تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترین کارها در نزد خدا نماز به وقت است ، آنگاه نیکی به پدر و مادر ، آنگاه جنگ در را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816788907




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بلایی که «خوددرمانی» برسر کشور آورد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بلایی که «خوددرمانی» برسر کشور آورد
دبیر کمیته کشوری تجویز و مصرف منطقی داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به افزایش مقاومت میکروبی نسبت به آنتی‌بیوتیک‌ها در کشور گفت: خوددرمانی مهمترین عامل ظهور باکتری‌های مقاوم است.
فاطمه سلیمانی با اشاره به اینکه آنتی‌بیوتیک‌ها و باکتری‌ها موجودات هوشمند زنده‌ای هستند که وقتی در مقابل ناسازگاری‌ محیطی قرار می‌گیرند، عکس‌العمل نشان می‌دهند، اظهار داشت: به‌بیان دیگر تغییرات ژنتیکی که در باکتری‌ها رخ می‌دهد، باعث مقاوم شدن آنها و ظهور اشکال مقاوم به آنتی‌بیوتیک‌ها می‌شود.

دبیر کمیته کشوری تجویز و مصرف منطقی داروی سازمان غذا و دارو ادامه داد: کشف این مواد، کمک بزرگی به علم پزشکی کرده و در سالیان اخیر جان انسان‌های زیادی را نجات داده است.

سلیمانی عنوان کرد: هنگامی که در سال‌های ابتدایی قرن بیستم آنتی‌بیوتیک‌ها کشف شد و عوامل عفونت را از بین برد همه خوشحال بودند، اما واقعیت این است که از همان اواسط قرن بیستم، که مصرف کلینیکی آنتی‌بیوتیک‌ها آغاز شد، چند سال پس از ظهور میکروب‌های مقاوم دانشمندان را بر آن داشت تا آنتی‌بیوتیک‌های جدیدی را به‌وجود آورند.

وی افزود:  این روند منجر به شروع مسابقه‌ای برای تولید آنتی‌بیوتیک‌های جدید و ظهور میکروب‌های مقاوم نسبت به آنتی‌بیوتیک‌ها شد که تا امروز ادامه یافته است، اما آنچه به‌شدت دانشمندان را نگران کرده است، بی‌اثر شدن آنتی‌بیوتیک‌ها در درمان برخی از بیماری‌های عفونی است.

سلیمانی تصریح کرد: در واقع مقاومت میکروب‌ها نسبت به آنتی‌بیوتیک‌ها پدیده‌ای است جهانی که خاص هیچ کشوری نیست اما همه مردم جهان مسئول محافظت از آنتی‌بیوتیک‌های باقی‌مانده هستند.

این مقام مسئول گفت: خوددرمانی یکی از عوامل مهم در ایجاد و ظهور باکتری‌های مقاوم است، زیرا نه‌‌تنها درمان درست انجام نمی‌‌پذیرد، بلکه امکان ظهور باکتری مقاوم هم در میانه مسیر درمان به وجود می‌آید.

دبیر کمیته کشوری تجویز و مصرف منطقی داروی سازمان غذا و دارو در ادامه به ایفدونا گفت: نشانه بیماری ممکن است دو یا سه روز پس از درمان از بین برود، اما این عامل دلیلی بر خاتمه روند درمان با آنتی‌بیوتیک نیست.

سلیمانی اظهار کرد: اگر آنتی‌بیوتیک به‌درستی مصرف نشود، فقط باکتری‌های حساس را از بین می‌برد و تعدادی را در محل درگیر باقی می‌گذارد که منجر به رشد دوباره باکتری مقاوم و بروز عفونت ثانویه در همان محل می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات اصلی ایجادشده این است که آنتی‌بیوتیک‌ها در مصرف بی‌رویه میکروب‌های مفید در دستگاه‌های گوارش را هم از بین می‌برند. از سویی اگر آنتی‌بیوتیک به‌میزان کافی هم مصرف نشود، همچنین غلظت آن در سرم خون کاهش می‌یابد و فقط میکروب‌های مفید یا کمتر مقاوم از بین می‌رود و در واقع اجازه رشد برای باکتری‌های مقاوم صادر می‌شود.

دبیر کمیته کشوری تجویز و مصرف منطقی داروی سازمان غذا و دارو هشدار داد؛ مقاومت میکروبی نه‌تنها در ایران بلکه در تمام جهان شکل گرفته و در واقع از همان روزهای نخست تولید و مصرف آنتی‌بیوتیک در حال افزایش است.

منبع : تسنيم



تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن