تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، نيرنگباز، زيانبار و شكّاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871499793




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قالیباف: اگر دولت واگن بدهد روزانه ۱۰ میلیون‌نفر را با مترو جابه‌جا می‌کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: قالیباف: اگر دولت واگن بدهد روزانه ۱۰ میلیون‌نفر را با مترو جابه‌جا می‌کنیم
شهردار تهران گفت: تقریبا 38 درصد بودجه شهرداری تهران به صورت مستقیم به حوزه حمل و نقل عمومی اختصاص داشته است و 60 درصد نیز به صورت غیر مستقیم متوجه حمل و نقل عمومی بوده است. با این شرایط نمی دانم بر اساس کدام تحلیل، آمار و اطلاعات بعضا اینگونه به جامعه منعکس می شود که حمل و نقل، اولویت شهرداری تهران نبوده است؟

سرویس اجتماعی فردا: محمد باقر قالیباف، صبح امروز طی سخنانی در مراسم افتتاح ایستگاه خواجه عبدالله انصاری از خط سه متروی تهران، توجه به توسعه حمل و نقل عمومی شامل شبکه اتوبوسرانی، تاکسیرانی و خصوصا مترو را از اولویت های اصلی شهرداری تهران در یک دهه گذشته عنوان کرد و گفت: گاهی صحبت ها، تحلیل ها، یادداشت ها و اخباری را در بعضی از رسانه ها می بینیم که مطالب دقیق و کاملی نبوده و به دنبال آن هستند این طور به افکار عمومی منتقل کنند که حمل و نقل عمومی در اولویت نبوده است. این در حالی است که در یک دهه گذشته همیشه حمل و نقل عمومی اولویت اول شهرداری تهران بوده و هیچ گاه از اولویت خارج نشده است.

وی تصریح کرد: تقریبا 38 درصد بودجه شهرداری تهران به صورت مستقیم به حوزه حمل و نقل عمومی اختصاص داشته است و 60 درصد نیز به صورت غیر مستقیم متوجه حمل و نقل عمومی بوده است. با این شرایط نمی دانم بر اساس کدام تحلیل، آمار و اطلاعات بعضا اینگونه به جامعه منعکس می شود که حمل و نقل، اولویت شهرداری تهران نبوده است؟

شهردار تهران تاکید کرد: طبیعتا بخش قابل توجهی از بزرگراه ها، پل ها و تونل هایی که در شهر ساخته می شود به صورت غیر مستقیم در حوزه حمل و نقل عمومی محسوب می شوند اما حدود 38 درصد از بودجه شهرداری نیز به صورت مستقیم در توجه به مترو، اتوبوس و جا به جایی مسافر اختصاص یافته است.

قالیباف مجموعه تونل های احداثی شهر تهران در حوزه مترو را حدود 200 کیلومتر بیان کرد و گفت: در سال 84 تونل های شهری ما حدود 40 کیلومتر بوده است که نتیجه بیست و اندی سال تلاش بودهاست. در مقابل در طول ده سال گذشته بالغ بر 160 کیلومتر مترو ساخته شده و در حال بهره برداری است. در کنار این موضوع در حال حاضر بیش از 300 کیلومتر خط مترو نیز در دست ساخت است .

وی با اشاره به رکود، مشکلات اقتصادی و تعطیلی بسیاری از کارگاه ها در کشور تصریح کرد: مترو در تهران، مشهد، تبریز، شیراز و ... تفاوتی ندارد و در دیگر شهرها هم مترو ساخته می شود. ما در شهر تهران هر ماه یک ایستگاه را افتتاح کرده و هر سال چند ده کیلومتر مترو را به بهره برداری می رسانیم اما در بعضی شهرها نزدیک 15 سال است که مشغول ساخت مترو هستند ولی مترو یا به بهره برداری نرسیده یا میزان بهره برداری از خطوط مترو کمتر از 10 کیلومتر است. این نتیجه در اولویت بودن مترو، توجه و تلاش مجاهدانه و جهادی در این عرصه است.

قالیباف با اشاره به حفاری 500 متر تونل طی یک هفته در خط سه مترو تهران، گفت: سال گذشته در مقطع زیر اتوبان شهید صیاد شیرازی 500 متر حفاری در هفته را تجربه کردیم که واقعا کار سختی بود. خصوصا  آنکه شرایط آب و وجود قنات های متعدد، مشکلات زیادی را ایجاد می کرد.

شهردار تهران یادآور شد: در خط شش مترو تهران در هفته ای که گذشت، با تلاش مضاعف دوستان توانستیم به 880 متر حفاری و 680 متر لاینینگ در یک هفته برسیم. عزیزانی که در حوزه فنی کار کرده اند می دانند این رقم یک عدد استثنایی در فعالیت های عمرانی است. بگذریم که تهیه امکانات و تجهیزات این کار و تامین هزینه های مالی پروژه در شرایط سخت اقتصادی نیز بر مشکلات کار می افزاید.

وی تصریح کرد: در شرایطی که به هر دلیلی پشتیبانی نمی شویم و کمکی از دولت در این بخش به دست ما نمی رسد، همیشه به مردم شهر گفته ایم که متعهد هستیم هر ماه یک ایستگاه مترو را افتتاح کرده و هر سال خطوط مترو را گسترش دهیم. به این ترتیب امیدوارم همانطور که قول دادیم بتوانیم در سال 96 یکصد کیلومتر مترو را به شهر اضافه کنیم و مرز 300 کیلومتر مترو را در شهر به اتمام برسانیم.

قالیباف خاطر نشان ساخت: تهران هفت خط مترو دارد و در دوره چهارم شهرداری تهران و شورای شهر ما تمامی هفت خط مترو را به انتها خواهیم رساند تا همه شهر از این امکان استفاده کنند و بتوانیم عدالت توزیعی را در حمل و نقل با اولویت جنوب به شمال ایجاد کنیم.

شهردار تهران در ادامه به بیان اثرات توسعه مترو در کاهش آلودگی هوا پرداخت و گفت:هر مسافری که امروز از مترو استفاده می کند، 13 سنت صرفه جویی در حوزه سوخت و اقتصاد ملی دارد. اگر براساس بند «ق» که به تصویب مجلس رسیده است، از محل همین صرفه جویی سوخت به مترو پرداخت شود، کار با شتاب بیشتری ادامه پیدا می کند.

وی ادامه داد: هم اکنون ایستگاه خواجه عبدالله انصاری با یک معماری اسلامی و ایرانی ساخته شده است و تمامی تاسیسات فنی نیز در این ایستگاه وجود دارد. ما می توانیم هر دو دقیقه یک قطار به این ایستگاه اعزام کنیم اما الان به دلیل نبود واگن تا پیش از این سر فاصله حرکت قطارها در این خط  30 دقیقه بوده که هم اکنون به 15 دقیقه کاهش پیدا کرده است.

قالیباف تاکید کرد: حتی لازم نیست زیر ساخت ها را اضافه کنیم بلکه با همین زیر ساخت های فعلی می توانیم ظرفیت فعلی بیش از 3 و نیم میلیون نفر  جا به جایی مسافر با 200 کیلومتر خط مترو را به نزدیک 10 میلیون مسافر افزایش دهیم.

شهردار تهران با بیان اینکه باید در کنار فرهنگسازی، ظرفیت و امکانات را فراهم کرده و به درستی از آن استفاده کنیم، گفت: در این شرایط شرمنده مردم می شویم که وقتی قطار می ایستد ناگزیر می خواهند با فشار سوار قطار شوند.

وی سومین هدف توسعه مترو را کاهش ترافیک خصوصا در زمان های پیک ترافیکی شهر عنوان کرد و گفت: با توسعه مترو می توانیم این هدف را هم محقق کنیم. به همین جهت همه بسیج شدیم بتوانیم خطوط مترو را بسازیم و کار را به انتها برسانیم.

قالیباف در بخش دیگری از سخنان خود به ایستگاه میانی زباله در محله خواجه عبدالله انصاری اشاره کرد و گفت: ما روزانه باید هشت هزار تن زباله را از شهر جمع کنیم و گاهی در بعضی از مناطق دو – سه نوبت زباله را جمع آوری می کنیم. همچنین باید توجه داشت که امکان حمل زباله از مخازن به صورت مستقیم وجود ندارد و ما ناگزیر هستیم در یک نقطه دیگری این زباله ها را تخلیه کرده و مجددا بارگیری کنیم. به همین جهت این میزان زباله را سه بار پیاده و سوار می کنیم و در واقع 24 هزار تن زباله را در 24 ساعت تخلیه و بارگیری می کنیم.

شهردار تهران تاکید کرد: سیاست ما آن است که به سمت حذف ایستگاه های میانی برویم و یا نقاطی را انتخاب کنیم که به محل زندگی و خانه های شهروندان نزدیک نباشد. به همین جهت برای حل مشکل ایستگاه میانی زباله خواجه عبدالله انصاری هم با جدیت در شهرداری منطقه چهار تلاش می کنیم.

وی گفت: این کار با جدیت دنبال می شود و هنوز نمی توانیم زمان قطعی را برای آن اعلام کنیم اما همه تلاش خود را به کار می گیریم تا برای ایستگاه های میانی، خصوصا ایستگاهی که در حاشیه مترو خواجه عبدالله انصاری است، چاره اندیشی کنیم تا وسعت بیشتری برای توجه به حوزه حمل و نقل داشته باشیم.

به گزارش شهرنوشت قالیباف همچنین در بخش ابتدایی سخنان خود ضمن تشکر از تمامی دست اندرکاران و همکاران در حوزه حمل و نقل تهران و ساخت و بهره برداری مترو، ابراز داشت: این عزیزان مجاهدت خاموشی را در شهر انجام می دهند چرا که پر مشقت ترین کارها از سوی آنها صورت می گیرد اما مردم آن ها را نمی بینند و حتی وقتی از این امکانات استفاده می کنند، بعد از مدتی احساس می کنند وضعیت از پیش به همینگونه بوده است اما انگیزه عزیزانی که این تلاش را انجام می دهند آن است که خداوند مجاهدت آن ها را می بیند و مردم هم درک درستی از زحمات آن ها دارند. شهردار تهران با اشاره به زحمات ایجاد شده به منظور ساخت مترو برای بعضی از شهروندان تهرانی، از تمامی آن ها بابت این مشکلات عذرخواهی کرد.

قالیباف افزود: علاوه بر شهردار تهران، به عنوان یک شهروندی که در این محل زندگی می کنم  نیز باید به همکاران خدا قوت بگویم که امروز مترو به درب خانه ما و محله ما هم رسید.

تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - 06 June 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن