تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى لله  عليه  و  آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834963961




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

13 هزار هکتار از جنگل های استان طعمه حریق شد / باید حفاظت و حراست را در دستور کار خود قرار دهیم


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


13 هزار هکتار از جنگل های استان طعمه حریق شد / باید حفاظت و حراست را در دستور کار خود قرار دهیم استان‌ها > لرستان - مدیر کل مدیریت بحران لرستان گفت : طی پنج سال گذشته 13 هزار هکتار از بهترین جنگل های استان طعمه حریق شده که نشان می دهد سالیانه حدود دو هزار و 600 هکتار از منابع استان از دست می رود

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین در پلدختر رضا آریایی در جلسه در جلسه هماهنگی و برنامه ریزی اطفای حریق شهرستان پلدختر افزود: طبق آخرین آمار سازمان هواشناسی استان لرستان در سال آبی جاری بعد ار دو استان شمالی کشور سومین استان پرباران معرفی شده است .
وی تصریح کرد: این موضوع را باید به فال نیک گرفت اما نباید فراموش کرد که خشکسالی همچنان مشکل اصلی و حاد استان لرستان است.
وی گفت: در استان لرستان طی دهه اخیر خشکسالی رخ داده که با یک سال بارندگی این مسئله جبران نمی شود و این معضل همچنان وجود دارد .
.مدیرکل مدیریت بحران لرستان اظهارداشت:آتش سوزی ها سبب می شود که در زمان بسیار کوتاهی تخریب گسترده ای صورت گیرد که احیای آن به زمان های بسیار طولانی با صرف میلیارد ها تومان نیاز دارد.
آریایی افزود: در شهرستان پلدختر در ارتفاعات صعب العبور آتش سوزی هایی باعث تخریب شده که اگر تمام امکانات را بسیج کنیم نمی توان نظیر بلوطستان از بین رفته را دوباره احیا کنیم .
وی گفت:علاوه بر آتش سوزی ها عوامل دیگری مانند زوال جنگل های بلوط در اثر بیماری ها ، معضل گرد و غبار که باعث خفگی درختان می شود و همچنان شاهد آن هستیم نیز موجب توسعه گسترده تخریب شده است .
وی افزود: طبق آمار استان لرستان با داشتن دو میلیون یکصد هزار هکتار جنگل و مرتع یکی از غنی ترین استان های کشور می باشد اما واقعیت این است که قدر آن را نمی دانیم و این سرمایه به سرعت رو به کاهش و دود آن به چشم خودمان می رود .
وی با بیان این که جنگل و مرتع تنها به منابع طبیعی و محیط زیست مربوط نمی شود گفت: این دستگاه ها هماهنگ کننده و کار آنها تعریف شده است که یکسری اقدامات حفاظتی و صیانتی برای این میراث بزرگ انجام می دهند .
آریایی افزود: در اصل جنگل متعلق به تمام مردم و مال مردم و حفاظت از آنها نیازمند کار گروهی است .
مدیرکل مدیریت بحران لرستان گفت:با توجه به گسترش بارندگی ها در سال جاری که تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه داشت رشد گیاهان علفی و ارتفاع آنها زیاد شده که خشک بودن آنها خود به گسترش و سرعت آتش سوزی ها کمک می کند .
وی افزود: بنابر این برای مقابله با حوادث احتمالی باید تمام توان خود را بکار گرفته و از هر ترفند ی استفاده کنیم .
وی گفت: بر اساس هیات وزیران و نامه ابلاغی معاون اول رئیس جمهور مسئولیت اطفای حریق جنگل ها و منابع طبیعی در هر استان به عهده اداره منابع طبیعی است .
وی افزود: در هر شهرستانی همه دستگاه های اجرایی چه بخش دولتی و چه بخش خصوصی طبق قانون زیر نظر شخص فرماندار هر زمانی در جایی اعلام بحران شود موظفند نسبت به رفع آن وارد عمل شوند بعد از پایان بحران جهت تامین اعتبار خسارت ها در بخش های مختلف هزینه ها را برآورد کنند .
وی با بیان این که فرماندار هر شهرستان رئیس شورای مدیریت بحران است خاطر نشان کرد: هر اتفاقی که در شهرستان رخ دهد فرماندار موظف به هماهنگی و به طور مستقیم مسئولیت را به عهده دارد .
آریایی با بیان این که باید حفاظت و حراست را در دستور کار خود قرار دهیم خاطر نشان کرد: این مسئله بزرگترین گام در رابطه با اهداف پیشگیرانه است .
مدیرکل مدیریت بحران لرستان گفت:یکی از کارهایی که منابع طبیعی باید به آن توجه و انجام دهد ایجاد پایگاه های مقاومت بسیج و جوامع محلی در روستاها و انعقاد قراردادهایی مبنی بر این که در صورت محافظت کردن و عدم آتش سوزی و یا اطفای سریع حریق در قبال آن هزینه هایی به آنها پرداخت کند .
وی افزود: با توجه به این که پایگاه های مقاومت در روستاها گسترش خیلی خوبی داشته و از جوانان فعال اهالی تشکیل شده و اغلب دارای وسایل نقلیه مانند موتورسیکلت هستند می توانند در حفاظت و صیانت بهترین اهرم باشند .
وی تصریح کرد: تجربه نشان داده که بهترین گزینه های مهار آتش خود اهالی روستاها و جوامع محلی هستند که با منطقه آشنایی کامل داشته و چابکی لازم برای این کار دارند و نخستین کسانی هستند که از وقوع آتش با اطلاع می شوند .
وی گفت: منابع طبیعی می تواند برای آتش بر با کرایه کردن تراکتور از خود اهالی روستا کمک بگیرد در این زمینه هزینه پیشگیری فوق العاده پایین اما احیا زمان برو هزینه بر است همانطور که بزرگ شدن یک درخت بلوط دهها سال طول می کشد اما نابود کردن آن تنها یک دقیقه است .
آریایی بر شناسایی نقاط بحرانی تاکید کرد و افزود: باید روی این نقاط بهتر کار کرد و هماهنگی صورت گیرد قبل از وقوع آتش سوزی با رانندگان مینی بوس ها و اتوبوس ها قراردادهایی جهت اعزام نیرو به محل حادثه منعقد کرد .
مدیرکل مدیریت بحران لرستان از مدیران اجرایی دستگاه ها خواست زمانی که بحرانی رخ می دهد یا اتفاقی صورت می گیرد بدون هماهنگی با فرماندار ،اخباری در این زمینه در اختیار خبرنگاران قرار ندهند .
وی افزود: سخنگوی واحد خیلی مهم است و اطلاعات تنها باید از یک محل ارائه داده شود و در این رابطه دو نفر یکی متولی که منابع طبیعی است و دیگری فرماندار می توانند اطلاع رسانی کنند .
وی تصریح کرد: میزان خسارات وارد ناشی از آتش سوزی را زمانی برآورد کنند که آتش اطفا شده باشد و در این رابطه تامین غذا ، آب مورد نیاز ، آتش کوب ، بیل و هر چیز دیگری به عهده اداره منابع طبیعی است .
آریایی افزود: اداره منابع طبیعی که بیمه بی نام دارد موظف است افرادی که در عملیات اطفای حریق شرکت می کنند را بیمه کند تا در صورت بروز حادثه و خسارت هزینه ها از طریق بیمه حوادث پرداخت شود .
مدیرکل مدیریت بحران لرستان گفت: 95 درصد آتش سوزی های استان لرستان عمدی و منشا انسانی دارد و در اثر اختلافات محلی است و بیشتر اوقات متولیان دستگاه های اجرایی خاطیان ، عامل و یا عاملان آتش سوزی را می شناسند ولی از معرفی آنها خودداری می کنند اسما اسماعیل پور

کلید واژه ها: استان لرستان -




پنجشنبه 13 خرداد 1395 - 19:22:16





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 188]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن