تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان ، در عالِمِ بى بهره از ادب بيشتر طمع مى كند تا عالِمِ برخوردار از ادب . پ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868938247




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فروش سؤالات امتحانات نهایی امسال در تلگرام!


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: فروش سؤالات امتحانات نهایی امسال در تلگرام!
امتحانات نهایی و هماهنگ سال ۹۵ حاشیه های زیادی همانند لو رفتن سئوالات و تجمع و اعتراضات دانش آموزان نسبت به سختی امتحانات را به همراه داشت.
کد خبر: ۵۹۴۸۲۹
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۶ - 05 June 2016


امتحانات نهایی و هماهنگ سال ۹۵ حاشیه های زیادی همانند لو رفتن سئوالات و تجمع و اعتراضات دانش آموزان نسبت به سختی امتحانات را به همراه داشت.

به گزارش مهر، کانال، گروه و صفحه های متعددی از اعتراض دانش آموزان در شبکه های مجازی راه اندازی شد که تجمعات دانش آموزان در آن جا ساماندهی می شود. جدا از کانال ها و گروه هایی که برای اعتراض به امتحانات نهایی راه اندازی شده اند، کانال هایی نیز با نام های فروش سوالات امتحانات نهایی در این میان به چشم می خورند که مدعی هستند سوالات امتحانات نهایی  دو ساعت پیش از آغاز امتحان به دست آنان می رسد.

کانال و صفحه هایی که سئوالات امتحانات نهایی را با مبلغ حداقل ۲۰۰ هزار تومان به فروش می رسانند و داوطلبانی که تمایل به خرید سئوالات لو رفته دارند باید با ریختن مبلغ از طریق کارت های شتاب اقدام کنند.





در این صفحات پیام هایی همچون «تنها پخش کننده اصلی خودمان هستیم و کسانی که سئوالات را از کانال دیگری می خرند عواقبش با خودشان هست»، «دوباره خبر بدی به دستم رسید که نشان می دهد که احتمال آمدن سئوالات به ۳۰ درصد رسیده که غیرقابل تحمل است و به تک تک شماها حق می دهم ناراحت شوید». «گول پیج های دیگر را نخورید، صبح بین ساعت ۶ تا۷:۳۰ اگر خبری شد در کانال گفته می شود»، «واسطه اول چهارم ما را سر کار گذاشته ولی الان در حال صحبت کردن با واسطه دوم حوزه هستم، انشاالله که بتونه فوقش تا فردا سئوال ها را تحویل دهد»، «قیمت سئوال ها هنوز مشخص نیست و این مسئله وابسته به واسطه ما در حوزه است ولی چیزی در حدود ۲۰۰ هزار تومان می باشد» « فقط سئوال داریم و پاسخنامه موجود نیست»، «طبق آخرین صحبت من با واسطه حوزه احتمال آمدن سئوال۹۰ درصد است ». «دوستان دیدید سئوالات ادبیات همونی بود که بهتون دادم و درست بود» آمده است.






یکی دیگر از نکاتی که در این کانال ها جالب توجه است، دعوت دانش آموزان به تجمع و اعتراضات است، در کنار ادعای فروش سئوالات، دانش آموزان را به شرکت در تجمعات و نترسیدن از اعتراضات دعوت می کنند.

در کنار این کانال ها، گروه های تلگرامی دانش آموزی نیز وجود دارد که روزانه بیش از هزاران پیام رد و بدل می شود و در میان پیام هایی که ارسال می کنند پیگیری خرید سئوالات نیز به چشم می خورد. و چه دختران و پسران سوم دبیرستانی که در حاشیه این اعتراضات از طریق شبکه های اجتماعی یا تجمعات با هم آشنا شده اند و در میان هزاران پیام بی محتوایی که به یکدیگر می دهند می توان پیگیری جدی دانش آموزان را برای خرید سئوالات و تجمعات دید.

در این ارتباط؛ عبدالرسول عمادی رئیس سنجش وزارت آموزش و پرورش به شدت لو رفتن سئوالات را تکذیب می کند و به خبرنگار مهر می گوید: این کانال ها و صفحات کاملا شیادی است و از شرایط زمان امتحانات دانش آموزان سوءاستفاده می کنند. امتحانات از ضریب امنیت بالایی برخوردار هستند و احتمال  لو رفتن سئوالات صفر است.

همچنین شائبه هایی مبنی بر لو رفتن سئوالات آمادگی دفاعی نیز وجود دارد. امتحانی که نهایی نیست و به صورت هماهنگ استانی برگزاری می شود و تنها نیمی از نمره آن به صورت کتبی بوده است.






در این باره نیز سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران تاکید می کند: با قاطعیت اعلام می کنم که سئوالات آمادگی دفاعی لو نرفته است و بحث هایی که مبنی بر لو رفتن این سئوالات در شبکه های اجتماعی وجود دارد، شایعه است و  برخی سایت ها نیز بر این شایعه دامن می زنند.

وی تصریح کرد: هیچ مستندی بر لو رفتن سئوالات امتحانی آمادگی دفاعی وجود ندارد.

ثقفی تصریح کرد: طبق قانون، امتحان داخلی هماهنگ استانی با تصمیم شورای عالی امتحانات اداره کل و مدیرکل آموزش و پرورش انجام می گیرد و شیوه امتحان گیری نیز با تصمیم این شورا صورت گرفته شده است.

همچنین رسول پاپایی معاون اطلاع رسانی وزارت آموزش وپرورش به خبرنگار مهر می گوید: با توجه به فراگیر شدن شبکه اجتماعی و حضور پررنگ دانش آموزان و اولیا در این شبکه ها به ویژه در کانال های تلگرام، عده ای شیاد و فرصت طلب برگزاری امتحانات را فرصتی مناسب دیده اند که تحت عناوینی مانند فروش سئوالات نهایی با مبالغ زیاد دست به سودجویی و سوءاستفاده از امتحانات بزنند.

وی افزود: از آنجا که سئوالات امتحانات نهایی سراسری از ضریب امنیت بالایی برخوردار هستند کسانی که به هشدارهای مرکز اطلاع رسانی و مسئولان در خصوص عدم اعتماد به این گونه وعده ها و اخبار بی توجهی کرده اند مشاهده می کنند که وعده این کانال ها و شبکه های مجازی کذب و دروغ و جعلی بوده است.

وی تاکید کرد: به دانش آموزان و اولیا توصیه می شود با توجه به ضریب امنیتی بالای سئوالات نهایی سراسری، فریب شبکه های سودجو و فرصت طلب را نخورده و به وعده های کذب و اخبار این چنین اعتماد نکنند .آموزش و پرورش هم با توجه به فراوانی مخاطبان و تاثیرگذاری این دستگاه مهم از طریق مراجع ذی ربط با این متخلفان برخورد خواهد کرد.

پاپایی تصریح کرد: انتظار می رود اولیا و دانش آموزان هم از بازنشر این گونه اخبار کذب خودداری کنند و اصحاب رسانه ضمن آکاهی بخشی به جامعه مخاطبان در خصوص این گونه شیادی ها و فرصت طلبی ها در فضای مجازی به مدد آموزش و پرورش بیایند.

به هر روی؛ پایان سال تحصیلی ۹۴-۹۵ حاشیه های زیادی را به همراه داشت ولی شک این حاشیه ها تا پایان امتحانات ادامه خواهد داشت و همچنان شاهد گسترش صفحه ها و کانال های مختلف و سودجو خواهیم بود که هدفی جز سوء استفاده از شرایط دانش آموزان ندارند. انتظار می رود حراست وزارت آموزش وپرورش و پلیس فتا جدی تر به این موضوع وارد شوند. تمام اطلاعات این افراد با شماره کارت و حساب هایی که در شبکه های اجتماعی بازنشر می کنند به راحتی قابل دسترس است که می توان با آنان برخورد کرد چراکه در حال حاضر تنها کسی که در این میان زیان مالی، علمی و روحی می بیند دانش آموز است که ممکن است در برخی از موارد جبران ناپذیر باشد.






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن