تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833142981




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رحمانی فضلی:اقتصاد مقاومتی پاشنه آشیل کشور است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: رحمانی فضلی:اقتصاد مقاومتی پاشنه آشیل کشور است
وزیر کشور با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی در توسعه جامعه گفت: اقتصاد مقاومتی باید به فرهنگ عمومی و گفتمان غالب جامعه تبدیل و معنای درست آن برای مردم و فعالان اقتصادی تبیین شود.
به گزارش نامه نیوز، عبدالرضا رحمانی فضلی روز سه شنبه در نشست اقتصاد مقاومتی تبریز و در جمع مدیران دستگاه های دولتی در تبریز افزود: امروز منابع عمومی دولتی پاسخگوی نیازهای کشور نیست و اقتصاد مقاومتی امری حتمی و گریزناپذیر است.
وی گفت: اقتصاد مقاومتی پاشنه آشیل کشور است و دستیابی به رشد اقتصادی هشت درصد مستلزم تلاش همه جانبه برای تحقق برنامه ها و اهداف اقتصاد مقاومتی است.

وی با بیان اینکه ریل گذاری جدیدی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور در حال انجام است، تاکید کرد: بدیهی است که در این مسیر مشکلات و موانع زیادی وجود خواهد داشت و باید با ارایه ساز و کارهای جدی و پیگیری امور، موانع را از سر راه برداشت.

وزیر کشور ادامه داد: بر این اساس قرارگاه مرکزی اقتصاد مقاومتی در تهران شکل گرفته است و جلسه های مربوط به بخش های مختلف آن به صورت هفتگی برگزار می شود.
رحمانی فضلی افزود: علاوه بر آن دستگاه های دولتی نیز موظف شده اند تا مشکلات موجود بر سر راه تحقق اقتصاد مقاومتی را برطرف کنند.

وی خطاب به حاضران در نشست گفت: در مسیر رفع مشکلات و موانع پیش روی اجرای اقتصاد مقاومتی ملاحظه کاری نکنید و ایرادها را به صورت شفاف بیان کنید.
وی با اشاره به ضرورت گزارش دهی همه دستگاه ها از اقدام هایی که در زمینه اقتصاد مقاومتی انجام می دهند، گفت: مسئولان نهادها و دستگاه ها باید با جدیت و آینده نگری کارها را پیگری کنند و گزارش های خود را سر موقع ارایه دهند تا در آینده مجبور به توجیه اقدام های انجام نشده نشوند.

وزیر کشور، بازه زمانی اجرای برنامه های اقتصاد مقاومتی را به سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و دراز مدت تقسیم کرد و گفت: در بازه زمانی کوتاه مدت باید واحدهای تولیدی غیر فعال را فعال کنیم اما تشخیص اینکه چگونه می توان این کار را انجام داد، مهم است.
رحمانی فضلی با بیان اینکه بسترهای لازم برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در کوتاه مدت در کشور وجود دارد، تشریح کرد: باید دلایل غیرفعال شدن واحدهای تولیدی شفاف شود تا واحدهای غیر فعالی که شایستگی لازم را دارند، از کمک های لازم برخوردار شوند.

وی از طرح های نیمه تمام به عنوان یک چالش برای کشور یاد کرد و گفت: دکتر روحانی از ابتدای آغاز به کار دولت تدبیر و امید بر ضرورت واگذاری این طرح ها تاکید ویژه ای داشته اند.
وی تلاش برای تسریع در واگذاری طرح های نیمه تمام را یک ضرورت دانست و گفت: باید مواقب باشیم که واگذاری طرح های نیمه تمام به داستان اصل 44 گرفتار نشود که طی آن بسیاری از واحدها به ثمن بخس فروخته شد.

وی یادآور شد: البته ذات اصل 44 تصمیم درستی بود که در مسیر اجرا دچار مشکل شد .
وزیر کشور با بیان اینکه بسیاری از طرح های در حال اجرا ابتدا تملک سرمایه ای است اما بعد از بهره برداری، شکل جاری به خود می گیرد، اظهار کرد: این یک آفت و امری هزینه بر است و بر این اساس باید طرح های نیمه تمام به کسانی که کننده کار هستند، واگذار شود.
رحمانی فضلی همچنین ضرورت تفویض اختیار به نهادهای استانی از سوی نهادهای مرکزی را برای تسهیل در واگذاری طرح های نیمه تمام ضروری دانست.

وی تاکید کرد: همه باید به فکر توسعه کشور در چارچوب اقتصاد مقامتی باشیم و تفکر اولویت دادن نهاد متبوع به منافع کشوری در این مسیر غیرقابل قبول است.
وی با بیان اینکه در تجهیز منابع داخلی به عنوان اولویت سرمایه گذاری در اجرای طرح های مختلف، ضعف داریم، گفت: بر این اساس ناگزیر از جذب سرمایه های خارجی هستیم.

وی با اشاره به ظرفیت های بالای استان ها، این سوال را مطرح کرد که چرا هر استان نباید یک صندوق توسعه داشته باشد و بانک های عامل آن نتوانند یک هلدینگ قوی تشکیل دهند؟
وی با اشاره به سرمایه های ملی زمین مانده در بخش های مختلف اظهار کرد: به عنوان نمونه 12 هزار کیلومتر راه آهن در کشور وجود دارد که ارزش هر کیلومتر آن 70 میلیارد ریال بوده و این رقم نجومی دارایی در زمین مانده است.

وزیر کشور بر ضرورت تبدیل دارایی ها در کشور به سرمایه با رویکرد خلق ثروت به عنوان یکی از مصادیق تحقق اقتصاد مقاومتی تاکید کرد.
وی با بیان اینکه تاریخ درباره ما قضاوت خواهد کرد، گفت: همه باید تلاش کنیم تا برناهه های اقتصاد مقاومتی به خوبی اجرا شود و تحقق این امر مستلزم تبدیل به باور کردن فرهنگ اقتصاد مقاومتی در بین آحاد مردم است.

رحمانی فضلی یادآور شد: باید مفاهیم اقتصاد مقاومتی را خوب تفهیم و برای مسئولان دوره های آموزش توسعه همراه با ارایه مدل های موفق و نظریه های توسعه برگزار شود.
وی با بیان اینکه امروز با کمک عقل، علم و فن آوری از آب، خاک و هوا خلق ثروت می شود، گفت: خوشبختانه ما همه اینها را داریم و باید مفهوم توسعه و پیشرفت ملکه ذهن و دغدغه جانمان باشد.
وی با اشاره به ضرورت آموزش خلاقیت، نوآوری و تولید به کودکان در سنین پایین گفت: به عنوان مثال می توان زنگ اقتصاد مقاومتی در مدارس برگزار کرد.

وی تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی فرش قرمز نیست بلکه اشکال های آن زیاد است و باید با برداشتن موانع از سر راه از طریق هم افزایی، مسیر را با دقت و سرعت پیش برد.
وزیر کشور با اشاره به ضرورت احترام گذاشتن به سرمایه گذاران، توجه جدی به استقرار نظام رسیدگی به شکایت ها را ضروری دانست و گفت: یکی از مشکلات ما در نظام اجرایی عدم پیگیری است و برای رفع این مشکل باید برگزاری جلسه های تخصصی و نظام دقیق ارزیابی نهادینه شود.

وزیر کشور که جهت پیگیری فعالیت های مربوط به ستاد اقتصاد مقاومتی آذربایجان شرقی عصر روز دوشنبه وارد تبریز شده است، امروز نیز با فعالان اقتصادی و مدیران دستگاه های اجرایی این استان جلسه دارد.
آذربایجان شرقی با سه میلیون و 800 هزار نفر جمعیت و ظرفیت های بی بدیل اقتصادی در سال جاری به عنوان یکی سه استان الگوی کشور در زمنیه تحقق اقتصاد مقاومتی انتخاب شده است.




منبع: ایرنا

مطالب مرتبط
وزیر کشور به خبرنگاران خارجی: با تیتر درشت بنویسید؛ ایران، اروپا را به مبارزه با مواد مخدر جدی فراخواند
روحانی برای دیدار با مراجع وارد قم شد
وزیر کشور:بازشماری آراء شهر تبریز هنوز تمام نشده
واکنش وزیر کشور به فرد دستگیر شده در آلبانی
رحمانی فضلی: رضایت رهبری از گزارش های وزارت کشور
وزیر کشور:صدر تا ذیل پروژه پدیده شاندیز تخلف بود
ناجا پیگیر شناسائی عامل اقدام علیه مینو خالقی شد
اختیارات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در دو استان به وزیر کشور تفویض شد



۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن