واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: بررسی اوپل زفیرای 2017 (+عکس)
صفحه نمایشگر قسمت بالا و وسط کنسول زفیرا با یک مدل کاملا لمسی تعوض شده که باعث حذف تعداد زیادی دکمه از کنسول مرکز میشود.
تطبیقپذیری استثنایی و راحتی مطلوب از ویژگیهای "اوپل زفیرا"ی بود که در سال 1999 توسط کمپانی مادردر روسلزهایم، در حرکتی انقلابی و در قالب یک خودروی 7 صندلی رونمایی شد. از آن تاریخ به بعد اوپل حدود 2.7 میلیون از این خودروها را به فروش رسانده است. این خودرو بیشتر مورد توجه خانوادهها و حرفهایهایی بود که خواستار خودرویی لوکس،راحت و بزرگ برای سفرهایشان بودند.
به گزارش گروه خودروی عصر ایران در سپتامبر سال جاری زفیرای جدیدی برای فروش در دسترس مشتریان قرار میگیرد، که نه تنها ویژگیهای اجداد خود مانند 7 صندلی ارگونومیک، جایگاه حمل دوچرخه، نرمی در حرکت و تعدیل تطبیقی را دارد بلکه، از طراحی داخلی و خارجی جذاب، فناوریهای ارتباطی در محیطی بزرگ بهرهمند شده است. آخرین نسل سامانه اطلاعاتی اوپل با نام اینتلی لینک با سامانه "کارپلی اپل" و "اتو" اندروید سازگار است و برای دوستان و خانواده ارتباط مطلوبی را در جادهها ارائه میدهد. علاوه بر این اوپل چراغ های جلوی تطبیقی LED را برای بخش چراغهای خود معرفی کرده تا بار دیگر راحتی سفر را برای راننده و سرنشینان در جاده و بزرگراهها افزایش دهد.
طراحی جدید لامپها و جلو پنجره مشبک با طراحی نامتقارن، مدل جدید زفیرا را بیشتر شبیه اسپورتها کرده است. امتداد لامپهای جلو در راستای جلو پنجره وحدت گرافیکی چشم نوازی را شکل میدهد. چرخها نیز زیر گلگیرهای عضلانی و پهنتر واقع شدهاند.
طراحی نمای جلو زفیرا، مشخصات ویژه زیادی را از مدل موفق "آسترا" به ارث برده است و از این طریق زفیرا خود را به خانواده اوپلها نسبت می دهد. این خودرو تند و تیز، سریع، دقیق و مجهز از به چراغهای روزتاب است که معرف حرفهای و پیچیده بودن آن است.
پنل و تجهیزات داخلی این خودرو نیز به شکل کامل بازطراحی شده است. همه چیز در این خودرو خالصتر و شفافتر بوده و استفاده از تجهیزات داخلی نیز به مراتب آسان شده است.
فضای داخلی کابین خودرو کاملا بازطراحی شده و اینک سادهتر و شیکتر است. فضای داخلی نه تنها از نظر بصری چشمنوازاست، بلکه تمامی نمایشگرها و کنترلگرها را با دسترسی بهینه، کاربردی شدهاند. صفحه نمایشگر قسمت بالا و وسط کنسول با یک مدل کاملا لمسی تعوض شده که باعث حذف تعداد زیادی دکمه از کنسول مرکز میشود. این صفحه نمایشگر با یک نوار گالوانیزه U شکل قاب شده است. ابعاد صفحه نمایشگر حدود 17 سانتیمتر است و کیفیت نمایش و کار با آن با یک تبلت خوب برابری میکند. مجموعه فرمان با نمایشگرهای سه بعدی در مجموعهای کوچک و موثر و مجهز به کیسههای هوا مناسب به نظر میرسند. برای طراحی این مجموعه ویژگیهای ارگونومیک برای سرنشین جلو نیز به کار رفته است. اوپل دونسل آخر سامانه ارتباطی اینتلیلینک خود را برای مدل زفیرا ارائه میدهد که یکی از آنها مطابقت با سامنه اپلی "کار پلی" یا "اتو" اندروید است. در صورت تقاضای مشتریان سامانه "ناوی 950" اینتلی لینک نیز روی خودرو به منظور ناوبری آنی نصب خواهد شد.
سرنشینان و راننده در زفیرا از آرامش خوبی برخوردارند و این آرامش را مدیون صندلیهای اسپورت، ارگونومیک و قابل تنظیم در 6 حالت و سامانه کنسول چند منظوره هستند.
صندلیهای ردیف دوم به شکل هوشمندانهای تا میشوند تا در صورت لزوم سرنشینان در ردیف عقب به استراحت پرداخت. از طرفی میتوان صندلیها را به عقب یا کنار راند تا فضای مناسبی برای برای پاها مانند یک سدان فراهم شود. در صورت به همراه داشتن بار زیاد یا بزرگ نیز میتوان صندلیهای ردیف سوم راروی کف خودرو خواباند و حجم جدیدی از فضای بار را به وجود آورد. با جود این تفاسیر به نظر میرسد زفیرا بیش از یک خودرو خانوادگی است. طراحان اوپل نشان دادند خودرویی را برای سفرهای طولانی با فضایی آرام و راحت شکل دادهاند. سانروف و سقف شیشهای پانوراما در این خودرو سفارشی هستند. اگر صندلیهای ردیف دوم و سوم را تا کنیم با فضای باری حدود 1.860 لیتر مواجه خواهیم شد و این یعنی زفیرا، چیزی بیش از یک سفر راحت را ارئه میدهد. زفیرای جدید به دوربینهای جلو به عنوان یک سامانه کمک راننده مجهز شده است. این دوربینها در حال حرکت و با شناسایی فاصله و سرعت خودروهای جلو خطرات احتمالی را شناسایی کرده و آن را به راننده هشدار میدهند. در صورتی که سرعت خودرو بیش از 60 کیلومتر باشد سامانه هشدار فعال خواهد شد. یکی دیگر از ویژگیهای زفیرا در کاهش استرس، سامانه کنترل فعال کروز است که به وسیله رادارهای پشت جلو پنجره سرعت انتخاب شده را با احتساب فاصله از خودروی جلویی محاسبه کرده و بر حفظ آن میکوشد. به علاوه سرعت و فاصله در این گزینه توسط راننده روی حالات نزدیک، متوسط و دور تنظیم میشود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - 11 June 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]