تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831224903




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هوش مصنوعی گوگل ذاتی ترین خصلت بشری را شبیه سازی می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: هوش مصنوعی گوگل ذاتی ترین خصلت بشری را شبیه سازی می‌کند
شاید هیچ کس تصور آن را نمیکرد که روزی هوش مصنوعی به اینجا برسد. شاید هم برعکس، کسانی بودند که این روزها را در خشت خام دیده بودند، اما به هر حال تصور نمیکردند که این روز، تا این حد نزدیک باشد. اما در هر حال رایانه ها اکنون به لطف هوش مصنوعی از منطق صرف ریاضیات فاصله گرفته و درونی ترین و دور از دست ترین خصلت بشری را شبیه سازی میکنند.
کد خبر: ۵۹۱۶۹۶
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۰ - 24 May 2016


شاید هیچ کس تصور آن را نمیکرد که روزی هوش مصنوعی به اینجا برسد. شاید هم برعکس، کسانی بودند که این روزها را در خشت خام دیده بودند، اما به هر حال تصور نمیکردند که این روز، تا این حد نزدیک باشد. اما در هر حال رایانه ها اکنون به لطف هوش مصنوعی از منطق صرف ریاضیات فاصله گرفته و درونی ترین و دور از دست ترین خصلت بشری را شبیه سازی میکنند.
به گزارش «تابناک» باید همه چیز را در مورد اتفاق شگفت انگیزی که همین یک ماه پیش توسط گوگل و هوش مصنوعی این شرکت رقم خورد به دست فراموشی سپرد. دقیقا همینطور است. باید به کلی فراموش کرد که هوش مصنوعی گوگل همین اخیرا توانست بر بزرگترین قهرمان بازی Go غلبه کند تا دنیا را با یک شگفتی مواجه سازد. این موضوع در برابر کاری که اکنون این هوش مصنوعی برای آن آماده میشود، تقریبا هیچ چیز به حساب نمی آید.
هوش مصنوعی گوگل ذاتی ترین خصلت بشری را شبیه سازی می‌کند

اگر تا کنون تصور بر آن بود که هوش مصنوعی تنها قادر است در قالب منطق ریاضیاتی و با محدودیت های ساختاری این علم حرکت کند، و جایی برای احساسات و هنروری در این ساختار منطقی وجود ندارد، اکنون گوگل طومار این گزاره به ظاهر قدیمی را در هم میپیچد. هوش مصنوعی گوگل به مرزهایی که تا کنون ملک مسلم بشری و خارج از دسترس سایر کائنات و پدیدارها تصور میشد، چنگ میزند تا گوهر هنر را نیز به تدریج به تسخیر خود درآورد. شعر و موسیقی در حال حاضر در دسترس ترین قلمروهای هنری برای هوش مصنوعی است. چندی پیش خبری منتشر شد که البته توجه زیادی را به خود جلب نکرد. خبر ساده و کوتاه بود: هوش مصنوعی گوگل قادر به سرایش شعر شده است. خبرگزاری CNet گزارش داد که تیم محققان گوگل بیش از 11 هزار نوول از جمله نمونه های رمانس و فانتزی را در اختیار هوش مصنوعی گوگل قرار داده اند که این هوش را قادر میسازد تا با انتخاب دو جمله از میان این آثار با الگوریتیم مشخص شعر بسراید. البته نتایج کار برای ما انسان ها که با گنجینه عطیم تاریخ ادبیات سر و کار داریم چندان مطلوب نیست و شاید به همین دلیل است که برخی از رسانه های داخلی ایران تصور کرده اند که این شعر ها نمونه های پست مدرن هستند! نه این شعرها پست مدرن نیستند بلکه مجموعه جملاتی هستند که با ساختار الگوریتمیک خاص خود پیوندهای معنایی و البته واژگانی دارند. نمونه ای از این شهرها را با مشاهده کنید: there is no one else in the world
there is no one else in sight
they were the only ones who mattered
they were the only ones left
he had to be with me
she had to be with him
i had to do this
i wanted to kill him
i started to cry
i turned to him این شعر در واقع نتیجه پیوند خوردن جمله اول و جمله آخر با چندین جمله مشابه به لحاظ معنایی و واژگانی است. هرچند به ظاهر بی معنی اما این شعر معنای خاص خود را دارد و دستاورد بزرگی برای محققان و هوش مصنوعی است. چرا که برای اولین بار یک هوش غیر انسانی قادر شده است با استفاده از تکنیک Deep Learning و Machine Learning اقدام به ایجاد یک قالب شبه ادبی کند. چیزی که اساسا تا پیش از این ماحصل احساسات انسانی بود.
هوش مصنوعی گوگل ذاتی ترین خصلت بشری را شبیه سازی می‌کند

اما کار به همین جا نیز ختم نشده است. اخیرا باز هم هوش مصنوعی گوگل سر و صدا برپا کرده است و گویا ساحت شعر و ادب برای هنرنمایی این هوش کافی نیست. یکی از اساتید دانشگاه مونترال کانادا قراراست به همراه تیمی پژوهشی و با استفاده از هوش مصنوعی گوگل پروژه مگنتا را رقم بزنند که نتیجه آن تولید خلاقانه موسیقی است. هوش مصنوعی گوگل قرار است اینبار در قالب یک موسیقی دان قد علم کند و قطعات هنری موسیقایی را از ابتدا و از صفر خود با الگوریتم منطقی خود خلق کند. هنوز مشخص نیست که خروجی این پروژه تا چه حد جالب توجه خواهد بود. هنوز معلوم نیست که این پروژه چه سبک از موسیقی را در بر خواهد گرفت و چه تاثیری بر آینده موسیقی خواهد داشت. هیچ کدام از این ها اما مهم نیست. مهم این است که هوش مصنوعی به تدریج در راهی میرود که پایان آن تنه زدن به هوش انسانی و رقابت با هوش بشری است. قلمرو های انحصاری هوش بشری به تدریج در حال تسخیر توسط هوش مصنوعی است و هرچند هنوز نتایج کار طبعا قابل مقایسه با هوش انسانی نیست، اما پله های نخست گذاشته شده است. نکته اساسی اینجا است که این هنوز ابتدای کار هوش مصنوعی در هنر است در حالی که هنر نزد انسان ها قدمتی چند ده هزار ساله دارد. البته که هوش مصنوعی به این مدت زمان طولانی برای فتح قله ها نیاز نخواهد داشت.
هوش مصنوعی گوگل ذاتی ترین خصلت بشری را شبیه سازی می‌کند














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن