واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: زنگ خطر مصرف مواد مخدر صنعتی
در گذشته ماده مصرفی اصلی معتادان تریاک بود اما آرام آرام به سمت هروئین و کراک تغییر کرد و امروز مواد مخدر صنعتی زنگ خطر بزرگ را به صدا درآوردهاند.
کد خبر: ۵۹۲۴۴۵
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۰ - 26 May 2016
مستشار دادگاه کیفری یک استان کرمان گفت: در گذشته ماده مصرفی اصلی معتادان تریاک بود اما آرام آرام به سمت هروئین و کراک تغییر کرد و امروز مواد مخدر صنعتی زنگ خطر بزرگ را به صدا درآوردهاند.
به گزارش ایسنا از منطقه کویر، علی سیدی در نخستین همایش پیشگیری از آسیبهای اجتماعی خانواده، اظهار کرد: اعتیاد به مواد مخدر زمینه وقوع بسیاری جرایم و آسیب های اجتماعی را فراهم کرده است؛ لذا خانواده ها باید توجه ویژه ای به این مساله داشته باشند.
این مقام قضایی افزود: متاسفانه بسیاری از جوانان به غلط تصور میکنند مصرف مواد مخدر صنعتی خطری ندارد یا اثر آنها موقت و معتاد کننده نیست، در حالی که مصرف این مواد بسیار خطرناکتر از نوع سنتی بوده و اثر مخرب آنها دائمی و ترک آنها نیز به سختی ممکن است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بسیاری از محتوا و اطلاعات ارائه شده در فضای مجازی در راستای ساختارشکنی هنجارها، ارزشها و فرهنگهای مذهبی جامعه اسلامی است، ادامه داد: حضور بدون اندیشه و آگاهی و صرف زمان بیش از حد نیاز و ضرورت در فضای مجازی ناخواسته و به طور غیر مستقیم تأثیرگذاری منفی را بر کاربران خواهد گذاشت.
مستشار دادگاه کیفری یک استان کرمان بیان کرد: کاربران نوجوان و جوان حاضر در فضای مجازی در درازمدت گرفتار نوعی از رفتارهای ناهنجار و ناشایست میشوند که با رواج این ناهنجاریها در بین جامعه، زمینه انحراف از ارزشها وقوع جرائم و آسیب های اجتماعی، ظهور و بروز میکند.
سیدی تصریح کرد: در فضاهای مجازی، امکان برقراری تماس های نامناسب کودکان با افرادی که ممکن است قصد سوء استفاده، بهره برداری یا تجاوز به حریم خصوصی آن ها را داشته باشند، ایجاد می کند و بر این اساس آگاهی و شناخت از خطرات موجود در این زمینه و برنامه ریزی مناسب، پیش از فراهم کردن امکان استفاده از اینترنت برای کودکان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
مستشار دادگاه کیفری یک استان کرمان تصریح کرد: اغلب والدین اندیشه های مراقبتی در بیرون از منزل را برای فرزندان خود دارند و رفت و آمدهای فرزندان خود را کنترل می کنند، اما از فضاهایی که والدین امن می پندارند مثل مجالس خانوادگی غافلند که باید روابط فرزندان را در این گونه فضاها مدیریت شود و نباید از این موضوع غافل شد.
این مقام قضایی در پایان با بیان اینکه خانواده ها باید به فرزندان شیوه های مراقبت از خود در مقابل آسیب های اجتماعی را آموزش دهند، خاطرنشان کرد: «خودمراقبتی» یک ظرفیت و توانایی است که از طریق کسب و بکارگیری مجموعهای از مهارتها حاصل میشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]