تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):خدايا به تو پناه مى برم از اين كه باطل را بر حق ترجيح دهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845805048




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نظرات دانشمندان از قدیم الایام در مورد کاهش وزن


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:

Why-Our-Culture-Is-Obsessed-With-Thinness-160942185


عقاید مختلف دانشمندان در مورد لاغری و کاهش وزن چیست نظر آن ها از قدیم الایام در مورد کم کردن وزن و راه و روش ها و پیامدهای خوب و بد آن را با زمان حال مقایسه کرده ایم
 نکات رژیم غذایی و پیشنهادات متخصصان سلامت در خصوص تناسب اندام همواره در حال تغییرند. البته این امر به دلیل افزایش تدریجی منابع در دسترس محققان و ماهیت تحقیقات بلندمدت، فرآیندی طبیعی محسوب می‌شود.

گاهی مشاهده می‌شود که متخصصان سلامت تغذیه در یک زمان خوردن غذایی را منع می‌کنند، اما همان غذا در زمانی دیگر از سوی آنان پیشنهاد می‌شود! در چنین حالتی افراد در حالت بلاتکلیفی قرار گرفته و نمی‌دانند کدام اقدام درست است.



در این بخش مروری به مطالعات سه سال اخیر در مورد مسئله کاهش وزن داشته‌ایم تا نتایج تحقیقات جدید معرف حضورتان قرار گرفته و موارد ضد و نقیض مرتبط با آن‌ها تا حدودی برطرف شوند. البته فراموش نکنید، موضوع کاهش وزن و راهکارهای مرتبط با آن ممکن است بین افراد مختلف کمی متفاوت باشد.

مورد اول
عقیده دانشمندان در گذشته: رژیم و ورزش باعث کاهش وزن می‌شوند
اکنون: فرقی نکرده است. تنها این مورد به جمله بالا اضافه شده است: «مشاوره حضوری با متخصص نیز باید صورت گیرد».

در سال 2013، انجمن “سلامت قلب آمریکا” و دانشکده “مطالعات قلب در آمریکا” رهنمودهایی را برای درمان اضافه وزن منتشر کرد. البته پیش از آن، رهنمودهای مشابه در سال 1998 انتشار یافت. موسسات یاد شده برای تدوین راهکارهای مقابله با چاقی 133 تحقیق کلینیکی را به انجام رساندند.

رژیم‌های غذایی صحیح و ورزش به عنوان موثرترین راهکارهای جلوگیری از اضافه وزن از همان سال 1998 مطرح شد. تفاوت گزارش سال 2013 در این است که تاکید فراوانی بر مشاوره‌های حضوری با متخصصان رژیم غذایی شده است. در این مشاوره‌ها رژیم‌های غذایی صحیح و ابزار مناسب در اختیار افراد قرار می‌گیرد.

مورد دوم
در گذشته: روزی سه وعده غذا میل کنید
اکنون: هر زمان گرسنه شدید، غذا بخورید
این ایده که مردم باید فقط روزی سه وعده غذا بخورند ریشه در قاره آمریکا دارد. گفته می‌شود اروپایی‌های ساکن آمریکا غذا خوردن را محدود به زمان‌های خاصی می‌کردند در حالی که سرخپوستان هر زمان که تمایل داشتند، غذا می‌خوردند. اشتها چارچوب زمانی خاصی ندارد، به طوری که گرسنگی بین صبحانه و ناهار چندان عجیب نیست.

به تازگی دانشمندان اعلام کرده‌اند خوردن صبحانه‌ای سنگین به منظور سرکوب کردن گرسنگی تا زمان ناهار کار اشتباهی است. علاوه بر آن تحقیقات جدید نشان می‌دهند عمل گرفتن روزه در صورتی که به صورت پراکنده و دوره‌ای صورت گیرد، در کاهش وزن موثر خواهد بود. این در حالی است که مطالعه بر روی حیوانات نشان داده است کاهش کالری مصرفی به میزان 30 تا 40 درصد باعث افزایش عمر به میزان یک سوم یا بیشتر می‌شود.

مورد سوم
در گذشته: باشگاه بدنسازی را ترک کنید
اکنون: در مدتی کوتاه به تناسب اندام دست یابید
تحقیقی نشان می‌دهد بدنسازی تاثیر بیشتری در کاهش وزن نسبت به دویدن، دوچرخه‌سوار و پله‌نوردی دارد. توجه کنید هر تمرین ورزشی در کاهش وزن موثر است، اما چنان‌چه با کمبود زمان مواجه‌اید، تمرینات فشرده بدنسازی برای شما چاره‌ساز است.

مورد چهارم
در گذشته: پرخوری باعث اضافه وزن می‌شود
اکنون: پرخوری علاوه بر اضافه وزن باعث تغییراتی در مغز می‌شود
تحقیقات اخیر نشان می‌دهند خوردن غذاهای پرچرب باعث ورود سلول‌های متورم به هیپوتالاموس می‌شود. این اتفاق نیز منجر به سر ریز شدن نورون‌ها و بروز آسیب‌های عصبی می‌شود.

پس از این‌که عصب‌ها آسیب دیدند، کارکرد هورمون‌های محرک گرسنگی لپتین و گرلین و در نتیجه سوخت و ساز طبیعی بدن تحت تاثیر قرار می‌گیرند. با وجود این‌که بعضی از آسیب‌ها ممکن است تبعات جدی و دائمی در بر داشته باشد، در اکثر موارد با کاهش کالری مصرفی و حذف غذاهای چرب می‌توان از پیشرفت آن‌ها جلوگیری کرد.

مورد پنجم
در گذشته: کاهش وزن با رویکرد حذف مواد غذایی
اکنون: کاهش وزن با رویکرد افزودن مواد غذایی
بسیاری از رژیم‌های غذایی موفق بر راه‌حل‌های کوتاه‌مدت و مصرف موادی خاص تاکید دارند. مثلاً در بیشتر آن‌ها مصرف فراوان گوشت توصیه شده است. این در حالی است که در برنامه‌های غذایی دیگر مصرف مقادیر مشخصی از چربی، پروتئین، کربوهیدرات‌ها، شکر و نمک به چشم می‌خورد.

در واقع نحوه ترکیب این مواد از اهمیت فراوانی برخوردار است. در تحقیقی نشان داده شد، افزودن فیبر بیشتر به یک برنامه غذایی ممکن است باعث شروع مکانیسم‌های کاهش وزن در بدن شود.

آنچه مسلم است، نمی‌توان به طور قطعی بهترین رژیم غذایی را انتخاب کرد. در حقیقت هیچ رژیم غذایی نسبت به دیگری برتری ندارد و اساس همه آن‌ها کاهش کالری مصرفی است.



مورد ششم
در گذشته: چربی‌های سفید و زرد می‌توانند به چربی‌های قهوه‌ای تبدیل شوند
امروز: پروتئین خاصی باعث بروز این تغییر می‌شود

دو نوع چربی در بدن وجود دارد؛ چربی‌های سفید، زرد و چربی‌های قهوه‌ای. چربی‌های سفید و زرد پیرامون ارگان‌های حیاتی بدن تشکیل می‌شوند، انرژی اضافی را ذخیره می‌کنند و در جابه‌جایی هورمون‌های استروژن، آدرنالین، کورتیزول و تنظیم‌کننده‌های گرسنگی و اشتها نقش دارند. از طرفی، چربی‌های قهوه‌ای در سوخت‌و‌ساز بدن و پایداری انسولین موثرند. علاوه بر آن، چربی‌های قهوه‌ای از کالری برای گرم نگه داشتن بدن استفاده می‌کنند.

بر اساس نتایج تحقیقات گذشته، چربی‌های سفید و زرد می‌توانند تبدیل به چربی‌های قهوه‌ای شوند. گزارشی در مجله علمی-پزشکی “اوبیستی” از دلیل اصلی این تغییر شکل پرده برداشته است. دانشمندان می‌گویند پروتئینی خاص موسوم به “فاکتور تکثیر Zfp16” باعث می‌شود این اتفاق رخ دهد. گفته می‌شود علاوه بر ورزش، هوای سرد نیز می‌تواند باعث تغییر حالت چربی‌های سفید و زرد به چربی‌های قهوه‌ای شود که به عقیده محققان این امر می‌تواند زمینه لازم را برای کشف درمان قطعی دیابت و اضافه وزن فراهم آورد.

منبع: مدیکال دیلی


15 خرداد 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن