تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خداوند روزه را واجب كرد تا به وسيله آن اخلاص خلق را بيازمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804525812




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سیل‌زدگان همچنان چشم انتظار کمک های دولت


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: یک ماه از سیلاب خوزستان می گذرد؛ به
سیل‌زدگان همچنان چشم انتظار کمک های دولت

خسارت سیلاب در منطقه چهاردانگه مازندران


شناسهٔ خبر: 3674042 - چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۷
استانها > خوزستان

اهواز- یک ماه از سیلابی که بخشی از روستاهای دزفول، شوش، شوشتر و اهواز را زیر آب برد می گذرد و همچنان خبری از پرداخت خسارات به آسیب دیدگان نیست. خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها ـ قاسم منصور آل کثیر: دخالت انسان در طبیعت، بحرانی ایجاد کرد که ۲۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی را نابود، هفت هزار نفر را یک هفته آواره، یک هزار راس دام ناپدید و یک پل را تخریب کرد. این بحران باعث شد مردم خانه های خود را ترک کنند و اسکان سیل‌زدگان در شهرستان دزفول تقریباً سه هزار نفر، در شوش در منطقه آهودشت دو هزار و ۵۰۰ نفر و در اندیمشک نیز حدود یک هزار و ۵۰۰ تا دو هزار نفر گزارش شد. همچنین بر اثر سرعت آب، پل مسیر غرب و شرق منطقه شعیبیه قطع شد.

واکنش مردم در برابر این بحران، چیزی جز سکوت نبود. حال مردم از نماینده خود در مجلس انتظار دارند نسبت به پرداخت خسارت پیگیری های لازم را انجام بدهد.

سید راضی نوری نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی در همین ارتباط به خبرنگار مهر گفت: پس از سیلاب، ادارات مختلف از جمله جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و... برآوردهای خسارات وارده به روستاها را تنظیم و در اختیار ستاد بحران قرار دادند و ستاد بحران نیز آنها را برای دولت فرستاد.

نوری افزود: فعلا مراحل اداری نامه برآورد خسارات، به دولت به خوبی پیش رفته و حتی مقداری مبالغ بلاعوض و تسهیلاتی دیگر در این نامه ذکر شده است.

وی همچنین گفت: تا اینجای کار، از روند پیگیری دولت راضی هستم اما بهتر است به دلیل مشکلاتی که مردم دارند هرچه زودتر نسبت به پرداخت خسارات رسیدگی شود. مردم تعدادی از روستاها هر آنچه داشتند ازجمله خانه و دام خود را از دست دادند.

۳ روستا همچنان ارتباطشان قطع است

کاظم منصوری، دهیار روستای آهودشت و حومیلا (لگیطه) نیز در این خصوص گفت: گندمزارهای روستاهای بیت یدی، بیت کاظم و بیت خلیفه به دلیل اینکه با خاک زیادی قاطی شده بودند، با قیمت پایینی از کشاورزان خریداری شد.

منصوری افزود: کشاورزان بسیاری زمین های خود را بیمه نکردند، البته دلیلش این بود که سال گذشته بیمه، خسارات کشاورزان را پرداخت نکرد و مردم رغبتی به بیمه کردن محصولاتشان نداشتند.

روستای ابوالقیفه با ۵۰ خانوار و جمعیت۳۵۰ نفر در پنج کیلومتری معبد جغازنبیل قرار دارد. سیل اخیر در شهرستان شوش، خسارت‌های زیادی به راه‌های ارتباطی و بخش کشاورزی در مناطق روستایی وارد کرد.

حسین کرم‌الله چعب، دهیار روستای ابولقیفه نیز گفت: جاده روستای ابوالقیفه در سیل اخیر از سه قسمت آسیب جدی دید و باعث قطع تردد اهالی شد.

وی ادامه داد: متأسفانه تاکنون برای ترمیم و رفع این مشکل اقدامات لازم انجام نشده به نحوی که حتی آسفالت تخریب شده به‌ موانعی دنباله‌دار تبدیل شده است.

دهیار روستای ابولقیفه ادامه داد: این جاده مسیر ارتباطی سه روستای شیخ مطلب، ابوالقیفه و روستای گطش است که این بریدگی‌ها باعث ایجاد مشکلات زیادی برای مردم این منطقه شده است.

ترک ها، پابرجاست حسن کعب از روستای کاظم حیدر به خبرنگار مهر گفت: اهالی روستاهای حاشیه دز از هر امکاناتی محروم هستند. بسیاری از ادوات کشاورزی ما در سیلاب از بین رفت. همچنین همه گندمزاهای ما به شدت آسیب دید.

وی همچنین افزود: منازل روستاهای بیت محارب و کاظم حیدر نیز آسیب دیدند و قابلیت سکونت ندارند. خیلی از خانه ها سقف و دیوارهایشان ترک خورده و از نظر ایمنی زندگی در آنها بسیار خطرناک است.
 
کعب گفت: از نظر بهداشتی نیز بوی گندم بعد ازسیلاب برای اهالی این منطقه خیلی اذیت کننده شده، وجود خاک های روان نیز باعث شده با کوچکترین باد، گرد و غبار فضای روستا را فراگیرد.
 
به گزارش مهر، بیمه سال گذشته خسارت وارده به کشاورزان را تاکنون پرداخت نکرده است. امسال نیز سیلاب اقتصاد آنها را برهم ریخت. مردم حالا هیچ چیز جز خسارت نمی خواهند و می گویند رمضان نزدیک است، می خواهیم بر سر سفره هایمان لقمه ای نان بگذاریم.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن