح‌طلبی باید شکل بگیرد و مانند گذشته در چارچوب اخلاق، رقابت‌های خود را جدی کنند. ضمن اینکه فراکسیون‌های جدید می‌‎توانند شکل بگیرند، به این نام و نشان‌های جدید که نه می‌شود به آن پایبند و نه می‌شود امیدوار بود، نمی‌توان دل بست.

من به عنوان عضو شورای عالی ائتلاف اصلاح‌طلبان می‌گویم که اصلاح‌طلبان درون مجلس باید به طور جدی به دنبال تأسیس "فراکسیون اصلاح‌طلبان" به هر تعدادی بروند. من به عنوان یک اصلاح‌طلب، به فراکسیون امید دل نمی‌بندم.

***باشگاه خبرنگاران: یعنی معتقدید که اصلاح‌طلبان و حامیان دولت باید حساب خود را از یکدیگر جدا کنند؟

عبدالله ناصری: اصلا نباید جدا کنند. همه این‌ها اصلاح‌طلب هستند. یک واقعیتی رخ داد و آن هم رد صلاحیت نیروهای باسابقه بالای اصلاح‌طلبی در انتخابات بود. به همین دلیل یک سری نیروهای جوان و تازه‌نفس که تجربه کار سیاسی و نمایندگی مجلس یا نداشته‌اند یا کمتر داشته‌اند، وارد مجلس شدند. پس از ورود به مجلس، طبیعتا عناصر و عوامل مختلفی در کنش‌گری‌های سیاسی ورود می‌کند و لذا ممکن است که اتفاقات زیادی در این میان رخ بدهد.

من عموم فراکسیون امید را اصلاح‌طلب می‌دانم اما باورم این است که باید همان فراکسیون ریشه‌دار، قدیمی و معنادار که برای افکار عمومی داخل و خارج کشور شناخته شده است، تحت عنوان فراکسیون اصلاح‌طلبی و متقابلا اصولگرایی شکل بگیرد و پنجه در پنجه یکدیگر، رقابت سیاسی اخلاقی را دنبال کنند.


ناصری در گفت و گوی مشروح با باشگاه خبرنگاران جوان:



***باشگاه خبرنگاران: با جداشدن حساب اصلاح‌طلبان، وضعیت اعتدالگرایان و حامیان دولت چگونه خواهد شد؟

عبدالله ناصری: عدم پایبندی نمایندگان حزب اعتدال و توسعه به تعهدات‌شان مبنی بر رأی به آقای عارف(برخلاف قول و قرارهای انجام‌شده)، نشان می‌دهد که این حزب بایستی در هویت سازمانی و ساختار تشکیلاتی خود تجدید نظر انجام بدهد. 

***باشگاه خبرنگاران: عدم پایبندی نمایندگان منتسب به حزب اعتدال و توسعه در رأی‌دادن به آقای عارف، چه تأثیری روی ائتلاف اصلاح‌طلبان و حامیان دولت در انتخابات 96 خواهد گذاشت؟

عبدالله ناصری: حزب اعتدال و توسعه را چندان محلی از اعراب نمی‌دانم. این حزب در افکار عمومی و در حوزه رأی‌سازی برای آقای روحانی چندان تأثیرگذار نبوده است. اصلاح‌طلبان جامعه اصلی رأی آقای روحانی هستند که قطعا هم در سال 96 به وی رأی خواهند داد.

با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه وارد دولت و دستگاه‌های اجرایی شده‌اند، شاید برای هواداران محدود این حزب، خدای ناکرده این توهم به وجود آمده باشد که در عرصه قدرت اجتماعی، جایگاهی دارند که به نظرم چنین نیست.

***باشگاه خبرنگاران: باتوجه به پیروزی آقای لاریجانی در رقابت ریاست مجلس، رفتار اصلاح‌طلبان با جریان حامیان رئیس مجلس در پارلمان چگونه خواهد شد؟

عبدالله ناصری: بر اساس شیوه‌ای که از سال 92 تاکنون بوده است. نکته مهم این است که در روند رقابت ریاست مجلس، همه چیز روی مدار اخلاق‌گرایی و جوانمردی شکل گرفت.

***باشگاه خبرنگاران: صحبت‌هایی مبنی بر شکل‌گیری "فراکسیون اعتدال" با محوریت آقای لاریجانی در مجلس به گوش می‌رسد. جایگاه اصلاح‌طلبان در این فراکسیون چگونه تعریف می‌شود؟

عبدالله ناصری: چنین فراکسیونی قطعا شکل نخواهد گرفت. برخی‌ها در پی این هستند که مفاهیم ارزش‌گذار و تأثیرگذار تاریخی و اجتماعی را از بین ببرند و از ترمینولوژی کنش‌گری سیاسی حذف کنند؛ چنین اتفاقی قطعا نخواهد افتاد. من مجلس کنونی را مجلسِ تعامل یا مبارزه اخلاق‌مدار میان دو جریان اصلاح‌طلبی و اصولگرایی واقعی می‌بینم. 






۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن