واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: برگزاری ختم شهردار سابق تهران در نیاوران
مجلس ختم مرحوم محمد کاظم سیفیان شهردار سابق تهران با حضور جمعی از چهرههای سیاسی، فرهنگی و هنرمندان عصر سه شنبه در تکیه نیاوران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا در این مراسم عزت الله خانمحمدی فرماندار شمیرانات، مجتبی یزدانی شهردار منطقه یک اسماعیل دوستی و محمد حقانی اعضای شورای اسلامی شهر تهران و نمایندگانی از دفتر رهبری، مجلس شورای اسلامی، دانشگاه تهران، تولیت آستان مقدس مسجدجمکران، وزارت کشور، استانداری و شهرداری تهران و دیگر دستگاه های اجرایی حضور داشتند.
در این مراسم پیام های تسلیت رهبرمعظم انقلاب و رئیس مجلس شورای اسلامی خوانده شد و با قرائت فاتحه یاد و خاطره مرحوم سیفیان از خدمتگزاران انقلاب اسلامی گرامی داشته شد.
مرحوم محمدکاظم سیفیان رئیس و استاد پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران به دلیل نارسایی قلبی در سن 81 سالگی عصر جمعه هفتم خردادماه، در یکی از بیمارستان های شهر تهران دار فانی را وداع گفت.
محمدکاظم سیفیان فوق لیسانس معماری و متولد 1314 و با حکم امام خمینی در سال 61 به عنوان شهردار تهران انتخاب شد وی در سال 1371 به نمایندگی مردم تهران در مجلس چهارم انتخاب شد و درسال 1377 در اولین انتخابات شورای شهر تهران نامزد شد، که در نهایت به عنوان عضو علیالبدل شورا انتخاب شد.
وی از خرداد 42 و شروع مبارزات در دوران حضور خود به عنوان دانشجوی رشته معماری در دانشگاه تهران بارها به دلیل مخالفت با رژیم پهلوی از سوی ساواک مورد بازجویی قرار گرفت تا در نهایت در سال 44 به دلیل عضویت در حزب ملل اسلامی به زندان محکوم شد. پس از آزادی از زندان در داخل و خارج از کشور تحت لوای حضرت امام ره به مبارزات خود ادامه داد. پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی از سوی اعضای شورای انقلاب به عنوان اولین مدیرعامل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پیشنهاد شد که با موافقت رهبر کبیر انقلاب "مسئول افتتاح حساب 100 امام" شد.
در طول دو دهه اول انقلاب در مسولیتهای خطیری همچون استاندار استان مرکزی، قائم مقام و سپس شهردار تهران، نمایندگی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و به عنوان رییس کمیسیون مسکن و شهرسازی و راه و ترابری به انجام وظیفه پرداخت.
وی از ابتدای تاسیس دانشگاه امام صادق (ع) در کنار مرحوم آیتالله مهدوی کنی حضور داشت و در سالهای ابتدایی به عنوان معاون فنی و عمرانی و بعدها تا آخر عمر به عنوان مشاور فنی دانشگاه فعالیت کرد.
مرحوم سیفیان در دهه دوم انقلاب بر فعالیت علمی و دانشگاهی و ایجاد دوره های دکتری در رشته معماری و شهرسازی در دانشگاههای تهران و شهید بهشتی متمرکز و بیش از 10 سال مسولیت دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران را بر عهده داشت.
از وی چندین کتاب و مقاله و تعدادی قابل توجهی رساله دکتری و کارشناسی ارشد در حوزه نشر و گسترش معماری اسلامی منتشر شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - 31 May 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]