واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: امام جمعه موقت تهران گفت: امام خمینی (ره) چهره اسلام را از غبار و پیرایه های آمریکایی و تحجر پاک کرد و تهمت خطرناک جدایی دین از سیاست را افشا کرد.
به گزارش جام جم آنلاین ، حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در خطبه اول نماز جمعه تهران با تسلیت به مناسبت سالروز ارتحال امام خمینی (ره) افزود: حضرت امام(ره) فقیهی نوآور و تاریخ ساز بود.
وی ادامه داد: امام خمینی(ره) اسلام ذهنی و کتابخانهای را به صحنه مقابله با قدرت های شرقی و غربی کشاند و اقتدار اسلام عینی، قرآنی و وحیانی اسلام ناب را ثابت کرد.
امام جمعه موقت تهران اظهار کرد: همه وجود امام(ره) اسلام بود و هرجا خدشه ای به امام ره) وارد میشد، راه خود را که راه حق بود ادامه می داد زیرا امام(ره) هم مجاهد با صلابت بود.
صدیقی گفت: فتوای تاریخی امام خمینی (ره) در مورد سلمان رشدی مرتد نشانه این معنا بود و در موردی هم امام، کسی را که در رادیو تلویزیون علیه حضرت فاطمه زهرا(س) مطلبی گفت، برنتابید و این موضوع نشانه این مجاهدت امام است.
امام جمعه موقت تهران تاکید کرد: امام (ره) حکومت و انقلاب و خودش را برای اسلام می خواست و در این مسیر کم نگذاشت. امام به اسلام و مسلمانان اهتمام داشت، اصل و حقیقت معارف و قوانین سیاسی و اجتماعی اسلام یک مرحله از وجود امام بود و مرحله دوم وجود مبارک او توجه به نجات مسلمانان از ذلت و بدبختی بود.
وی خاطرنشان کرد: امام(ره) اسلام متحجر یا سکولار را اسلام منجی نمی دانست و اسلام واقعی را منجی می دانست.
صدیقی گفت: در عین حال امامی که در مقابل قدرت های بزرگ می ایستاد و می گفت؛ آمریکا را زیر پا له می کنیم، عاشق بود و در کنار پدران شهدا مکرر گریه می کرد و نمی توانست اشک یتیمان و محرومیت ها را تحمل کند به امور همه مسلمانان جهان اهتمام داشت.
خطیب جمعه این هفته تهران در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: روز 14 خرداد است و مردم کشور ما امروز وفاداری و تجدید بیعت با امام(ره) و خلف صالح امام و امام بعد از امام را کنار آرامگاه حضرت امام (ره) اعلان داشتند.
صدیقی افزود: در معرفت ابعاد وجودی امام(ره) هیچ کسی را به اندازه مقام معظم رهبری سراغ نداریم، ایشان همواره فرمودهاند که یاد امام، انقلاب را بیمه می کند.
امام جمعه موقت تهران ، اظهار کرد: یکی از ویژگی های مهم امام راحل این بود که حکیم بودند، عقلانیت امام از زبدگی های او بود ولی در اذهان این طور به نظر می رسد که عقلانیت گاهی با عشق سازگاری ندارد، این تلقی درستی نیست ما عاشق تر از پیغمبری کسی را نداریم.
صدیقی یاد آور شد: پیامبر(ص) از شدت محبت، شب ها خواب نداشت و از شدت عبادت عاشقانه پاهای مبارکش ورم کرده بود ولی پیغمبر ما عقل کل بود.
وی ادامه داد: پیامبر(ص) عقلی عاشق و عشقی عاقل داشت و این در شخصیت های عرشی ظهور دارد در توده ها و امثال ما شدنی نیست.
امام جمعه موقت تهران اضافه کرد: محبت و عشق پیغمبر (ص)عین عقل پیغمبر بود؛ امام (ره) نیز مانند پیامبر، عشق و عقل را کنار هم جمع کرده بود. هیچ سیاستمداری نتوانست با امام دست و پنجه نرم کند وی ادامه داد: هیچ سیاستمداری نتوانست با حضرت امام (ره) دست و پنجه نرم کند. امام حق بود هر کس با امام درافتاد زمین خورد.
صدیقی گفت: خصوصیت دیگر امام این بود که امام اسلام وحیانی، نبوی، علوی و اسلام ناب را که اسلام حکومت و زندگی است و اسلام اقتدار، عزت و استقلال و اسلام احیاگر و ظلم و فساد ستیر است را احیا کرد. منبع: ایرنا
جمعه 14 خرداد 1395 ساعت 14:11
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]