محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845346643
انتقاد شدید کیهان از فیلم فروشنده/ نامه سرگشاده زیباکلام به عارف
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: انتقاد شدید کیهان از فیلم فروشنده/ نامه سرگشاده زیباکلام به عارف
روزنامه های امروز بیانات رهبر انقلاب در مراسم دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه امام حسین و همچنین دیدار جداگانه ایشان با نخست وزیر هند و رئیس جمهور افغانستان را در کانون توجه قرار داده اند. این در حالی است که موضوع ریاست مجلس خبرگان و شورای اسلامی و همچنین سند چابهار از دیگر موضوعات مهم دیگر بوده است.
کد خبر: ۵۹۱۷۶۲
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰ - 24 May 2016
روزنامه های امروز بیانات رهبر انقلاب در مراسم دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه امام حسین و همچنین دیدار جداگانه ایشان با نخست وزیر هند و رئیس جمهور افغانستان را در کانون توجه قرار داده اند. این در حالی است که موضوع ریاست مجلس خبرگان و شورای اسلامی و همچنین سند چابهار از دیگر موضوعات مهم دیگر بوده است. به گزارش«تابناک»، اگرچه چند روز از موضوع جشنواره کن می گذرد. اما همچنان موضوع داغ برخی روزنامه ها است/. روزنامه وقایع التفاقیه در گزارشی با عنوان««فروشنده» برد، تلویزیون باخت » در باره سکوت تلویزیون نوشته:« دوشنبهشب، خیلیها یا پای ماهواره نشسته بودند یا پای اینترنت تا لحظه به لحظه با مراسم اختتامیه جشنواره کن جلو بروند؛ مراسمی که برای همه ایرانیان، دو شگفتی خوشحالکننده در برداشت. آدمهایی که منتظر بودند ببینند آخرین فیلم اصغر فرهادی در جشنواره کن چه سرنوشتی پیدا میکند و چه جایزههایی میگیرد، با مشکلات زیادی روبهرو بودند. فیلمهای رسیده از جشنواره باز نمیشدند، عکسها واضح نبودند و البته برای آنها که از شبکههای ماهوارهای ماجرا را دنبال میکردند، مشکل زبان و ترجمه وجود داشت. در این میان جای یک چیز خالی بود؛ جای رسانه ملی که این مراسم را پوشش بدهد یا لااقل بخشی از تصاویر آن را پخش کند. اما آدمهایی که نه دستشان به اینترنت میرسید و نه به ماهواره، هیچ مرجع دیگری برای پیگیری اخبار جشنواره کن نداشتند، آدمهایی که نومیدانه شبکههای رنگارنگ رسانه ملی را زیر و رو کردند تا مگر بتوانند اطلاعاتی از این مراسم و جایزههایی که نصیب سینمای ایران شده بود پیدا کنند. سکوت مطلق؛ این واکنش رسانه ملی به یکی از افتخارآمیزترین اتفاقات سینمای ایران بود؛ رسانهای که چشمهایش را به روی این اتفاق بست و اگر ابتکار شخصی رضا جاودانی در گفتن تبریک به فرهادی و شهاب حسینی نبود، شاید خیلی از مخاطبان تلویزیون حتی روحشان هم خبر نمیشد که در کن چه میگذرد. این نخستین بار نیست که رسانه ملی نسبت به اتفاقاتی از این دست هیچ واکنشی نشان نمیدهد. اتفاقاتی که خیلیهایشان تأثیر شگرفی روی فرهنگ و هنر این سرزمین میگذارد. دیرزمانی است که مردم دیگر تلویزیون را از خود نمیدانند. در زمانهای که هیچ خبری پوشیده نمیماند و راههای دستیابی به اطلاعات، متنوع و سهلالوصول هستند، این بیخبری، این سکوت و این بیاعتنایی همان سیاستی است که حالا باعث شده بخش اعظمی از جامعه به رسانه ملی بیاعتنا شوند. احمد طالبینژاد، منتقد و نویسنده درباره بیاعتنایی تلویزیون نسبت به موفقیت فیلم «فروشنده» در تلویزیون به وقایع اتفاقیه میگوید: «واقعیت این است که هر چه تلویزیون بیشتر به این نوع رویدادها و اتفاقهای مهم و تأثیرگذار فرهنگی بیاعتنایی بکند، به نفع سینماست؛ چون مردم اطمینان بیشتری به سینما پیدا میکنند و باور میکنند که سینما مستقل است.»» روزنامه شرق نیز در کاریکاتوری به این موضوع پرداخته است.
با این حال روزنامه کیهان در یادداشتی به قلم سعید مهدوی با عنوان«همانطورکه پیشبینی میشد!» به فیلم فروشنده انتقاد کرده است.این روزنامه در بخشی از این یادداشت نوشته:« فیلم «فروشنده» تازهترین فیلم اصغر فرهادی (که با نام «مشتری» به نمایش درآمد)، جایزه بهترین فیلمنامه و بهترین بازیگر مرد را از جشنواره کن دریافت کرد. این در حالی است که اغلب نشریات و منتقدان سینمایی حاضر در این جشنواره، فیلم «فروشنده» یا «مشتری» را نسبت به کارهای قبلی فرهادی، سطح پایینتر دانسته و تأکید کرده بودند که این فیلم چیزی بر فیلمهای قبلی وی نیفزوده است. فیلم «فروشنده» پس از بسته شدن کنداکتور بخش مسابقه جشنواره کن و در حالی که هنوز در حال طی کردن مراحل فنی خود بود در نسخهای ناقص مورد پذیرش مدیران این جشنواره قرار گرفت! آنچه که به جز یک مورد (فیلم «طعم گیلاس» عباس کیارستمی که نخل طلای جشنواره کن را برد) در تاریخ جشنواره فیلم کن بیسابقه است! بنابر همین موضوع و ورود غیر قاعده و فراقانونی فیلم «فروشنده» به بخش مسابقه شصت و نهمین دوره این جشنواره، اغلب پیشبینیها بر جایزه گرفتن این فیلم قرار گرفت (از جمله در خبری تحت عنوان «یک فیلم سفارشی دیگر برای جشنواره کن!» به تاریخ 4 اردیبهشت سال جاری در ستون اخبار هنری کیهان آمده بود). علاوه بر این، آنچه بیش از پیش احتمال کسب جایزه را برای فیلم «فروشنده» تقویت میکرد، پرداختن به موضوع تعرض و تجاوز جنسی بود که در زندگی یک زوج بازیگر اتفاق میافتاد. تعرض و تجاوزی که به کارگیری غیرت و تعصب در قبال آن، (در این فیلم) خشونتطلبی و نکوهیده تلقی شده است! فقط میتوان گفت باز هم شبه روشنفکری ما فریب فضاهای وارونه و کج و معوج غرب را خورده و حیثیت و شرافت ملی و دینی خود را در پای شعارهای پوچ و توخالی آنها قربانی کرده است. فرهادی در کنفرانس مطبوعاتی پس از نمایش فیلمش، موضوعاتی مانند حریم خانوادگی و آبرو و حفظ غیرت را موجب بروز رفتارهای خشونتآمیز در جوامعی مانند ایران دانسته که حتی تمایلات روشنفکرانه را هم قربانی میکند!! و رشد این خشونت را در چنین جوامعی تا حد تروریسم و جنایات داعش بالا برده و میگوید موضوع فیلمش با اوضاع امروز تروریسم میخواند!!! لازم به یادآوری است فیلم قبلی فرهادی نیز یک فیلم سفارشی بود که هزینه ساخت آن برای اولینبار از سوی اتحادیه اروپا به کمپانی «ممنتو» پرداخت شد تا فیلمی درباره مشکلات و بزهکاریهای مهاجران مسلمان در فرانسه ساخته شده و خطر نزدیکی و وصلت با آنها گوشزد شود که متاسفانه فیلم «گذشته» با چنین مضمونی و البته با اطلاق تهمتهای ناروا به جامعه ایرانی و مسلمان خارج کشور ساخته شد. فیلم «فروشنده» نیز با همان سفارش و سرمایه کمپانی «ممنتو» ساخته شده، با این تفاوت که اینبار پولهای جشنواره قطر نیز (ولو با عنوانی فریبنده) پشت ساخت فیلم قرار گرفته است!!»
روزنامه های اصلاح طلب آرمان و شرق به موضوع ریاست آینده مجلس پرداخته است. روزنامه شرق در خبری نامه سرگشاده زیباکلام به آقای عارف را منتشر کرده است. زیباکلام در بخشی از این نامه نوشته:« همه ما میدانیم ریاست مجلس یقینا موضوع مهمی است و دراینباره، نظر ما نظر جمعی اصلاحطلبان است. اما مهمتر از آن انتظار رأیدهندگان است که فراکسیون امید بتواند مجلس را به «رأس امور» بازگرداند. مهمتر از موضوع هیأترئیسه مجلس و اینکه در دست کدام جریان است، آن است که نمایندگان اصلاحطلب بتوانند به حول و قوه الهی آرزوی صدساله «تمکین از قانون» را در کشور تحقق بخشند. تلاش در اصلاح قانون انتخابات و توجه همه ارکان کشور به اینکه اولا حسب اختیارات قانونیشان عمل نمایند و ثانیا (که از جهاتی مهمتر هم هست) در قبال تصمیمات و سیاستهایشان پاسخگو باشند، را مجلس دهم و فراکسیون امید میتوانند دنبال کنند. باور بفرمایید اینها بزرگترین رسالت اصلاحطلبان در مجلس دهم است. انتظار همه آنانی که با وجود تردیدهایشان به درخواست رهبران اصلاحات لبیک گفتند و در هفتم اسفند به پای صندوقهای رأی آمدند آن است که فراکسیون امید بتواند شأن، کرامت و بالاتر از همه اینها استقلال مجلس را به آن بازگردانده و مجلس شورای اسلامی این رکن مهم نظام را از وابستگی و وکیلالدولگی برهاند.»
روزنامه آرمان نیز در گفت و مو با مرتضی حاجی وزیر اسبق آموزش و پرورش با عنوان« لاریجانی گزینه اصولگرایان در انتخابات ۹۶ است؟ » به نقل از وی نوشته:« احمدی نژاد و تیمش را مردم شناختند، بنابراین بعید است که به آن تفکراقبالی نشان دهند. اگر آقای روحانی کارنامه بسیار درخشانی در انتهای عمر دولت یازدهم از خود ارائه دهد بدون شک به انزوای بیشتر این جریان کمک خواهد کرد. مشکلات ناشی از عملکرد دولت قبل به حدی است که بعید است با وعده ۲۵۰ هزار تومانی مردم به آنها روی خوش نشان بدهند. اما من استفاده از احمدی نژاد در انتخابات آتی را خود زنی محض برای اصولگراها میدانم. گرچه قضاوت در این مساله کمی زود است اما احتمالا لاریجانی یکی از کاندیداهای اصولگراهاست.»
روزنامه قانون در ستون نیشخط خود در واکنش به اظهارات علی جنتی که گفته بود با لغو کنسرت ها مخالف است کاریکاتور زیر را نگاشته است.
همچنین این روزنامه در گزارشی با عنوان« پيمان چابهار » به اتحاد جديد ايران، افغانستان و هندوستان پرداخته است. این روزنامه در این گزارش نوشته:« دیروز تقریباً هیچ رسانه ای در سطح منطقه و دنیا نبود که خبر اجلاس سه جانبه و اتحاد کم نظیر ایران، هندوستان و افغانستان را نادیده بگیرد و خبری از آن را روی خروجی اش نرود. حالا خاورمیانه یک اتحاد جدید، دور از انتظار و بسیار جذاب را به خود دیده است. دو کشور پارسی و هندوستانی که پیشتر آن هم متأثر از زبان و فرهنگ پارسی بود. دیروز، روزی تاریخی در روابط شبه قاره هند و جغرافیای پارسی خاورمیانه بود. روزی که دو رئیس جمهور و یک نخست وزیر، سند یک اتحاد بزرگ نزدیک به دو میلیارد نفری را امضا و به جهان نشان دادند. دیروز، روزی بود که دشمنان جمهوری اسلامی ایران که البته دشمن شماره یک صلح در منطقه هم هستند به گوشه رینگ رانده شدند و فقط مثل یک دروازه بان غافل گیر شده، نظاره گر «گل» پارسی ایران، هندوستان و افغانستان بودند. حالا چابهار به فصل دوستی و صلح تبدیل شده و می توان آن را یک پایتخت جدید برای اتحاد و هم افزایی (synergy) دانست. اما چرا این اتحاد سه گانه اینقدر مهم است؛ همان طور که می دانید در یکی دو سال اخیر، پاکستان و عربستان دست همکاری به سوی هم دراز کرده و اهداف عجیب و غریبی را دنبال می کردند؛ از جمله شایعه فروش بمب اتم از طرف اسلام آباد به ریاض.حالا اما قدرتی در دورتا دور پاکستان تشکیل شده که خودش نیازمند یک کمک اساسی است؛ این درست همان استراتژی ایرانی و هوشمندانه ای است که دنیا را انگشت به دهان می کند. بدخواهان ایران و سرزمین پارس نه با بمب اتم و نه با هیچ سلاح دیگری نمی توانند، ایران را منزوی کنند. مخصوصاً ایران پسابرجام را که دنیا با انرژی هسته ای صلح آمیزش به رسمیت شناخته و مهر تأیید به تدبیر دولت و ملت آن زده است.ایران، هندوستان و افغانستان چابهار را تبدیل به یک مرکز بزرگ تجاری اقتصادی می کنند که شاید نمونه آن در خاورمیانه وجود نداشته باشد. همان طور که می دانید، هند با انتخاب چابهار و ایران، از طریق خطوط ریلی، قطار اقتصادی خود را با دور زدن پاکستان و البته بی نیاز کردن خود از اسلام آباد به افغانستان می رساند و می تواند یک نقشه راه مهم را ترسیم کند.این وسط، پاکستانی ها بدجوری سرشان بی کلاه می ماند چون آنها غایب بزرگ اجلاس تهران بودند و نبودشان میلیاردها دلار ضرر مالی و البته حجم زیادی از خسارت های سیاسی را روی دست شان می گذارد. کنار زدن مهره پاکستان که در طی ماه های اخیر با نزدیک کردن خود به پایتخت افراطی حاشیه خلیج فارس، عملاً خود را از مسیر صلح و دوستی دور کرد، درس عبرتی برای کشورهایی بود که به جای نشاندن نهال آرامش به دنبال ماجراجویی هستند.اتحاد جدید پارسی – هندی، قطعاً حرف اول را در خاورمیانه خواهد زد؛ چیزی حدود 2 میلیارد جمعیت پشت این اتحاد ایستاده اند.از طرف دیگر، سنگ انداختن های پاکستان بر سر راه گفت وگوهای صلح بین دولت افغانستان و طالبان هم نباید فراموش شود که بیش از پیش، اتوبان صلح در آسیای مرکزی را مسدود کرده بود.»
در همین زمینه اکبر ترکان مشاور رئیس جمهور در یادداشتی در روزنامه ایران با عنوان«سند چابهار، بسترساز اتحاد سه جانبه» نوشته:« حمل و نقل چند مرتبهای کالا از کشورهای جنوب خلیج فارس به افغانستان موجب هزینه زائد و گران شدن کالا برای مصرفکننده افغانی است و ترانزیت مکرر از کشورهای جنوبی خلیج فارس و مجدداً از طریق کشورمان به افغانستان و امکان سرمایهگذاری سرمایهگذاران این کشور با هدف تولید صادرات محور به بازار سی میلیون نفری خود و دسترسی مستقیم به آب های آزاد و مسیرهای حمل و نقل و ترانزیت سهل و کوتاه برای اقتصاد نوپا و رو به توسعه افغانستان در کنار ارتباط دیرینه و علایق فرهنگی، مذهبی و تاریخی بین کشورمان و افغانستان و نیز پیوندهای عمیق بین هند و افغانستان موجبات حضور این کشور را در این موافقتنامه فراهم نمود که برای هر سه کشور حائز اهمیت است. اجلاس موفق چندروز گذشته در حوزه IORA برای مناطق آزاد کشورهای حاشیه اقیانوس هند آغاز یک همکاری منطقهای در اقیانوس هند است که چابهار دوره جدیدی از ایفای نقش جهانی در حمل و نقل و ترانزیت و صادرات کالا را شروع کرده است و مزیتهای منطقهای منطقه آزاد و مستثنی بودن از قوانین گمرک - مالیات - پول و بانک - کار و ویزا ظرفیت این حرکت جهانی را برای منطقه آزاد چابهار فراهم میسازد. همکاران من در دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی و مدیران سختکوش سازمان منطقه آزاد چابهار تلاش مینمایند با تسهیل فرآیندها و تکمیل زیرساختهای نهادی و فیزیکی لازم و رفع موانع حضور سرمایهگذاران و تسهیل و گسترش تجارت و کسب و کار، در تحقق اهداف توسعه اقتصادی کشور، این مناطق را به کانونهای مهم سرمایهگذاری صادرات محور تبدیل و از این طریق کارکرد اصلی مناطق درکمک به توسعه اقتصاد ملی و همپیوندی آن با اقتصاد جهانی با رویکردی درونزا و برونگرا را به منصه ظهور رسانند.»
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 166]
صفحات پیشنهادی
نامه سرگشاده زیباکلام به عارف
نامه سرگشاده زیباکلام به عارف صادق زیباکلام استاد دانشگاه تهران در نامه سرگشادهای که آن را در اختیار شرق قرار داده است نکاتی را به محمدرضا عارف توصیه کرده است به گزارش نامه نیوز در بخشهایی از نامه آمده است میدانیم پیروزی غیرمنتظره ما در این انتخابات بیش از آنکه حیرت اصونامه سرگشاده زیباکلام به عارف درباره ریاست مجلس
نامه سرگشاده زیباکلام به عارف درباره ریاست مجلس صادق زیباکلام استاد دانشگاه تهران در نامه سرگشادهای که آن را در اختیار شرق قرار داده است نکاتی را به محمدرضا عارف توصیه کرده است در بخشهایی از نامه آمده است میدانیم پیروزی غیرمنتظره ما در این انتخابات بیش از آنکه حیرت اصولگرنامه سرگشاده زیباکلام به محمدرضا عارف
نامه سرگشاده زیباکلام به محمدرضا عارف این روزها انتخاب رئیس مجلس دهم و اما و اگرهای آن یکی از موضوعات اصلی فضای سیاسی کشور است محمدرضا عارف بهعنوان سرلیست اصلاحطلبان در این انتخابات و رئیس شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان بالاترین رأی را در میان نمایندگان این دوره کسب کردهنامه سرگشاده صادق زیباکلام به محمدرضا عارف
نامه سرگشاده صادق زیباکلام به محمدرضا عارف جناب آقای دکتر عارف این توقع بیشتر سمبولیک است انتظارات جدیترشان آن است که ببینند نمایندگان اصلاحطلب واقعا دارند در جهت دموکراسیخواهی تأمین حقوق شهروندی دفاع از آزادیهای مدنی حاکمیت قانون بهبود شرایط اقتصادی و بالاتر از همه بازنامه سرگشاده زیباکلام خطاب به محمدرضا عارف
نامه سرگشاده زیباکلام خطاب به محمدرضا عارف شرق در گزارشی آورده است به گزارش نامهنیوز اینروزها انتخاب رئیس مجلس دهم و اماواگرهای آن یکی از موضوعات اصلی فضای سیاسی کشور است محمدرضا عارف بهعنوان سرلیست اصلاحطلبان در این انتخابات و رئیس شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان بالمن صادق زیباکلام هستم،نوکر اصلاح طلبان هم نیستم/انتقاد زیباکلام از تفتیش عقایدتوسط روزنامه اصلاح طلب
من صادق زیباکلام هستم نوکر اصلاح طلبان هم نیستم انتقاد زیباکلام از تفتیش عقایدتوسط روزنامه اصلاح طلب سیاست > احزاب و شخصیتها - روزنامه اعتماد در مصاحبه با صادق زیباکلام او را به خاطر اظهاراتش مواخذه کرده و متقابلا زیباکلام پاسخهای تندی داده است بخشهایی از این مصاحبنامه زیباکلام به عارف: بازگرداندن مجلس به «رأس امور»، مهمترین وظیفه فراکسیون امید است
نامه زیباکلام به عارف بازگرداندن مجلس به رأس امور مهمترین وظیفه فراکسیون امید است یکی از پیامدهای ناگوار بیش از یک دهه سلطه اصولگرایان بر مجلس تنزل جایگاه آن در نظام مدیریتی کلان کشور بود این روزها انتخاب رئیس مجلس دهم و اما و اگرهای آن یکی از موضوعات اصلی فضای سیاسی کشورانتقاد شدید زیباکلام از بازجویی روزنامه اصلاح طلب:نوکر اصلاح طلبان نیستم / هرچه را به نفع مملکت تشخیص بدهم می
وکیل ملت قسمتهایی از مصاحبه روزنامه اعتماد 27 اردیبهشت 1395 با صادق زیباکلام درباره سخنان اخیرش که جنجالی شده است ✅ من نوکر اصلاح طلبان نیستم که هر چه شما می خواهید من همان را بگویم من هرچه را که به نفع مملکت تشخیص بدهم می گویم اگر شماها از این مواضع من خوشتان نمی آید برایمنامه سرگشاده زیباکلام به عارف در باره کرسی ریاست مجلس
نامه سرگشاده زیباکلام به عارف در باره کرسی ریاست مجلس روز نو صادق زیباکلام استاد دانشگاه تهران در نامه سرگشادهای نکاتی را به محمدرضا عارف توصیه کرده است به گزارش روز نو در بخشهایی از نامه آمده است میدانیم پیروزی غیرمنتظره ما در این انتخابات بیش از آنکهنامه سرگشاده زیباکلام خطاب به عارف درباره ریاستمجلس
نامه سرگشاده زیباکلام خطاب به عارف درباره ریاستمجلس اینروزها انتخاب رئیس مجلس دهم و اماواگرهای آن یکی از موضوعات اصلی فضای سیاسی کشور است محمدرضا عارف بهعنوان سرلیست اصلاحطلبان در این انتخابات و رئیس شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان بالاترین رأی را در میان نمایندگان این-
سیاسی
پربازدیدترینها