تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هرگاه سخن گويد ياد (خدا) مى كند و منافق هرگاه سخن گويد بيهوده گويى مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826319539




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حفظ تعادل ميان خواسته‌هاي مسئولان و توقعات جامعه


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: حفظ تعادل ميان خواسته‌هاي مسئولان و توقعات جامعه
حميدرضاعسگري سرمقاله نویس روزنامه آفرینش نوشت: آنچه همواره خطر انحطاط و سقوط را از ساحت دولت‌ها و اشخاص صاحب منصب دور ساخته است، گرايش به خط اعتدال بوده و بس. اما نسبت اين تعادل با حيطه سياست و رفتار سياستمداران ما معمولا منطبق نبوده و آنها به سبب برخي تفكرات و اهداف خاص دچار كندروي‌ ويا تندروي گرديده اند.

جداي از اينكه بحث افراط و تفريط را مطرح كنيم بايد اين نكته را متذكر شويم كه بعضاً تندروي‌ها درراستاي احقاق هدفي مطلوب و مورد نياز جامعه بوده است، اما بايد توجه داشت كه براي علاج و درمان يك بيماري با تزريق يكباره داروهاي مورد نياز ممكن است سلامت جان بيمار باخطر مواجه شود.درمورد كندروي‌ها نيز بايد به اين امر اشاره كرد كه گاهاً تعلل بيش از اندازه براي آماده سازي جامعه درجهت رسيدن به يك موعودي ممكن است با ضرر و زيان همراه باشد.

شايد آثارزيان بار اين كندروي و تندروي‌ها را بيش از همه در حيطه مسائل فرهنگي و اجتماعي مشاهده كنيم. اتخاذ تصميمات و تدوين برنامه‌هايي كه قرار است الگوهاي رفتاري و هنجارهاي فرهنگي جامعه را شكل بدهد، قطعاً اگر دچار كندي يا تندي در برخورد با واقعيات جامعه گردد، باشكست و بازخورد از سوي اجتماع مواجه خواهد شد.

نمونه‌ها و تجربه‌هايي از اين دست بسياردرجامعه مشاهده شده است. طرح‌هاي غيركارشناسي دركنترل اخلاقي و موازين اسلامي درجامعه همچون برخورد با پوشش و حجاب مردم، اقدامات مقطعي و بي سرانجام جمع‌آوري ماهواره‌ها ازپشت بام‌ها با سبك و سياق خاص خود، هيجان آفريني‌هاي بي مورد و تهيج جوانان درورود به برخي مسائل سياسي كه حتي از سوي مقامات عالي رتبه كشور منع و نهي شده، جلوگيري از برگزاري كنسرت‌هايي كه ازسوي نهادهاي رسمي داراي مجوز برگزاري بوده و ... تنها مشتي نمونه از خروار است كه از عدم تعادل ما در مسائل مختلف فرهنگي و اجتماعي مي باشد.

از سوي ديگر ممكن است اين تصميمات به دستمايه‌اي براي جنجال‌هاي سياسي و تلافي جويي‌هاي حزبي مبدل گردد. به عنوان مثال درهردوره گروه مخالف دولت دربرخورد با مسئله‌اي همچون فيلترينگ نوعي نگاه تند و يا كند از خود بروز مي‌دهند. هنگامي كه دولت‌ها برلزوم فيلترينگ اصرار دارند، مخالفان سروصداي آزادي سرمي دهند. درمقابل نيز هنگامي كه دولتي درصدد بازگشايي يكباره درب‌هايي مي گردد كه تاكنون هيچ شخص و نهادي به آن نزديك نشده است، شاهد فرياد سياست بازاني هستيم كه سنگ برباد رفتن ايمان و ارزش‌هاي جامعه را به سينه مي كوبند؛ اين يعني تندروي و كندروي در عمل !!

روش عقلاني براي برخورد با اين قبيل اقدامات را كه با حقوق مردم جامعه گره خورده است را با مثالي ديگر بيان مي كنيم. دركشورسوييس مردم براي رفتن به آلمان بايد مسافت رودخانه بين شهر "زوريخ و شف هازن" را دور مي زدند تا به مرزآلمان برسند. مسولان شهري درصدد ساختن پلي برروي اين رودخانه شدند اما مردم منطقه مخالفت كردند. به سبب حاكم بودن سطحي عالي از دموكراسي دراين كشور با مخالفت مردم پل ساخته نشد!. اما مسئولان امر كه ازمزاياي اين طرح مطلع بودند با متوسل شدن به كارشناسان اجتماعي، درصدد آموزش مردم از طريق پخش بروشورهاي فرهنگي، تبليغ درمورد كاهش هزينه‌هاي سفربه آلمان و درآمدزايي براي اهالي و... برآمدند. ازاين روش مردم حاضر شدند تا پل مورد نظر ساخته شود.

جان كلام اينكه حلقه مفقوده دراكثرمسائل سياسي،فرهنگي، اجتماعي و حتي اقتصادي دركشور بحث فقدان آموزش درميان مسولان و جامعه مي‌باشد. اين طور نيست كه صرفاً مردم دچاركمبود آگاهي براي پذيرش امري فرهنگي باشند، بلكه دربسياري موارد اين مسولان هستند كه از آموزش و آگاهي كافي درمورد خواسته‌ها و نيازهاي گوناگون مردم برخوردار نيستند.

منبع: روزنامه آفرینش


تاریخ انتشار: ۰۷:۳۰ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - 31 May 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن