تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829640128




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیت‌الله مکارم‌: ثروتِ در خدمت جامعه عیب نیست


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: آیت‌الله مکارم‌: ثروتِ در خدمت جامعه عیب نیست
آیت‌الله مکارم‌شیرازی با اشاره به پیام ساده زیستی امیرالمومنین(ع) برای دولتمردان، گفت: امان از روزی که دولتمردان از جامعه فاصله بگیرند و زندگی‌های پرزرق و برق را انتخاب کنند و خود را متفاوت از مردم بدانند.
کد خبر: ۵۹۶۹۸۵
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۱ - 12 June 2016


آیت‌الله مکارم‌شیرازی با اشاره به پیام ساده زیستی امیرالمومنین(ع) برای دولتمردان، گفت: امان از روزی که دولتمردان از جامعه فاصله بگیرند و زندگی‌های پرزرق و برق را انتخاب کنند و خود را متفاوت از مردم بدانند.

به گزارش ایسنا، این مرجع تقلید در برنامه سخنرانی خود که از شبکه دوم سیما پخش شد، در ادامه بحث میانه‌روی و اعتدال در دعای مکارم الاخلاق، اظهار کرد: امام سجاد(ع) در بخش هجدهم این دعا به خداوند عرضه می‌دارد «من را بهره‌مند کن که همیشه در خط اعتدال قدم بردارم».

وی با تاکید بر اینکه گاهی اعتدال در عقاید، عمل و برنامه‌های فردی و اجتماعی است، تصریح کرد: خروج از خط اعتدال به خصوص در بحث عقاید همواره مشکل آفرین است.

این مرجع تقلید با اشاره به پیدایش دو گروه که بدترین ضربه‌ها را به اسلام  زدند، خاطرنشان کرد: یکی از آن دو گروه، «غلات» بودند که در حق علی(ع) غلو کردند و ایشان را تا پایه خدایی بالا بردند.

نظر صریح فقهای شیعه درباره غلوگویان

این مرجع تقلید به نظر صریح فقهای شیعه در مورد غلات اشاره کرد و گفت: فقهای ما با صراحت می‌گویند غلات کافر و نجس هستند و مسلمان نیستند؛ جالب است وهابی‌هایی که به عقیده بنده، سرمایه اصلی آنها دروغ و تهمت است شیعه را متهم به غلو می‌کنند در حالی که شیعه، غلات را کافر  و نجس می‌داند و در همه کتاب‌های فقهی این مسئله ذکر شده است اما دست از سخنان خود بر نمی‌دارند و بدترین ضربه را به وحدت مسلمین وارد می‌کنند.

وهابیت بزرگ‌ترین ضربه را به اسلام می‌زند

آیت‌الله مکارم‌شیرازی در ادامه افزود: گروه دوم ناصبی‌ها هستند و نمونه کامل آن وهابیت تندروست که داعش مولود آن است؛ این گروه حضرت علی(ع) و همه افراد را کافر می‌دانند و امروز بزرگ‌ترین ضربه را به اسلام وارد می‌کنند.

وهابیت آتش نزاع را در کشورهای اسلامی انداخته است

وی با تاکید بر اینکه ضربات افراط و تفریط در طول تاریخ فراموش شدنی نیست، گفت: وهابیت تمام کشورهای اسلامی را به مرکز آتش و نزاع میان مسلمین تبدیل کرده است.

این مرجع تقلید در ادامه به داستان دو برادر در یکی از خطبه‌های نهج البلاغه اشاره کرد و گفت: دو برادر به نام‌های علاء بن زیاد و عاصم بن زیاد در بصره زندگی می‌کردند که یکی در طرف افراط و دیگری در طرف تفریط بود؛ زندگی برادر اول سراسر زرق و برق بود و کاخ مجللی داشت در حالی که برادر دوم لباس خشن می‌پوشید و دنیا را رها کرده بود و در گوشه‌ای مشغول عبادت بود؛ هنگامی که امام علی(ع) با خبر شدند، برادر بزرگ بیمار است براساس وظیفه مسلمانی به عیادت وی رفت؛ حضرت هنگامی که کاخ مجلل علاء بن زیاد را مشاهده کردند به وی گفتند «این خانه با این عظمت به چه کار تو در دنیا می‏‌خورد، در صورتی که به خانه وسیعی در آخرت محتاج‏‌تری، ولی می‌توانی همین خانه وسیع دنیا را با پذیرایی از مهمان و صله رحم و ... وسیله‏‌ای برای رسیدن به خانه وسیع آخرت قرار دهی و از انحصار و مطامع شخصی و استفاده خودی خارج نمایی».

ثروت در خدمت جامعه عیب نیست

این مرجع تقلید افزود: سخن امیرالمومنین(ع) به علاء بن زیاد نشان می‌دهد که ثروت به تنهایی عیب نیست، البته مشروط بر آنکه در مسیر خدمت به جامعه باشد؛ از ثروت می‌توان در مسیر اعتدال با ایجاد کارآفرینی و رونق تولید استفاده کرد.

آیت‌الله مکارم شیرازی به ادامه داستان علاء بن زیاد و عاصم بن زیاد پرداخت و گفت: علاء بن زیاد به امیرالمومنین(ع) گفت «برادری دارم که چهره تارکان دنیا را به خود گرفته و دائم مشغول عبادت است»؛ حضرت علی(ع) در جمله تندی خطاب به عاصم بن زیاد گفتند «ای دشمن جان خود، شیطان عقل تو را ربوده است، چرا به زن و فرزند خویش رحم نکردی؟ آیا تو خیال می‏‌کنی خدایی که نعمت‌های پاکیزه دنیا را برای تو حلال و روا ساخته ناراضی می‏‌شود از این که تو از آنها بهره ببری؟»

وی افزود: عاصم بن زیاد در پاسخ به امام علی(ع) گفت «من به شما اقتدا کردم و مشاهده می‌کنم که شما لباس ساده می‌پوشید و غذای ساده می‌خورید»؛ امیرالمومنین به وی فرمود «تو اشتباه می‏‌کنی، من با تو فرق دارم، من سمتی دارم که تو نداری، من در لباس پیشوایی و حکومت اسلامی هستم، وظیفه حاکم مسلمین وظیفه دیگری است، خداوند بر پیشوایان عادل واجب کرده که ضعیف‏‌ترین طبقات ملت خود را در مقیاس زندگی شخصی خود قرار دهند و آن طوری زندگی کنند که تهی‏دست‏‌ترین مردم زندگی می‏‌کنند».

دولتمردان باید زندگی ساده‌ای داشته باشند

وی با اشاره به پیام ساده زیستی امیرالمومنین(ع) برای دولتمردان، گفت: مسئولان باید زندگی خود را همچون انبوه جمعیتی که زندگی ساده‌ای دارند، بی زرق و برق کنند که در این صورت در جامعه نفوذ خواهند کرد و محبوبیت پیدا می‌کنند.

این مرجع تقلید تاکید کرد: امان از روزی که دولتمردان از جامعه فاصله بگیرند و زندگی‌های پرزرق و برق را انتخاب کنند و خود را متفاوت از مردم بدانند.

همه باید در خط اعتدال علوی گام برداریم

این مفسر برجسته قرآن کریم در پایان خاطرنشان کرد: ان‌شاءالله از افراط و تفریط برحذر باشیم و در خط اعتدال امیرمومنان علی(ع) حرکت کنیم.

 






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن