تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827047366




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه‌های مقابله با شایع‌ترین سانحه طبیعی در ایران


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
راه‌های مقابله با شایع‌ترین سانحه طبیعی در ایران
راه‌های مقابله با شایع‌ترین سانحه طبیعی در ایران معاونت آموزش، پژوهش و فن آوری جمعیت هلال احمر راه‌های مقابله با شایع ترین سانحه طبیعی در ایران را تشریح کرد.


به گزارش فرهنگ نیوز، معاونت آموزش، پژوهش و فن آوری جمعیت هلال احمر اعلام کرد: سیل یکی از شایع‌ترین سوانح طبیعی در ایران و بسیاری از کشورهای جهان است.
 
این سانحه طبیعی و آسیب هایی احتمالی آن همچون جراحت و بیماری ، سو تغذیه ، فشارهای روحی روانی و حتی مرگ از تهدید گران مهم زندگی مردمان  در شهرها و روستاها هستند.
 
اما آنچه از این بلایا فاجعه می سازد نداشتن آگاهی یا اگاهی اندک مردم برای مقابله پیشگیری از تـأثیرات  سو سوانح طبیعـی بـر ارکـان تندرستی، اقتصادی و محیطی است.
 
در کشور ما بارندگی شدید و ناگهانی و طغیان فصلی رودهای پراکنده از مهم‌ترین دلایل وقوع سیل به شمار می رود و براساس آخرین گزارش سازمان امداد و نجات هلال احمر ایران از 19 فروردین ماه تا چهارم اردیبهشت ماه سال 95 ، چهار نفر به دلیل طغیان رودخانه در استان های لرستان و ایلام جان خود را از دست دادند.
 
تیرماه سال 94 بارندگی شدید،‌ توفان و رعد و برق در تهران، موجب جاری شدن سیل در مناطق 5و 22  این شهر شد و ضمن خسارات به روستاهای واریش و وردیج در منطقه کن و سولقان شش کشته برجای گذاشت.
 
سیل ها به دلایل مختلف ایجاد می شوند برخی حاصل یک فرایند تدریجی بوده و در یک بازه زمانی چند روزه ایجاد می شوند ، اما اغلب سیل ها برق آسا و ناگهانی بوده و بدون هیچ علایم قابل مشاهده ای و حداکثر در چند دقیقه رخ داده و به صورت ستونی خروشان از آب به همراه صخره های سنگی ، گل و لای و خار و خاشاک حضور خود را اعلام می کنند.
 
برخی سیل ها نیز به علت ترک خوردگی یا شکاف در دیواره یک آب بند یا لنگر گاه نیز ایجاد می شود که این نوع بسیار خطرناک و مخرب است.
 
خودداری از ساخت و ساز در حریم سیل ،‌ در ارتفاع قرار دادن آب گرمکن ها،‌ پنل برق و موتور خانه در ارتفاع، استفاده از شیو ه هایی برای جلوگیری از برگشت آب سیل به داخل فاضلاب محل سکونت و استفاده از مصالحی مناسب برای جلوگیری از نفوذ آب مواردی است که پیش بینی آن ها خسارات مالی و جانی سیل را کاهش می دهد.
 
البته مسئولان نیز باید نسبت به خطرات ناشی از سوانح آگاهی کافی داشته باشند و از دادن مجوز ساخت و ساز در کنار رودخانه ها جلوگیری کنند.
 
در صورت افزایش امکان وقوع سیل باید برای کسب اطلاعات در مورد سیل به اخبار رادیو و تلویزیون گوش داد ، فوری به نواحی مرتفع پناه برد و منتظر دستور العمل مسئولین ماند، وضع جویبارها، آبگذر ها و دره های اطراف خانه را مورد توجه قرار داد ،‌قبل از ترک خانه باید از امنیت آن مطمئن شد و تا حد امکان وسایل شخصی خارج از خانه را داخل برد و اگر ممکن است وسایل مهم و ارزشمند را طبقات بالا جای داد.
 
بستن دریچه اصلی آب و ورودی گاز ،‌جدا کردن وسایل برقی از جریان برق،‌ دست نزدن به وسایل برق و پریزهای خیس ، راه نرفتن در آبی که جریان دارد(15 سانتی متر آب ارتفاع انسان را بر هم می زند)،‌ استفاده از چوب دستی در هنگام حرکت در آب برای اطمینان از استحکام مسیر از جمله کارهایی است که خطرات ناشی از سیل را کاهش می دهد.
 
نگه داری و قرار دادن رادیوی باتری دار ، چراغ قوه با باتری ، کیف کمک هـای اولیـه ،‌ آب خوراکی و غذای کنسرو شده در یک ساک مناسب می تواند در صورت بروز سیل جان شما و خانواده‌تان را نجات دهد.
 
تهیه کیـسه های شن در مناطق سیل خیز جهت جلوگیری از ورود آب به منازل مسکونی ضروری است.
 
علاوه بر افزایش آگاهی مردم نسبت به بروز سیل و راه‌های مواجه با آن، توجه به مساله بیمه سیل برای جبران بخشی از خسارات ایجاد شد و آلام خانواده های سیل زده نیز اهمیت دارد.
 
در این زمینه می‌توان از سازمان های بیمه گر که در اغلب شهرها شعبه دارند، نسبت به تهیه بیمه اقدام کرد.

منبع: فارس


95/3/29 - 12:49 - 2016-6-18 12:49:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن