تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):از كسانى مباش كه بى‏عمل، به آخرت اميد دارند... از گناه باز مى‏دارند، اما خود باز ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826212472




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نبایدهای مجلس دهم به روایت ابتکار


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: نبایدهای مجلس دهم به روایت ابتکار
ابتکار در گزارشی آورده است:
به گزارش نامه‌نیوز، امروز مجلس دهم رسماً آغاز به کار کرد. مردم به امید فضای جدیدی، مجلسی متفاوت را شکل دادند. حال همه نگاه‌ها به رویکردهای این مجلس است که آیا بنا است راه اسلاف خویش را رود یا راهی متفاوت در پیش گیرد. به همین مناسبت در این مقال بیش از آنکه به بایدهای این مجلس بپردازیم به نبایدهای آن می‌پردازیم.

بایدها و نبایدهاى مجلس دهم از داغ‌ترین مباحث این روزها است. اینکه مجلس دهم با توجه به تهدیدها و فرصت‌هاى پیش‌رو چگونه باید باشد. دیگر اینکه خواست مردم چگونه مجلسى است. به عبارت دیگر مجلس مطلوب مردم در این انتخابات چه مجلسى است؟ در واقع مى‌توان از دو منظر این پرسش را برکشید. اول اینکه آینده ایران و توسعه ایران به چگونه مجلسى نیازمند است؟ و دوم اینکه مطلوب و مراد مردم چگونه مجلسى است؟ اولى خیر عمومى است و دومى خواست عمومى.

بدون تعارف و تکلف مى توان گفت که مردم در این انتخابات در سقف مسئولیت پذیرى و عقلانیت بوده اند. آنان بدون هیجان و غضب، تصمیمى از سر مسئولیت و عقلانیت اتخاذ کردند. وقتى با وجود محدودیت و ضعف احزاب، حرکت مردم از تحزب بارور است و وقتى بدون بستر و مجارى لازم، مردم هویت فکرى و سیاسى خویش را بر همه چیز ترجیح مى دهند این نشان مى دهد که نهال ِ "امر سیاسى" میان مردم روییده است و سیاست و عقل سیاسى بر صدر امور رسیده است. از این رو مى توان انتظار داشت خواست عمومى مطابق خیر عمومى افتد.

بدون تردید خواست و خیر مردم مجلسى در سقف عقلانیت است. مجلس عقلانى ضرورتاً کارهایى را نباید انجام دهد.

زبان نمایندگان مجلس دهم نباید به درشتى و زشتی باز شود. "هو و جنجال" دون ِشان مجلس است. "عصاره فضایل ملت" باید در سقف فضیلت باشد. در مجلس دهم دیگر نباید به وزیرى چون ظریف تعرض شود و او را با توهین و افترا نباید نواخت. مجلس دهم دیگر نباید جاى برچسب زنى هاى واهى و تسویه حساب هاى سیاسى باشد. این مجلس باید قانون را به مدار بازگرداند تا دیگر نتوان با عناوینى که در هیچ دادگاهى به اثبات نرسیده مدیران کیفى را از صحنه به در کرد.

مجلس دهم باید بداند نماینده ملت است و نباید با فشار اقلیتى تندرو، راى خود را پس بگیرد و منافع عمومى را ذبح کند. مجلس دهم نباید مقابل زیاده خواهى هاى متنولان، منفعل باشد. همان طور که رانت ها و ویژه خواری های اقتصادی، اقتصاد را فاسد می کند، رانت های سیاسی و نور چشمی های سیاست، سیاست را به فساد می کشاند. هر دو، رانت و ویژه خواری و تبعیض است و البته هر دو فسادزا است.

مجلس دهم نباید طوری عمل کند که مجریان بتوانند مصوباتش را به دیوار بکوبند. متولی امامزاده ی قانون، مجلس است. حرمت این امامزاده به تولیت آن است. مجلس اگر باب تسامح در قانون را گشود و "زیر سبیلی" منافع مردم را قربانی منافع شخصی کرد دیگر، قانون حرمتی نمی یابد و قبح آن می درد و این چنین، مجلس هیچ گاه بر راس امور نمی نشیند.

این مجلس باید خود به راس امور بازگردد. "راس امور" دادنی نیست، گرفتنی است! سایر ارکان قدرت ذاتاً تمایل به رفتن به راس امور دارند. چرا که "قدرت" ماهیتا میل به زیادت دارد. پس مجلس باید خود، بر مصدر امور بنشیند و قبای "راس امور" را خود بر دوش خود اندازد! این امر زمانی ممکن می‌شود که قانون حرمت یابد و کتاب قانون، صدرنشین و سدره‌نشین شود.

مجلس اگر می‌خواهد جای و جایگاه خود را بازیابد نباید بگذارد قانون سبک شمرده شود. این مجلس باید بر سهوگیران قانون، سخت بگیرد.

در مجلس دهم نباید حریم افراد دریده شود و حقوق مخالفان تضییع شود. اخلاق مجلسیان باید تجلی فضایل ایرانیان باشد. تعرض به حریم و آبروی افراد هم قانوناً و هم اخلاقاً ناروا و فرو نهادنی است.

آنچه در بالا رفت برخی از «نباید»های مجلس دهم است. امید است که در ورطه این منکرات نیفتیم.




منبع: روزنامه ابتکار


۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن