واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
اکثریت مجلس دهم اصولگرا ماند - نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی گفت: با شکل گیری فراکسیون ولایت در مجلس و تمایل مستقلان در عضویت آن، اکثریت مجلس دهم اصولگرا ماند.
به گزارش فرهنگ نیوز، سیدحسن حسینی شاهرودی شامگاه چهارشنبه در گردهمایی علما و روحانیان شهرستان شاهرود به میزبانی حسینیه امام خمینی(ره) دفتر امام جمعه این شهر ضمن اشاره به رقابت های انتخاباتی در مجلس دهم، بیان داشت: خوشبختانه این انتخابات یکی از کم حاشیه ترین و بی هزینه ترین انتخابات برای نظام مقدس جمهوری اسلامی بود که امیدواریم نمایندگان منتخب مردم همانطور که مقام معظم رهبری در پیام بازگشایی مجلس فرمودند، فراجناحی عمل کرده و دچار ذائقه سیاسی نشوند.
وی افزود: مجلس دهم از یک نظر نیز متفاوت است و آن هم این است که تمام مجلس های گذشته توسط دو طیف اصولگرا و اصلاح طلب اداره می شد و در دوره جدید این ترکیب بندی تفاوت دارد همچنین درباره جبهه اصولگرا باید گفت، این جناح با جذب نفراتی که مستقل بودند اما استقلالشان به معنای بی تفاوتی به ولایت نبود، در جایگاه فراکسیون اصولگرا ظاهر شدند و نام جدید بر این طیف نهاده شد تا در نهایت با نام نویسی ۱۸۳نفر، اکثریت مجلس همچنان اصولگرا و تحت نام فراکسیون ولایت باقی بماند.
هیئت رئیسه مجلس از همه طیف ها شکل گرفت
عضو خانه ملت همچنین گفت: با وجود اینکه اصولگرایان نتوانستند در هفتم اسفندماه به وفاق دست پیدا کنند و در عوض اصلاح طلبان با وحدتی نسبی حضور چشم گیری در انتخابات داشتند، اما نتیجه ای که از انتخابات هیئت رئیسه مجلس می توان گرفت این است که هیئت رئیسه از همه طیف ها شکل گرفته است چرا که امروز رئیس مجلس از طیف اصولگرا و دو نوابش از طیف اصلاح طلب هستند و با حضور دو عضو دیگر هیئت رئیسه در لیست ولایت می توان گفت ترکیب هیئت رئیسه معقول و مطلوب به نظر می رسد.
حسینی شاهرودی درباره انتخابات هیئت رئیسه مجلس نیز افزود: البته درباره انتخابات هیئت رئیسه نیز صحبت های بسیاری است چرا که با وجود رقم خوردن نتیجه ای ابتدایی در انتخابات هیئت رئیسه موقت، در لیست هیئت رئیسه دائمی اتفاقات عجیب و غریبی رخ داد که در نهایت با وجود اینکه برخی افراد میز به میز به دنبال جمع آوری رای از کسانی که تا بحال نمی شناختند، بودند، موضوع جور دیگر رقم خورد.
وی افزود: از سوی دیگر با وجود ۱۰۳رای دکتر عارف در مقابل ۱۷۳ رای در مرحله نخست، باید گفت تعداد آراء لیست امید در مجلس مشخص شد و در نهایت ترکیب هیئت رئیسه جدید تقریبا تقسیم قدرت بین جناح ها را شامل شد به نحوی که حتی پزشکیان که امروز در نایب ریاست مجلس حضور دارد فردی موجه، منطقی و کارکشته است و دیگر افراد حاضر در هیئت رئیسه این چنین هستند.
بازی های جناحی را کنار بگذاریم
نماینده شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: امروز در مجلس جوی نسبتا خوب حاکم است اگر اصولگرایان اکثریت قاطع را در اختیار داشتند، قطعا کار را برای دولت سخت می کردند و اگر اصلاح طلبان پیروز قاطع بودند، کار برای غیر دولتیان سخت می شد لذا امروز ترکیب مجلس به نظر مناسب است.
حسینی شاهرودی درباره جریان دوقطبی موجود در مجلس هم بیان داشت: خوشبختانه نمایندگان حاضر با تاسی از سخنان مقام معظم رهبری جوی تعامل گونه و فراجناحی را عقیده مندند لذا باید گفت اگر می خواهیم مجلس در راس همه امور باشد باید بازی های جناحی را کنار بگذاریم و به سخنان معظم له که به مثابه منشوری برای خانه ملت عمل می کند، احترام بگذاریم.
وی افزود: اگر می خواهیم مجلس راس همه امور را در دست داشته باشد نمی شود که یک طیف امور را در اختیار داشته باشد لذا اینکه از همه طیف ها در مجلس شورای اسلامی وجود دارند را باید به فال نیک گرفت.
نظام مقدس جمهوری اسلامی با روحانیت پیوند خورده است
عضو خانه ملت با انتقاد تلویحی از بی توجهی دولت ها به امور فرهنگی و دینی، گفت: هیچ دولتی حتی دولت نهم و دهم به مقوله اعزام مبلغان در روستاها و مناطق محروم روی خوش نشان نداد و این درحالی است که در نظام مقدس جمهوری اسلامی همچنان روستاهایی وجود دارد که حتی وجود یک روحانی و مبلغ را از نزدیک ندیده اند و در اجرای واجباتشان با مشکلات عدیده ای روبرو هستند.
حسینی شاهرودی با اشاره به اعزام ۲۰ تا ۳۰هزار مبلغ به سراسر کشور در طول ایام ماه محرم و رمضان، بیان داشت: این میزان اصلا کافی نیست و نیاز معنوی جامعه را برآورده نمی کند متاسفانه در طول تاریخ انقلاب اسلامی فرهنگ نتوانسته جایگاه خود را در برنامه توسعه کشور داشته باشد و همیشه به عنوان یک بخش دیده شده است نه یک بعد.
وی با تاکید بر اینکه امروز اقتصاد ما نیز نیازمند فرهنگ است، افزود: چه کسی می تواند بگوید که دستگاه های فرهنگی ما کاری به اقتصاد نداشته باشند و اقتصاد دان های ما نیز کاری به فرهنگ؟ امروز حتی مقام معظم رهبری مسئله هسته ای را نیز با دید فرهنگی نگاه می کنند و در این باره می فرمایند، تکنولوژی هسته ای، راه سوار شدن برای قله علم دنیاست و جوانان ما باید به این باور برسند که ما می توانیم ... اما متاسفانه برخی امروز به مقوله های اجتماعی نیز نگاه فرهنگی ندارند.
جای دین در برنامه توسعه خالی است
نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برنامه های توسعه فرهنگی در کشور، گفت: امروز متاسفانه نظامات ما با حوزه فرهنگ پیوندی ندارند مقام معظم رهبری در این باره می فرمایند، فرهنگ مانند اکسیژن است و همانطور که انسان بدون اکسیژن زنده نمی ماند بدون فرهنگ نیز چنین می شود اما با وجود این اهمیت، در برنامه ششم توسعه آنچنان که باید و شاید درباره فرهنگ به صورت مجزا، صحبت نشده است در دهه ۷۰به خوبی به یاد داریم که در برنامه سوم توسعه نیز هیچ بندی درباره دین وجود نداشت و این در حالی بود که درباره همه چیز حتی موسیقی و لباس در این برنامه سخن به میان آمده بود.
حسینی شاهرودی افزود: خوشبختانه با تلاش های وافر در آن برهه تاریخی که جایی برای دین در برنامه توسعه کشور وجود نداشت، سه مقوله اعزام مبلغ، قرآن و مساجد به عنوان طرح، آن هم با تلاش نماینده وقت دامغان در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و به صورت قانون درآمد اما امروز هم متاسفانه آنچنان که باید و شاید درباره فرهنگ کاری نشده است.
وی با طرح این سوال که پس از ۳۷سال از تاریخ انقلاب اسلامی چه شده که همچنان در حوزه فرهنگ نیازمند فعالیت هستیم، گفت: متاسفانه در مباحث فرهنگی و سیاسی همیشه همه چیز را بخشی دیده ایم و نه به مثابه یک بعد و زمانی که هر پدیده، مانند اقتصاد مقاومتی را به مثابه یک بخش کوچک و مجزا از فرهنگ و جامعه ببینیم در اجرای آن موفق نخواهیم بود.
روحانیان در بین مردم جایگاه ویژه دارند
عضو خانه ملت با بیان اینکه ایران اسلامی تنها نظامی در دنیا است که با محوریت مرجعیت جامع الشرایط اداره می شود، گفت: این امر نشان می دهد که ما پیوند بین روحانیت و نظام را پذیرفته ایم و این پیوند بین روحانیان و نظام بارها و بارها به داد کشور رسیده است از سوی دیگر روحانیان نقش ویژه ای در کشور برعهده دارند که نمونه های آن را می توان در جنگ تحمیلی، فتنه، سازندگی، انقلاب اسلامی و ... مشاهده کرد.
حسینی شاهرودی ابراز داشت: امروز روحانیان نقش ویژه ای درجامعه دارند و چه آنها که مستقیما در راس امور هستند مانند روسای دو قوه از قوای سه گانه کشور و چه آنهایی که غیر مستقیم به اداره امور کمک می کنند، نقش مهم و اساسی در سرنوشت ایران اسلامی ایفا می کنند.
وی افزود: تاثیر روحانیان و منبر بر مردم و فرهنگ عامه، تاثیری غیر قابل انکار است که باید در تقویت آن کوشید.
منبع: مهر
95/3/13 - 07:16 - 2016-6-2 07:16:41
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]