تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833231661
اینکه میگویند برجام هیچ دستاوردی نداشته سخنی نادرست است
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اینکه میگویند برجام هیچ دستاوردی نداشته سخنی نادرست است
معاون اول رئیسجمهور گفت: متاسفانه عدهای با بی انصافی و قضاوتهای ظالمانه این گونه مطرح میکنند که دولت پس از اجرای برجام هیچ دستاوردی نداشته که البته سخنی نادرست است.
به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، اسحاق جهانگیری عصر امروز (دوشنبه) در نشست با فعالان اقتصادی، با اشاره به بازدید اخیر خود از شرکت های سام الکترونیک و کروز که به صورت سرزده انجام شد، اظهار داشت: برای دولت هیچ فرقی نمی کند که مالک واحدهای تولیدی و بنگاه های بخش خصوصی چه کسی است. دولت معتقد است که باید از بخش خصوصی واقعی و واحدهای تولیدی کشور حمایت شود چراکه همه فعالان بخش خصوصی برای دولت مورد احترام هستند.
معاون اول رییس جمهور تاکید کرد: هم اکنون در حالیکه حدود 700 هزار واحد کوچک و بزرگ تولیدی در سراسر کشور مشغول فعالیت هستند، نباید به بهانه اینکه برخی از واحدهای تولیدی با مشکل مواجه هستند، فضای ناامیدی و یاس در جامعه پراکنده شود. البته دولت برای حل مشکلات این واحدها نیز برنامه ریزی لازم را انجام داده و رفع مسائل آنها را با جدیت دنبال می کند.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی بار سنگینی در اقتصاد کشور بردوش دارد و با موانع مختلفی نیز مواجه است خاطرنشان کرد: بخش خصوصی باید به دنبال ایجاد فضای مثبت و امیدوار کننده باشد و در جهت به حرکت درآوردن چرخ اقتصاد کشور گام بردارد.
معاون اول رییس جمهور افزود: بخش خصوصی و فعالان اقتصادی با دو گروه از مسائل روبرو هستند که یک بخش عوامل درون بنگاهی همانند نحوه مدیریت و ساختار مالی و سایر مسائل درون بنگاهی است و موضوع دیگر عوامل محیطی و بیرونی نظیر مسائل سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی جامعه است.
جهانگیری ادامه داد: در بخش اقتصادی مهمترین موضوع و اولویت برای دولت ایجاد و تداوم ثبات در اقتصاد کشور است تا بنگاه داران و فعالان اقتصادی بتوانند آینده و شاخص های اقتصاد کشور را پیش بینی کنند و بر اساس آن فعالیت های خود را انجام دهند.
وی با یادآوری اینکه دولت تدبیر و امید از ابتدا تلاش کرد تا در فضای اقتصادی کشور ثبات حاکم شود و شاخص های اقتصادی برای بخش خصوصی قابل پیش بینی باشد افزود: خوشبختانه با تلاش های دولت این موضوعات تا حدی به نقطه قابل قبول رسیده و بنگاه های اقتصادی باید برای حل مسائل درون بنگاهی خود با سازمان های ذیربط تعامل داشته باشند.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه دولت دارای نیازها و هزینه های مختلفی است و بار سنگینی بر دوش دولت قرار دارد گفت: متاسفانه بودجه دولت بزرگ شده و به عنوان مثال بازنشسته شدن کارمندان هیچ باری را از دوش دولت بر نمی دارد زیرا کسانی که بازنشسته می شوند و از صندوق های بازنشستگی حقوق دریافت می کنند، در حقیقت از یک ردیف بودجه ای دولت به ردیف بودجه ای دیگر منتقل می شوند.
جهانگیری خطاب به فعالان و بنگاه داران اقتصادی کشور گفت: شما به عنوان کسانی که بصورت مستقیم در میدان اقتصادی کشور فعالیت دارید، باید پیشنهادات و راهکارهای مشخصی برای رونق بخشیدن به اقتصاد کشور ارائه دهید و انتظار دولت از شما این است که بصورت ریشه ای به مسائل بپردازید و برای اینکه اقتصاد کشور به حرکت درآید به دولت راهکار پیشنهاد کنید.
وی از فعالان اقتصادی خواست ایده ها و راهکارهایی که قابلیت اجرا داشته باشند را به دولت ارائه دهند و دولت را در حل مشکلات اقتصادی یاری کنند.
معاون اول رییس جمهور در ادامه با اشاره به سخنان فعالان اقتصادی و دغدغه های آنها، به موضوع قیمت ارز اشاره و خاطرنشان کرد: ساماندهی قیمت ارز جزو سیاست های قطعی دولت است و دولت تدبیر و امید از ابتدا تلاش کرد وضعیت چند نرخی بودن قیمت ارز را ساماندهی کند.
جهانگیری ادامه داد: در شهریور ماه سال 92 قیمت ارز دارای سه نرخی مرجع، مبادله ای و آزاد بود که پس از استقرار دولت یازدهم، به سرعت تصمیم گرفتیم که قیمت ارز مرجع و مبادله ای یکی شود و در مرحله بعد نیز باید قیمت ارز مبادله ای و آزاد یکسان گردند.
وی با بیان اینکه دولت برای تک نرخی شدن قیمت ارز تدابیری اندیشیده است گفت: دولت در تلاش است به گونه ای سیاست گذاری کند که در مقطعی که طرح تک نرخی شدن قیمت ارز را اجرا کرد، این طرح با موفقیت همراه شود و برای این منظور لازم است همه جوانب این طرح را بررسی کنیم تا مطمئن شویم که تک نرخی شدن ارز با موفقیت کامل اجرا خواهد شد.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه دولت مصمم است در سال جاری قیمت ارز تک نرخی شود، گفت: بانک مرکزی مسئول برنامه ریزی و تدوین این طرح شده و کارگروه های لازم را تشکیل داده است که امیدوارم به زودی نتایج مطلوب و جمع بندی این طرح ارائه شود.
جهانگیری یکی از پیش نیازهای اجرای طرح تک نرخی شدن ارز را دسترسی بانک مرکزی به منابع ارزی خود دانست و افزود: متاسفانه عده ای با بی انصافی و قضاوت های ظالمانه این گونه مطرح می کنند که دولت پس از اجرای برجام هیچ دستاوردی نداشته است که البته سخنی نادرست است. دولت در بسیاری از زمینه ها دستاوردهای قابل قبولی داشته است که یکی از آنها در بخش ارز است. البته در زمان مقتضی درخصوص وضعیت ذخایر ارزی کشور صحبت خواهم کرد و خواهم گفت که در گذشته چه بر سر ذخایر ارزی کشور آمده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود یکی از اولویت های مهم سال جاری را توسعه صادرات غیرنفتی عنوان کرد و افزود: دولت بسته حمایت از توسعه صادرات را ابلاغ کرده و البته نظرات و دیدگاه های فعالان اقتصادی و بخش خصوصی که می تواند به افزایش صادرات کمک کند نیز باید به این بسته اضافه شود.
معاون اول رییس جمهور یکی از برنامه های سال جاری دولت را افزایش حجم صادرات کالا و خدمات تا میزان ده میلیارد دلار عنوان کرد و گفت: بخش خصوصی و فعالان اقتصادی باید از این فرصت استفاده کنند و پیشنهادات مورد نظر خود را برای انجام اصلاحات لازم در سیاست ها و مقررات به دولت ارائه کنند تا بتوانیم به این هدف دست پیدا کنیم.
جهانگیری راه اندازی تولید را یکی از مهمترین اولویت های سال جاری دولت برشمرد و گفت: دولت اهتمام که دارد بنگاه های اقتصادی بتوانند با نشاط فعالیت کنند و منجر به رونق اقتصادی کشور شوند.
وی در ادامه با اشاره به برنامه واگذاری طرح های نیمه تمام عمرانی به بخش خصوصی به عنوان یکی دیگر از برنامه های دولت گفت: دولت در واقع می خواهد طرح های نیمه تمام را با قیمت صفر واگذار کند و بخش خصوصی می تواند پس از تکمیل این طرح ها و بهره برداری، آن طرح را به دولت بازگرداند و یا پس از مدت معینی این طرح را از دولت بخرد.
معاون اول رییس جمهور همچنین با تاکید بر لزوم بهبود فضای کسب و کار کشور، تحقق این امر را یکی از موضوعات مورد تاکید رییس جمهور دانست و افزود: برای بهبود فضای کسب و کار آیین نامه ای تدوین شده و البته دولت آمادگی دارد نظرات بخش خصوصی را نیز در این آیین نامه لحاظ کند.
جهانگیری تصریح کرد: مصوبات و آیین نامه های دولت هرجا که نیاز به اصلاح داشته باشد، اگر بخش خصوصی و فعالان اقتصادی نظرات و دیدگاه هایی داشته باشند که می تواند در پیشرفت کشور موثر شود، این نظرات را اعلام کنند تا دولت در مصوبات و آیین نامه ها آنها را لحاظ کند.
وی بهبود فضای کسب و کار را یکی از اولویت های قطعی دولت دانست و گفت: برای تحقق این موضوع تعداد زیادی از مجوزهای غیرضروری حذف شده و انتظار داریم فعالان اقتصادی دولت را در شناسایی مجوزهای غیرضروری و مقررات دست و پاگیر یاری کنند.
معاون اول رییس جمهور درخصوص فاینانس نیز گفت: ترجیح دولت این است که سرمایه گذاران خارجی با بخش خصوصی و فعالان اقتصادی مذاکره و همکاری داشته باشند و بخش دولتی حتی الامکان در این موضوع ورود نکند.
در این نشست رییس اتاق بازرگانی نیز به ارائه گزارشی از وضعیت بنگاه های اقتصادی پرداخت و گفت: مشکل نقدینگی، نبود بازار، مسائل مالیاتی، قوانین مزاحم و عدم توان رقابت از جمله مشکلات فعالان اقتصادی است و حل این مشکلات نیازمند تصمیمات قاطع و انقلابی است تا بتوانیم از مقطع فعلی عبور کنیم.
در ادامه این نشست برخی از فعالان اقتصادی نیز به بیان دغدغه ها و مسائل فراروی اقتصاد کشور پرداختند و پیشنهادات خود را در جهت بهبود فضای کسب و کار و رونق بخشیدن به اقتصاد کشور مطرح کردند.
۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]
صفحات پیشنهادی
محمدتقی رهبر: بی انصافی است که بگوییم تلاشهای دولت هیچ دستاوردی نداشته است
محمدتقی رهبر بی انصافی است که بگوییم تلاشهای دولت هیچ دستاوردی نداشته است سیاست > احزاب و شخصیتها - امام جمعه موقت اصفهان میگوید اثبات حقانیت ایران به جهانیان در مذاکرات هستهای نقطه قوت دولت یازدهم است اما در حوزه اقتصادی در حد انتظارات موفق نبوده است حجت الاسلبی انصافی است که بگوییم تلاشهای دولت هیچ دستاوردی نداشته است
بی انصافی است که بگوییم تلاشهای دولت هیچ دستاوردی نداشته است امام جمعه موقت اصفهان میگوید اثبات حقانیت ایران به جهانیان در مذاکرات هستهای نقطه قوت دولت یازدهم است اما در حوزه اقتصادی در حد انتظارات موفق نبوده است به گزارش نامه نیوز حجت الاسلام محمدتقي رهبر نماينده مجالس هفتممحمدتقی رهبر: بی انصافی است که بگوییم تلاش های دولت هیچ دستاوردی نداشته است - پایگاه خبری مجلس مازندران
مازندمجلس سیاست احزاب و شخصیت ها - امام جمعه موقت اصفهان می گوید اثبات حقانیت ایران به جهانیان در مذاکرات هسته ای نقطه قوت دولت یازدهم است اما در حوزه اقتصادی در حد انتظارات موفق نبوده است مازندمجلس حجت الاسلام محمدتقی رهبر نماینده مجالس هفتم وهشتم در گفت وگو با خبرآنلاین درمهمترین آثار برجام در چهار ماه گذشته/ موافقان و منتقدین چه میگویند؟
مهمترین آثار برجام در چهار ماه گذشته موافقان و منتقدین چه میگویند مهمترین آثار برجام برای کشور در طول چهار ماه گذشته را در این گزارش بخوانید به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان در سالهای اخیر توان مذاکره و دیپلماسی کشورمان در مذاکرات هستهای با قدرتهای جهدفمندی یارانهها هیچ باری از بودجه عمرانی کشور برنداشته است
یکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰ ۰۲ معاون مرکز پژوهشهای اسلامی مجلس اظهار کرد اقتصاد مقاومتی به منظور کاهش بار بودجه عمومی کشور ناشی از کسری بودجه اجرا شد اما در عمل هیچ باری از بودجه عمومی کشور برداشته نشد و در عین حال رقمی بیش از دو برابر بودجههای عمرانی در این سالها صرف پرداخت یابعیدینژاد:دستاوردهاي برجام هيچ بوده است؟
بعیدینژاد دستاوردهاي برجام هيچ بوده است مدیرکل سیاسی و امنیت بین الملل وزارت امور خارجه گفت تا اجرای کامل اهداف برجام و حذف تمامی موانع بانکی و مالی از پای نخواهیم نشست کد خبر ۵۹۶۴۷۳ تاریخ انتشار ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲ ۴۹ - 10 June 2016 مدیرکل سیاسی و امنیت بین الملل وزارت امایران تا اجرای کامل اهداف برجام از پای نخواهد نشست/ نفی دستاوردها را هیچکس باور نمیکند
بعیدینژاد نوشت ایران تا اجرای کامل اهداف برجام از پای نخواهد نشست نفی دستاوردها را هیچکس باور نمیکند مدیرکل سیاسی و امنیت بینالملل وزارتخارجه نوشت ایران تا اجرای کامل اهداف برجام و حذف تمامی موانع بانکی و مالی از پای نخواهد نشست و ابزارهای کافی برای اعمال فشار بر طرف مقابعلمالهدی: به رذلترین خلق خدا دست دادید، آخرش هم دیدید که برجام چه شد، حداقل الان برگردید / بعد از سه سال یک
علمالهدی به رذلترین خلق خدا دست دادید آخرش هم دیدید که برجام چه شد حداقل الان برگردید بعد از سه سال یک قدم هم برای اقتصاد مقاومتی بر نداشتهاید نمایندگان مجلس بدانند اگر از هر جناح و تباری از مردم رای گرفتند و به مجلس شورای اسلامی رفتند این مردم مقلد رهبر هستند و مدیریت ای1000 روز انتظار برای بهبود اوضاع کشور نتیجه نداد؛ از قطع روابط دولت ها تا برجامی که هیچ دستاوردی نداشت - پایگا
با وجود وعده های دولت برای حل برخی از مشکلات کشور در 100 روز با گذشت یک هزار روز این فعالیت دولت در کشور نه تنها مشکلاتی که قول حل شدن آنها از سوی دولت داده شده بود حل نشده بلکه مشکلات عدیده ای نیز به مشکلات مردم اضافه شده است به گزارش موج رسا 24 خرداد امسال مصادف با هزارمین راگر برجام نبود، فروش نفت در آینده نزدیک به صفر میرسید/در حوزه موشکی هیچ مذاکرهای با غرب نشده است
اگر برجام نبود فروش نفت در آینده نزدیک به صفر میرسید در حوزه موشکی هیچ مذاکرهای با غرب نشده است وزیر امور خارجه گفت اگر تحریم های نفتی ایران افزایش پیدا می کرد امروز فروش نفت به کمتر از 200 هزار بشکه رسیده بود و در آینده نزدیک به صفر می رسید به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی-
سیاسی
پربازدیدترینها