تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):امّتم همواره در خير و خوبى اند تا وقتى كه يكديگر را دوست بدارند، نماز را برپا دارن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868060709




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیشترین شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
بیشترین شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد
بیشترین شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش کمترین و بیشترین میزان شهریه مدارس غیردولتی در تهران را اعلام کرد.


به گزارش فرهنگ نیوز، مجتبی زینی‌وند امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: از زمانی که مدارس غیردولتی تأسیس شد تا دو سال گذشته، شهریه این مدارس به صورت درصدی افزایش می‌یافت که این موضوع باعث شده بود برخی مدارس به صورت غیرمتعارف شهریه‌های خود را افزایش دهند.
 
وی افزود: از دو سال گذشته الگوی شهریه را براساس میزان هزینه تمام شده مدارس تدوین کردیم و امسال به صورت رسمی با آسیب‌شناسی این الگو آن را به کل کشور ابلاغ کردیم که براین اساس برای تمام مدارس غیردولتی شهریه مصوب، مشخص شد.
 
مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش گفت: مبنای تعیین شهریه مدارس براساس هفت شاخص است که عبارتند از سطوح آموزشی و پرورشی، برنامه سال تحصیلی، فعالیت‌های فوق برنامه، فضای فیزیکی، تجهیزات و نرخ تورم.
 
زینی‌وند با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته مبالغ مختلفی تحت عناوین فوق برنامه و فعالیت‌های تابستانی از خانواده‌ها در مدارس غیردولتی اخذ می‌شد، عنوان کرد: امسال برنامه مصوب مدرسه و فعالیت‌های فوق برنامه را در قالب شهریه مصوب اعلام کرده‌ایم. یعنی از ساعت 7:30 تا 14:30که دانش‌آموز در مدرسه حضور دارد باید یک شهریه را پرداخت کند و مدارس اجازه دریافت هزینه بیشتری را ندارند.
 
وی ادامه داد: فعالیت تابستانی مدارس غیردولتی باید مورد تأیید آموزش و پرورش قرار گیرد و شرکت دانش‌آموزان در آن اختیاری است. در سال‌های گذشته حضور دانش‌آموزان در کلاس‌های تابستانی مدارس اجباری شده بود چرا که کتاب‌های درسی سال تحصیلی را طی تابستان تدریس می‌کردند.
 
مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: امسال ستادهای نظارت بر ثبت‌نام و شهریه در مناطق یک تا 6 شهر تهران مستقر شده‌اند و پوستر شهریه در مدارس باید نصب شوند و خانواده‌ها در صورت مواجه شدن با مشکل آن را به شماره تماس‌های اعلام شده در ذیل پوستر شهریه اعلام کنند.
 
زینی‌وند بیان کرد: میزان افزایش شهریه در تهران و مناطق مختلف کشور متفاوت است به گونه‌ای که شهریه برخی مدارس افزایش یافته و شهریه برخی دیگر ثابت مانده است و خانواده‌ها می‌توانند حداقل و حداکثر شهریه را در سایت ادارات کل آموزش و پرورش مشاهده کنند.
 
وی با اشاره به اینکه سال گذشته 300 مورد بازدید از مدارس غیردولتی داشتیم، گفت: در برخی از مدارس متخلف برخورد شد که این برخورد از تذکر تا لغو مدیریت بود.  
 
مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش گفت: امسال در الگوی شهریه به بحث کیفیت بخشی نیز توجه کردیم و برای آن شاخص‌هایی تعیین شده است. از جمله عملکرد آموزشی و پژوهشی، عملکرد تربیتی و پرورشی و عملکرد اداری و پشتیبانی است.
 
بیشترین میزان شهریه مدارس ابتدایی تهران 5 میلیون تومان
 
زینی‌وند با اشاره به کمترین و بیشترین میزان شهریه در مدارس غیردولتی شهر تهران، بیان کرد: درصد رشد شهریه در مقطع پیش دانشگاهی و متوسطه دوم در شهر تهران زیر 15 درصد است همچنین در دوره ابتدایی 31 ساعت ارائه درس داریم که 25 ساعت آن برنامه مصوب رسمی و 6 ساعت فوق برنامه است و کمترین میزان شهریه در دوره ابتدایی در شهر تهران 2 میلیون و 22 هزار تومان و 5 میلیون و 595 هزار تومان است.
 
بیشترین میزان شهریه در دوره متوسطه اول 6 میلیون تومان
 
وی ادامه داد: در دوره متوسطه اول 38 ساعت برنامه درسی داریم که 30 ساعت مصوب رسمی و 8 ساعت فوق برنامه است. کمترین میزان شهریه مدارس غیردولتی پایتخت در دوره متوسطه اول 2 میلیون و 990 ومان و بیشترین آن 6 میلیون و 856 هزار تومان است.
 
بیشترین میزان شهریه در دوره متوسطه دوم 8 میلیون تومان
 
مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش افزود: در دوره متوسطه دوم 42 ساعت برنامه درسی داریم که 34 ساعت آن مصوب و 8 ساعت آن فوق برنامه است که براین اساس کمترین میزان شهریه 3 میلیون و 780 هزار تومان و بیشترین میزان آن 8 میلیون 419 هزار تومان است.
 
زینی‌وند مطرح کرد: در دوره پیش دانشگاهی 40 ساعت برنامه درسی داریم که 16 ساعت آن فوق برنامه است یعنی بیشترین ساعت فوق برنامه را با توجه به انتظارات اولیا در دوره پیش دانشگاهی را داریم و براین اساس کمترین میزان شهریه 4 میلیون و 527 هزار تومان و بیشترین آن 10 میلیون 524 هزار تومان است.

منبع: تسنیم


95/3/3 - 13:19 - 2016-5-23 13:19:13





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن