محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831467560
ضرغامی به انتقاد لاريجانی پاسخ داد
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
ضرغامی به انتقاد لاريجانی پاسخ داد
سهشنبهشب گذشته «علی لاریجانی» رئیس اسبق صداوسیما و رئیس فعلی مجلس شورای اسلامی در برنامه «گفتوگوی ویژه خبری» حاضر شد. گرچه این گفتوگو به مناسبت آغازبهکار مجلس دهم بود، ولی قسمتی از آن به مسائل صداوسيما در گذشته كشيد؛ انتقاد از مدیریت این سازمان.
روزنامه شرق - محمدحسن نجمی: سهشنبهشب گذشته «علی لاریجانی» رئیس اسبق صداوسیما و رئیس فعلی مجلس شورای اسلامی در برنامه «گفتوگوی ویژه خبری» حاضر شد. گرچه این گفتوگو به مناسبت آغازبهکار مجلس دهم بود، ولی قسمتی از آن به مسائل صداوسيما در گذشته كشيد؛ انتقاد از مدیریت این سازمان.
هرچند «لاریجانی» در سخنانش نامی از شخص خاصی نیاورد، ولی «عزتالله ضرغامی» این انتقادات را به خود گرفت و در کانال تلگرامیاش به رئیس سابق خود پاسخ داد تا از ١٠ سال مدیریت خود دفاع کرده باشد؛ پاسخی با پنج بند که در پایان آن نوشته شده: «بندهای دیگر این نامه به دلیل امکان سوءاستفاده مخالفین، عنداللزوم به صورت مستقیم ارائه خواهد شد». علي لاریجانی سال ١٣٨٣ ریاست سازمان را به «عزتالله ضرغامی» تحویل داد و ضرغامی هم سال ١٣٩٣ جای خود را به «محمد سرافراز» داد که او هم ماه گذشته از این سازمان رفت.
«ضرغامی» در دوره ریاست «لاریجانی» بر صداوسیما، معاون امور مجلس و استانهای این سازمان و در دورهای هم به عنوان نماینده قوه قضائیه در شورای نظارت بر سازمان صداوسیما مشغول فعالیت بوده است. در واقع سازمان صداوسيما براي دو دهه توسط اين دو نفر مديريت شده است. رئیس مجلس دهم در پاسخ به اینکه «مجلس برای تولیدات فرهنگی چه کمکی کرده است؟»، سفره دلش را پهن کرد؛ بهطوریکه مجری برنامه خطاب به لاریجانی گفت: «انگار شما دلتان از صداوسیما خیلی پر است؛ برگردیم به اقتصاد مقاومتی...».
حقوقهای صداوسیما ناگهان افزایش یافت
«لاریجانی» با بیان اینکه «کمککردن به بخشهای فرهنگی در مجلس، کم نبوده است»، گفت: «فرضا به رادیو تلویزیون کم کمک مالی نشد ولی اینکه درست مصرف شود، هم مهم است». او با اشاره به اینکه «حقوقها در رادیو تلویزیون ناگهان افزایش یافت»، افزود: «فکر میکنم مدیریت متناسب با جاهای دیگر صورت نگرفت. یکی از بحرانهای صداوسیما الان بحران مالی است. منبع برای تولید برنامه کم شد».
او ادامه داد: «مدیریت رادیو و تلویزیون باید تلاش کند برای بخشهای مختلف پول درست کند ولی همه به حقوق و مزایا میرود». «ضرغامی» در پاسخ به این قسمت از سخنان لاریجانی نوشته: «اصلاح پایه حقوق کارمندان بر اساس ضوابط و مقررات قانونی و از محل اعتبار اضافهکار و رشد سالانه ضریب حقوق کارکنان دولت و عادلانهشدن دریافتی بدنه کارکنان بهویژه در استانها و بازنشستگان عزیز سازمان، اقدام بهتأخیرافتاده و لازمی بود که با مطالعه و مقایسه با سایر دستگاهها انجام گرفت». به گزارش «الف» او ادامه داد: «از شما انتظار میرفت با شناختی که از سازمان صداوسیما دارید؛ پشتیبان کارمندان سازمان باشید و از حقوق حقه آنان دفاع کنید. با توجه به اینکه بخش اعظم تولید سازمان، مستقیما توسط بدنه کارکنان انجام میگیرد؛ هنوز جای توجه بیشتری به این موضوع وجود دارد».
تعداد کارکنان سازمان ناگهان ٣٦ هزار نفر شد
لاریجانی با اشاره به اینکه «گسترش نیروی انسانی نیز موضوع مهمی است»، گفت: «اینکه میشد با ١٢،١٠ هزار نفر کار کرد ولی ناگهان تعداد کارکنان این سازمان به ٣٦ هزار نفر رسید، مهم است». رئیس مجلس ادامه داد: « عارضه مهمی در کشور داریم که بزرگشدن دولت است. اینکه منابع را خرج امور جاری کنیم، فضای تنفس برای کارهای دیگر نمیماند». «ضرغامی» در پاسخ به این سخن لاریجانی نوشته: «سازمان ایدهآلی که به اعتقاد شما باید ١٠، ١٢ هزار کارمند اداره شود، با ۲۸ هزار کارمند در سال ۸۳ تحویل شد (به اعتقاد برخی مدیران ۳۰ هزار نفر)؛ امروز تعداد کارمندان سازمان ٣٣هزارو ٦٠٠ نفر است». رئیس اسبق صداوسیما آورده: «اگر منظور شما تعداد کارمندان رسمی است؛ لازم است اشاره شود که این رقم در سال ۸۳ (اتمام مدیریت جنابعالی) ۱۴.۴۰۰نفر بود که در سال ۹۳ به ۱۳.۶۴۰نفر کاهش یافت».
باید نظارتها قوی شود
رئیس مجلس، در ادامه کنایهای هم به بودجههای فرهنگی زد و گفت: «کل بودجه کشور بیش از ٢٠٠ هزار میلیارد تومان بود ولی ١٠ درصد آن عمرانی بود. این عارضه در فرهنگ هم بود. با توجه به منابع موجود، سهم فرهنگ کم نیست. درستمصرفکردن مهم است. باید کشور را با هزینه زیاد اداره نکنیم. این موضوع در آموزشوپرورش و دانشگاهها هم هست. همه مسئله البته این نیست. نظارتها خیلی مهم است. یکی از مناقشات بین مجلس و بخشهای فرهنگی این است که چرا تولیدات فرهنگی قوی نیست؟ باید نظارتها را قویتر کرد تا کارهای تولیدی در قالب متناسب با فرهنگ به وجود بیاید».
ضرغامی بند پنجم از پاسخ به رئیس سابق خود را اینگونه نوشت: «براساس نامه رسمی جناب آقای تاجگردون رئیس محترم کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در سال ۹۳؛ حداقل اعتبار موردنیاز رسانه ملی برای انجام فعالیتهای ابلاغی سههزار و ٢٦٠ میلیارد تومان و ۱۶۲ میلیون یورو است. متأسفانه با احتساب درآمدهای سازمان فقط نیمی از این اعتبار تأییدشده، محقق شده است». رئیس اسبق صداوسیما نوشته: «انتظار میرود با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در مورد اهمیت فرهنگ، مجلس دهم بتواند جبران مافات مجالس هشتم و نهم را در مورد بودجه صداوسیما انجام دهد».
صداوسیما به روایت بودجه؛ ٨٣ تا ٩٥
در این قسمت از پاسخ ضرغامی به لاریجانی، نکته قابلتأملی نوشته شده؛ «جبران مافات مجالس هشتم و نهم در مورد بودجه صداوسیما»؛ مجالسی که ریاست آنها بر عهده «علی لاریجانی» بوده است. بودجه سال - نخستین سال ریاست ضرغامی بر صداوسیما - از فیلتر مجلس ششم گذشته و سه سال بعدش یعنی ٨٣ تا ٨٧ توسط مجلس هفتم بررسی شده است. بودجه سالهای ٨٨ تا ٩٣ نیز در مجالس هشتم و نهم تصویب شد. طبق جداول قوانین بودجه که در کتابخانه سازمان برنامه و بودجه کشور موجود است، بودجه صداوسیما مانند سایر دستگاهها، از دو بخش «هزینهای» و «تملک داراییهای سرمایهای» تشکیل شده است.
در سالهای ریاست «حدادعادل» بر مجلس، یعنی سالهای ٨٤، ٨٥، ٨٦ و ٨٧ بودجه اختصاصیافته برای بخش هزینهای این سازمان، از ٢٢٤ میلیارد و ١٢٥ میلیون تومان، به ٤٠٦میلیارد و ٤٨٨میلیونو ٤٠٠ هزار تومان افزایش یافته است. یعنی اعتبارات هزینهای این سازمان با افزایش ٣٣٦ میلیاردتومانی حدود دوبرابر شد. در بین سالهای ٨٨ تا ٩١ که بودجه باید به تأیید مجلس هشتم به ریاست «علی لاریجانی» میرسید، بودجه بخش هزینهای صداوسیما از ٤٥٠ میلیارد تومان، به ٨٤٠ میلیارد تومان افزایش یافت.
در این سالها که تنش هستهای بین ایران و غرب در حال اوجگیری و بهدنبال آن، تحریمهای غرب علیه ایران در حال افزایش بود، با وجود این بودجه بخش هزینهای این سازمان هم ٣٩٠ میلیارد تومان افزایش داشت؛ یعنی در شرایطی که کشور از یک طرف به لحاظ میزان فروش نفت و ازطرفدیگر به لحاظ ورود پول فروش نفت محدود شده بود، بودجه هزینهای صداوسیما، نزدیک دوبرابر شد. شاید عملکرد مجلس نهم در اختصاص بودجه برای سال ١٣٩٢، محل انتقاد «ضرغامی» از «لاریجانی» باشد. درحالیکه بودجه هزینهای صداوسیما، در سال ١٣٩١، ٨٤٠ میلیارد تومان بوده؛ در دولت «احمدینژاد» و مجلس نهم، بودجه هزینهای این سازمان برای سال ٩٢ با کاهش ٤٨ میلیاردی، به بیش از ٧٩٢ میلیارد تومان رسید. این درحالی بود که معمولا برای سالهای انتخابات ریاستجمهوری،
نسبتا بودجه بیشتری برای سازمان در نظر گرفته میشد. برای مثال بودجه بخش هزینهای برای سال ٨٤، از ١٧٠ میلیارد تومان در سال ٨٣، به بیش از ٢٢٤ میلیارد تومان افزایش یافته بود؛ حدود ٤٠ درصد افزایش. یا برای انتخابات ١٣٨٨، بودجه هزینهای ٤٤ میلیارد افزایش و بودجه «تملک داراییهای سرمایهای» هم ٤٥ میلیارد تومان افزایش یافت؛ اما برای سال ١٣٩٢ بودجه کاهش یافت که البته میتوان آن را به بستهبودن دست دولت به سبب تحریمهای گسترده علیه ایران مرتبط دانست. اما با رویکارآمدن دولت «حسن روحانی» و توقف تحریمهای غرب و بینالمللی علیه ایران و همچنین مذاکرات مثبت بین ایران و شش قدرت جهانی، بودجه صداوسیما هم افزایش داشت.
در قانون بودجه ١٣٩٣ که توسط دولت ارائه و در مجلس تصویب شد، بودجه «هزینهای» این سازمان افزایش یافت. برای سال ٩٣، بودجه هزینهای این سازمان با افزایش ٨٠میلیاردتومانی به بیش از ٨٧٢ میلیارد تومان رسید. اما بودجه هزینهای برای سال ١٣٩٤، با افزایش چشمگیری روبهرو شد؛ از ٨٧٢ میلیارد تومان به هزار و دو میلیارد تومان رسید؛ یعنی افزایشی حدود ١٤ درصد.در سال ١٣٩٤ با حصول برجام، تحریمها کمکم در حال رفعشدن است. اما سازمان صداوسیما که بیشترین انتقاد را از برجام داشت، درعینحال بیشترین نفع را از حصول برجام برد؛ یعنی با رفع تحریمها و ورود پول به کشور، بودجه هزینهای صداوسیما رسانه اصلی منتقدان برجام، از هزار و دومیلیارد در سال ٩٤ به بیش از هزار و ٢٣٥ میلیارد تومان رسید؛ افزایشی حدود ٢٥ درصد نسبت به ٩٤.
مخاطبان افزایش مییابد؟
«ضرغامی» در حالی نسبت به آنچه «جبران مافات» نامیده، سخن گفته که عملکرد او در دوران ریاستش محل انتقادات زیادی بوده؛ بهخصوص پس از انتخابات ریاستجمهوری ١٣٨٨. عملکردی که باعث رویآوردن مخاطبان به شبکههای ماهوارهای فارسیزبان شد تا سازمانی که لقب «رسانه ملی» را بر خود دارد، از اعتماد کمتر مخاطبان برخوردار باشد. طبق آنچه سال ١٣٨٩ «پایگاه اطلاعرسانی ادارهکل روابطعمومی صداوسیما» در سال ١٣٩١ منتشر کرد مخاطبان صداوسیما در تهران، در سال ١٣٨٩ نسبت به ١٣٨٨، ١٠ درصد ریزش داشته و به همان نسبت مخاطبان شبکههای ماهوارهای با افزایش مخاطب روبهرو بوده.
طبق این گزارش «نظرسنجی صداوسیما در سال ۱۳۸۹ نشان میدهد که مخاطبان ماهواره در تهران، نسبت به یک سال گذشته افزایش معناداری پیدا کرده است. در سال ۸۹، ٤٥,٤ درصد از مردم تهران بیننده ماهواره بودند که نسبت به سال قبل از آن ۱۰ درصد رشد پیدا کرده است. از این مقدار ٤٠.٩ درصد بیننده شبکههای فارسیزبان بودهاند و ۱۴ درصد فقط شبکههای خارجی را تماشا میکنند. با وجود این ٥٠.٦ درصد از پرسششوندگان گفته بودند که ماهواره با فرهنگ ما سازگاری ندارد و ٣٤.٨ درصد مخالفت کردند و معتقد بودند که ماهواره منطبق با فرهنگ جامعه است».
حالا چند ماهی است که دومین رئیس سازمان هم بعد از ضرغامی مشغول به کار شده؛ «علیعسگری» در جلسه معارفهاش از آمادگی برای تعامل با سه قوه صحبت کرد و مخاطبان همچنان منتظرند تا با گذشت زمان، عملکرد او را با دوران «سرافراز» و «ضرغامی» و البته «لاریجانی» مقایسه کنند؛ مقایسهای که اگر نتیجه آن مثبت باشد، میتواند جبران سالهای گذشته باشد و اعتماد مخاطبان به «جامجم» بازگردد.
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]
صفحات پیشنهادی
ضرغامی پاسخ لاریجانی را داد/ از شما انتظار میرفت پشتیبان کارمندان صدا و سیما باشید
ضرغامی پاسخ لاریجانی را داد از شما انتظار میرفت پشتیبان کارمندان صدا و سیما باشید رئیس اسبق سازمان صداوسیما گفت حداقل اعتبار مورد نیاز رسانه ملی برای انجام فعالیتهای ابلاغی 3260 میلیارد تومان و 162میلیون یورو است به گزارش نامه نیوز هفته گذشته علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسپاسخ ضرغامی به سخنان لاریجانی
پاسخ ضرغامی به سخنان لاریجانی رئیس اسبق سازمان صداوسیما گفت حداقل اعتبار مورد نیاز رسانه ملی برای انجام فعالیتهای ابلاغی 3260 میلیارد تومان و 162میلیون یورو است کد خبر ۵۹۶۳۸۲ تاریخ انتشار ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳ ۴۹ - 10 June 2016 رئیس اسبق سازمان صداوسیما گفت حداقل اعتبار مورد نپاسخ لاریجانی به انتقاد قاضی پور درباره حقوق ها
پاسخ لاریجانی به انتقاد قاضی پور درباره حقوق ها رئیس مجلس گفت احتمالا گزارش دیوان محاسبات درباره حقوقهای بالا هفته آینده به مجلس ارائه میشود به گزارش نامه نیوز نادر قاضیپور نماینده مردم ارومیه در جلسه علنی امروز سهشنبه 25 خرداد خانه ملت در اخطار قانون اساسی گفت طبق اصل نانتقاد قاضیپور از حقوقهای میلیاردی در وزارت بهداشت/لاریجانی: دیوان محاسبات این مسئله را بررسی میکند
انتقاد قاضیپور از حقوقهای میلیاردی در وزارت بهداشت لاریجانی دیوان محاسبات این مسئله را بررسی میکند منتخب مردم ارومیه به حقوقهای نجومی برخی مسئولین در وزارتخانهها انتقاد کرد به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه طی تذکری بپاسخهای احسان شریعتی به انتقادها درباره شريعتی
پاسخهای احسان شریعتی به انتقادها درباره شريعتی احسان در را باز میکند و وارد دفتر جدید بنیاد میشویم سوسن هم در آستانه در ایستاده است خوشامد میگوید و به طرف میز شیشهای وسط سالن حرکت میکند تا گرد و خاک آن را با تکه پارچهای که در دست دارد بروبد آفتاب بوی رنگ تازه به مشامانتقاد تند از رای اصلاح طلبان به لاریجانی
انتقاد تند از رای اصلاح طلبان به لاریجانی روزنامه شرق با انتقاد از رای نمایندگان اصلاح طلب به لاریجانی نوشت حمایت برخی از اصلاحطلبان از لاریجانی ذات تفکر اصلاحطلبی را مخدوش میکند حیلِ دموکراتیک با مانیفست اصلاحطلبی که مهمترین رسالتش نقد بیرحمانه گذشته و روشنگری وضعیت موجپاسخ لاریجانی به تذکر نماینده کرمانشاه
یکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹ ۴۱ نماینده کرمانشاه اظهار کرد با گذشت چهار جلسه از مجلس شورای اسلامی علیرغم تأکید آییننامه داخلی مجلس هنوز زمانی برای نطق نمایندگان در نظر گرفته نشده است به گزارش خبرنگار ایسنا جهانبخش محبینیا طی تذکر آییننامهای خود در جلسه علنی امروز مجلس گفتانتقاد یک نماینده از نحوه اداره مجلس و پاسخ لاریجانی
در جلسه علنی امروز صورت گرفت انتقاد یک نماینده از نحوه اداره مجلس و پاسخ لاریجانی شناسهٔ خبر 3677605 - دوشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰ ۴۲ سیاست > مجلس نماینده مردم صومعهسرا نسبت به نحوه اداره جلسه و بیان مطالب غیرمرتبط توسط نمایندگانی که از هیأت رئیسه وقت میگیرند انتقاد کرد بهاحسان به انتقادها درباره دكتر علي شريعتي پاسخ داد
احسان به انتقادها درباره دكتر علي شريعتي پاسخ داد شرق در گفتوگویی با احسان شریعتی فرزند علی شریعتی آورده است به گزارش نامهنیوز احسان در را باز میکند و وارد دفتر جدید بنیاد میشویم سوسن هم در آستانه در ایستاده است خوشامد میگوید و به طرف میز شیشهای وسط سالن حرکت میکند تاپاسخ وزارتورزش به انتقاد نمایندهمجلس
پاسخ وزارتورزش به انتقاد نمایندهمجلس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان رویکرد اصلی این وزارتخانه را بر اساس دستور دکتر گودرزی توجه به تیم ها و ورزشکاران المپیکی ایران عنوان کرد به گزارش نامه نیوز با توجه به اظهارات نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی در انتق-
سیاسی
پربازدیدترینها